Šta je novo?

8800 gtx sli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj ko ima 8800 GTX SLI njemu procesor sluzi za ______ ?

za funkcionisanje kompa,naucno je dokazano da komp nece da radi bez procesora😀😀😀

A shta ako ne overklokuje proc?
Jednostavno voli sve da mu radi na difoltu?

Imash brdo ljudi koji se plashe da neshto ne ,,spale"

oces reci 90% foruma ne vrti 3dmarkove svaki dan, 3 puta na svakih 8 sati 🙂

salu na stranu: procesor samo procentualno limitira kartu, tipa ako zbog toga sto je slabiji CPU, karta izvlaci 80% potencijala, od SLi-ja ce isto tako izvaditi 80% potencijala, a ne svega 40-tak % kako bi neki ovde da veruju... C2D izvlaci mnogo vise poena u markovima nego slicica u igrama. U stalkeru na primer nema nikakve razlike da li se koristi c2d na 3.6ghz, na 1.8ghz ili AMD x2 3800+. Ima brdo takvih primera...

A shta ako ne overklokuje proc?
Jednostavno voli sve da mu radi na difoltu?

Imash brdo ljudi koji se plashe da neshto ne ,,spale"
takvi ljudi u principu odu u radnju u kazu da im sastave PC za igranje do 1500evra i reshena stvar...shto bi se on zamlacivao kojekakvim GTX-ovima i dual core procesorima..:d

takvi ljudi u principu odu u radnju u kazu da im sastave PC za igranje do 1500evra i reshena stvar...shto bi se on zamlacivao kojekakvim GTX-ovima i dual core procesorima..:d

I na kraju masa "takvih" dodje ovde (ukoliko su iole sposobni i imaju blage o tome sta je forum uopste) i traze objasnjenja za igre koje "seckaju", graficke koje crkavaju itd. Mogu reci samo jedno: takvi ljudi nisu zasluzili nasu paznju (citaj: ni takve racunare). :trust:

I na kraju masa "takvih" dodje ovde (ukoliko su iole sposobni i imaju blage o tome sta je forum uopste) i traze objasnjenja za igre koje "seckaju", graficke koje crkavaju itd. Mogu reci samo jedno: takvi ljudi nisu zasluzili nasu paznju (citaj: ni takve racunare). :trust:
dakle preporuka za sve burzuje koji ne razlikuju memorijski chip od daske za peglanje..😀 lepo vi nama date vash hardver a mi vama damo nash i garantujemo da ce igre da rade i da nece da seckaju...:d
i svi srecni...:banana:

dakle preporuka za sve burzuje koji ne razlikuju memorijski chip od daske za peglanje..😀 lepo vi nama date vash hardver a mi vama damo nash i garantujemo da ce igre da rade i da nece da seckaju...:d

Fina zamisao 😀

Kad se setim jednog tipa (burzuj) sto je kupio extra skup PC kad je izasao DOOM 3 samo da bi ovu igru igrao. Na kraju mu nije poslo za rukom ni da pokrene igru!

@Pike
Pazi, ja ovi nisam direktno uputio osnivacu teme. Ali kad ga vec spominjes, nekako mi se uklapa u ovu kategoriju - postuje temu o najskupljom i najmocnijom grafickom karticom (x2), a nakon toga ni da nas udostoji sa par benchmarka ili slika. Uostalom problem sa kacenjem fotki na forum doliva ulje na vatru i smesta ga direktno u moju konstantaciju iz prethodnog posta 😛

Poslednja izmena:
posebno kad se taj SLi ukombinuje sa najjachim X2 procesorom koji moze da bude isprashen od strane budgetskog E4300 sa malo boljim hladjenjem...mislim..gde je tu rezon...:S:

@Pike
Pazi, ja ovi nisam direktno uputio osnivacu teme. Ali kad ga vec spominjes, nekako mi se uklapa u ovu kategoriju - postuje temu o najskupljom i najmocnijom grafickom karticom (x2), a nakon toga ni da nas udostoji sa par benchmarka ili slika. Uostalom problem sa kacenjem fotki na forum doliva ulje na vatru i smesta ga direktno u moju konstantaciju iz prethodnog posta 😛

Definitivno. Ja imam poverenja u jedno 50tak ljudi sa ovog foruma.

Poslednja izmena:
i slike grafa, kucista(otvorenog naravno) i slike testova
na kraju napisi da li si osetio razliku u performansama, da li je vredilo kupiti jos jedan gtx?

pa moze i atach thumbalin u punom editoru
mislim da je to trenutno bacanje para ako sve igre rade na preko 60 fps
jedino ako ima 42'' monitor pa ajd

Poslednja izmena:
Sto bi opterecivao forum, jos uvek ima korisnika koji imaju dial-up?

znam ja ga imam i nije strasno kad otvara male slicice pa kad se klikne na njih tek onda uveca

evo ti hardwer, samo mi objasni kako mi igre bez njega nece seckati 🙂 Iako sam laik, kontam da mi bez racunara nema ni igranja 😉

PS. Sorry, propustio sam da shvatim da ti nama burzujima oces da das bolju masinu nego sto imamo 🙂

Poslednja izmena:
ma ovo je neki FAKE😀

nema nishta od slika,mozda eventualno dve mx 400😀😀

evo ti hardwer, samo mi objasni kako mi igre bez njega nece seckati 🙂 Iako sam laik, kontam da mi bez racunara nema ni igranja 😉

PS. Sorry, propustio sam da shvatim da ti nama burzujima oces da das bolju masinu nego sto imamo 🙂
to je bila poshalica, valjda si razumeo..uostalom svi su skontali shta sam hteo da kazem..ne neko ko je laik nego ko ne razlikuje zvuchnu od grafichke(lupam), a koliko vidim ti nisi niti duduk niti laik tako da ne potpadash pod dotichnu grupu..😛

Poslednja izmena:
covek prodaje jednu od karti u malim oglasima, ne verujem da laze, verovatno ima suvise para i ponosa da bi se zamlacivao sa nama 😛

Poslednja izmena:
evo bas sam testirao dva/tri dana 8800gtx 768Mb

mogu samo da kazem da na Sempronu64 2800+, sa k8ne plocom i sa 2x256Mb ddr NCP i ne pokazuje bas svoju pravu jacinu🙂

ako imate Sempone slobodno preskocite 8800gtx🙂 moja preporuka 😀

svasta. Pa 512mb rama je malo i za igre od pre 2 godine, a ne za danasnje igre. Zakljucak koji si izveo je bez veze. Stavi 2gb rama pa probaj onda. Klokni smepron na bar 2.5ghz.

ma to je bila shala naravno (naravno da 512mb nije dovoljno).

premda zaista ko ima semprona i 512mb ne treba da kupuje 8800gtx🙂 to je apsolutna istina

edit: ali zato je druga prica na e6400 i 2Gb rama🙂 skor u 3d marku 06 je duplo bolje na e6400🙂

Poslednja izmena:
bila bi druga prica i na sempronu na 2.7ghz sa 2 giga rama...

@Datorec

Dok ne okacis neke slike, pa makar i display propoerties-a ostajes lazov...

Btw, treba da mi padne saka jedna 8800GTS 320. Kakve rezultate da ocekujem sa venice-om na 2.5GHz i 1Gb rama na 500!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno