mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
thx m8's laknulo mi je.:wave:
"Scroll noise", standardno cvrcanje ili pistanje iz zavojnica... prilicno cesta pojava na plocama ili grafickim kartama.
Jel neko probao plocu bez -S i da li je ona bolja onoliko koliko je skuplja od GA 965P-DS3P?
Znam zasto te nervira gasenjeZbog CoolDrivea koji resetuje podesavanja! Jel sam u pravu, a?
EVO KAKO DA RESIS TAJ PROBLEM
Ima da pamti i ne smaraZiv nam bio Haludza koji napisa uputstvo :wave:
Nemoj da cackas podesavanja memorije (frekvenciju, latencije), kao ni FSB - i eto ti!1.Da li je ikako moguce nekako namestiti da se ne gasi stalno kada se menjaju setovanja u biosu i kada se ista pali?
prosvetlite me, sta ono svetli na drugoj slici???
1.Da li je ikako moguce nekako namestiti da se ne gasi stalno kada se menjaju setovanja u biosu i kada se ista pali?
svetli ram memorija crucial ballistix tracer:wave:
Ima nesto u oc sekciji da se prebaci sa mode2 na mode1 i onda nebi trebalo da se gasi. Mada je meni lično bolje kad on ugasi i iscekira sta treba![]()
Ne mora da znaci da je do biosa. Ja sam u ovoj temi svasta pročitao od par puta se gasi pa do vraćanja vrenosti i sl. Napominjem da nikakav problem od ovih nemam. Radi mi ploča na 429fsb za svaki dan, mada se diže i na 457 i na 400 i na svim vrednostima. Uvek se prilikom menjanja napona ili fsba jednom ugasi, upali i to je to (bez ikakvih zaglupljivanja, nepaljenja monitora i sl). Takodje, kada se izvadi iz struje i kada se upali, ploča se jednom ugasi, zatim se sama upali i to je to. :wave:
Malo sam se igrao, napokon...
Sto mi je u biosu setovanje za tras minimalno 9?
Da sam je digao tj. ja sam setovao u biosu, nisam nista podesavao preko memset-a
vram je 2.1 cisto radi reda.
vcore je +25mv tj. drugo seteovanje po redu u biosu.Trebalo bi da je to 1.350v, stim sto system butuje i sa +0v tj na 1.325v.
vtt je na prvom crvenom setovanju, ove ostale voltaze su na difoltnim vrednostima.
Nisam u mogucnosti da testiram stabilnost |citaj: smara| pa sam mozda malo preterao sa voltazama. ccc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari