ako neverujte probajteza funkcionisanje kompa,naucno je dokazano da komp nece da radi bez procesora😀😀😀
Chetvrto 60% ovog foruma svoj C2D ne koristi u punom potencijalu
takvi ljudi u principu odu u radnju u kazu da im sastave PC za igranje do 1500evra i reshena stvar...shto bi se on zamlacivao kojekakvim GTX-ovima i dual core procesorima..:dA shta ako ne overklokuje proc?
Jednostavno voli sve da mu radi na difoltu?
Imash brdo ljudi koji se plashe da neshto ne ,,spale"
takvi ljudi u principu odu u radnju u kazu da im sastave PC za igranje do 1500evra i reshena stvar...shto bi se on zamlacivao kojekakvim GTX-ovima i dual core procesorima..:d
dakle preporuka za sve burzuje koji ne razlikuju memorijski chip od daske za peglanje..😀 lepo vi nama date vash hardver a mi vama damo nash i garantujemo da ce igre da rade i da nece da seckaju...:dI na kraju masa "takvih" dodje ovde (ukoliko su iole sposobni i imaju blage o tome sta je forum uopste) i traze objasnjenja za igre koje "seckaju", graficke koje crkavaju itd. Mogu reci samo jedno: takvi ljudi nisu zasluzili nasu paznju (citaj: ni takve racunare). :trust:
dakle preporuka za sve burzuje koji ne razlikuju memorijski chip od daske za peglanje..😀 lepo vi nama date vash hardver a mi vama damo nash i garantujemo da ce igre da rade i da nece da seckaju...:d
i svi srecni...:banana:
@Pike
Pazi, ja ovi nisam direktno uputio osnivacu teme. Ali kad ga vec spominjes, nekako mi se uklapa u ovu kategoriju - postuje temu o najskupljom i najmocnijom grafickom karticom (x2), a nakon toga ni da nas udostoji sa par benchmarka ili slika. Uostalom problem sa kacenjem fotki na forum doliva ulje na vatru i smesta ga direktno u moju konstantaciju iz prethodnog posta 😛
htedoh da okacim neke slicice ali nesto mi ne polazi za rukom zao mi je mozda sledeci put
dakle preporuka za sve burzuje koji ne razlikuju memorijski chip od daske za peglanje..😀 lepo vi nama date vash hardver a mi vama damo nash i garantujemo da ce igre da rade i da nece da seckaju...:d
i svi srecni...:banana:
www.imageshack.us ili
www.picoodle.com
vrlo je lako, pa okacis slike te zveri sto imas u potpisu i linkujes ovde. 😉
imageshack je pouzdan kolko i nas telecom, a picodle jos bolji 🙂
to je bila poshalica, valjda si razumeo..uostalom svi su skontali shta sam hteo da kazem..ne neko ko je laik nego ko ne razlikuje zvuchnu od grafichke(lupam), a koliko vidim ti nisi niti duduk niti laik tako da ne potpadash pod dotichnu grupu..😛evo ti hardwer, samo mi objasni kako mi igre bez njega nece seckati 🙂 Iako sam laik, kontam da mi bez racunara nema ni igranja 😉
PS. Sorry, propustio sam da shvatim da ti nama burzujima oces da das bolju masinu nego sto imamo 🙂
ma ovo je neki FAKE😀
nema nishta od slika,mozda eventualno dve mx 400😀😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari