Šta je novo?

8800 gtx sli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videh... Skenjaza... Treba staviti one threadove u sticky... Da se ne pokusava vise!

By the way... Kakva bi fora bila da je npr spacemaster ili shiki mozak Optimus, tj Baltazar...

U svakom slucaju offtopica je dosta...

@datorec

Provrti neke ekstra bolesne markove... Ili daj neki 25x16 shot iz neke od novijih igrica...

off: Znaci secam se kada sam to procito u novostima i okacio sutradan na bench ali su mi modovi odma izbrisali temu. Sad kontam da je to opti....

Videh... Skenjaza... Treba staviti one threadove u sticky... Da se ne pokusava vise!

By the way... Kakva bi fora bila da je npr spacemaster ili shiki mozak Optimus, tj Baltazar...

U svakom slucaju offtopica je dosta...

@datorec

Provrti neke ekstra bolesne markove... Ili daj neki 25x16 shot iz neke od novijih igrica...

pa gde bash nas dvojicu nadje,poshtenih,ccccccccc😛

@ Datorec-pa necesh ni imati nikakav rez dok ne budesh uzeo C2D,jer sa tim AMD-om mozesh da se takmicish mozda sa SLI 8800GTS i to uz dosta srece:wave:

Ne znam bre... Prvo postavljas neka pocetnicka pitanja, delis savete. Onda krenes sa klokovanjem... I to sve WR do WR-a... A i space je nekada davno imao username issues... Dok ne vidim vase RL slike, ne verujem vam... (Nemojte da mi pokazujete sliku iz novina, i iz pasosa... Njih sam vec video 😀 😀 :d)

Ovo je bezobrazluk ostavis broj i pola sata mi se javlja neki Milorad i kaže "nedam kevu, al za babu možemo da se dogovorimo" :d

Aaaaa, progresan broj... 064/1224-567 😛

Poslednja izmena:
Ne znam bre... Prvo postavljas neka pocetnicka pitanja, delis savete. Onda krenes sa klokovanjem... I to sve WR do WR-a... A i space je nekada davno imao username issues... Dok ne vidim vase RL slike, ne verujem vam... (Nemojte da mi pokazujete sliku iz novina, i iz pasosa... Njih sam vec video 😀 😀 :d)

Aaaaa, progresan broj... 064/1224-567 😛

Pa uci se,a kad imash iskusne ljude oko sebe sa kojima provodish nenormalno mnogo vremena onda i nije frka da naucish,i pomazesh drugima... A za slike ce se dogovorimo,necu ovde javno da se reklamiram😛
Necu zbog CAR-a,cujem ide u teretanu pa da mu ne nabijam komplekse:d :d :d

Aj dosta offtopic-a😛

Datorec... Di su markovi... Proslo je tri dana!?

100 % ne moze da uploaduje slike ili pucaju markovi 😛😛😛

Ako izbaci sa tim procesorom klokovanim kolko oce bar priblizno kolko smo Space i ja izbacili sa dve 8800GTS,ja pojedem celog njegovog Stackera sa sve ventilatorima u njemu:d

znaci svaka mu cast,ovaj komp koshta pa jedno 4000 evra,otprilike,mrzi me da racunam u detalje al sam onako odokativno lupio...🙂

U svakom slucaju-krajnje fenomenalno...
Al provalite razliku u velicini napajanja na poslednje dve slike,izmedju 1kw i 700w,znaci ko kinez najgori i TA pec😀😀

Mene zadivljuje ljudska glupost. Mogao je odmah da kupi sve to... A ne da se tripuje, te menjaj ovo, te menjaj ono... Mnogo para gubio u mejdukupovinama!

Ako izbaci sa tim procesorom klokovanim kolko oce bar priblizno kolko smo Space i ja izbacili sa dve 8800GTS,ja pojedem celog njegovog Stackera sa sve ventilatorima u njemu:d

a ako dobije isti FPS u graw i u overlordu i tako nekim igrama, oces pojesti te dve GTS takodje 😉

a ako dobije isti FPS u graw i u overlordu i tako nekim igrama, oces pojesti te dve GTS takodje 😉

bitno mi da imam preko 40 fps-a u igrama,ili bar da se nikako ne spushtam ispod 30... A sve preko toga mi je isto,ne vidim iskreno neku razliku-mada ne kazem da ne postoji...:wave:

videces kad izadje sad bioshock, crysis, NFS prostreet...dzaba ce ti biti taj c2d, i da stavis 2x8800gts na njega opet ce ovaj sa x2 6000 i 8800gtx sli imati bolji framerate nego ti. Poenta je da 3dmark kao merilo medju razlicitim platformama nije bas pouzdan. Pouzdano je da izbaci sm2.0 i 3.0 skor u 2006-tici pa da poredite onda 2x8800gts i njegove gtx-eve 😉 nece ti pomoci ni e6800 na 10ghz :-devil-:

Poslednja izmena:

ajde se prestani vise preseravat i ako nemas da kazes sta pametno bolje cuti, bre. sta toliko provociras kad ne znas odakle ti duva promaja.ako imas sta da pokazes ti okaci. pametan si da razlikujes intel od amd platforme pa ti uporedi sa nekim intelom svoj rez. a ja licno intel ne volim i necu da ga stavljam u svoj komp. i sad kad si vec zapoceo pokazi te rezultate pa mozda i neko srusi i taj rez, mozda cak i sa amd-om.

Poslednja izmena:
ajde se prestani vise preseravat i ako nemas da kazes sta pametno bolje cuti, bre. sta toliko provociras kad ne znas odakle ti duva promaja.ako imas sta da pokazes ti okaci. pametan si da razlikujes intel od amd platforme pa ti uporedi sa nekim intelom svoj rez. a ja licno intel ne volim i necu da ga stavljam u svoj komp. i sad kad si vec zapoceo pokazi te rezultate pa mozda i neko srusi i taj rez, mozda cak i sa amd-om.

Sve vishe novih pojmova na ovde...Shta znaci PRESERAVAT😀 😀 😀
Recenica se pocinje VELIKIM slovom...

A shto se tice rezova:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1114536&postcount=32

http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1118026&postcount=56

A uporedjivao sam ja moje rezove,nisu bash za baciti:wave: 😛

ajde dosta vise prepucavanja vas dvojica darotec voli amd ti volis intel i gotovo to da li ce on izvuci max iz 8800gtx@sli ili ne njegova stvar pa sta i da je tvoj 8800sli jaci njega to ocigledno ne zanima a da li igra ima 100 ili 200 frejmova tako je svejedno sve preko 60 je extra

sto nisi postavio svoj rez a ne skinut sa neta i to quad proc. sad stvarno s...š! sledeci put se sa svojim k...i a ne sa tudjim. to sta sam ja stavio tu to je moje i to IMAM. i sad je dosta jer imam pametnija posla od prepucavanja sa tobom. btw ja imam samo 12xxx poena u 3dmarku 06

auuu brate al' ste otisli u debeli OFF!!!
@datorec: da li mozemo da vidimo rezultate iz 3DMarka ili neceg verodostojnog testiranja graficke kartice ili ne? reci necu da vam pokazem i kraj, umesto da zavlacimo temu na 5 (!?) strana, a nigde ni jednog rezultata...:trust:

koliko je shiki skinuo slike quada sa neta i ti si svoje mogao da skines i da prikazes u onoj drugoj temi!? jel nije tako?

evo i mog sistema: 2x8800Ultra 😀

mislim, zar nije glupo prepucavati se toliko?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno