Koliko se ja secam, protok mu je nekih 11CFM... prava socijala.CM - 12cm 700rpm 13dB ne znam protok ali ne znas da radi ako ga ne pogledas bio 1000din u Imtelu
znaci, moze se reci da je geminem najbolji![]()
To je istina... jer je trenutno izbor katastrofalan.Recimo da kod nas ne mozes bolji cooler da capis.
Misko, reci mi samo da su to ona dva nandzarasta TT-a![]()
Pa moram da ih testiram u istim uslovima![]()
@staxm
fanovi su na 12v tj. rade punom brzinom? kolika je buka? Kakvi su rezultati sa oborenim rpm-omom fanova
iseci stranicu na tom kucistu, gemini dodje maltene do nje...
Ne deluju ti lose ti fanovi, onako na prvi pogled... odlican CFM, slidan broj obrtaja, navodno malo buke. Mada, da je to stvarno tako, daje li to 20-ak dBA ili je ipak vise?
BTW, cisto da se zna, bolje temperature imam (odnosno, imao sam) sa Typhoon-om na tom istom procesoru sa vecim naponom (1.54V) i vecim klokom (2.8GHz), pri slicnim ambijentalnim uslovima... 50 stepeni je bio max. Mada, mislim da ipak ne moze da se poredi, ma kako slicni bili uslovi.
sto se tice fanova,meni su ok....manje od 300din kom,vrte se na 1250max i tisi su od fan na LC-u
Jel si ih uvde (u BG) kupio?
Da li je neophodno skidati plocu kako bi se montirao geminii?
Po defaultu jeste mozes da je napravis da ne mora
Gledajucji slike cini mi se da na podnozju ima duple srafove jedni koji se srafe na plocu i ne skidaju se ,a na te srafove posle toga idu jos jedni srafovi kojima se vezuje sam geminii, tako da u slucaju ponovnog skidanja coolera dovoljno je odsrafiti srafove i skinuti geminii ne mora se vaditi ploca.Mozes li biti malo precizniji ?
Zanima me za AM2 platformu.
Hvala.
Mozes li biti malo precizniji ?
Zanima me za AM2 platformu.
Hvala.
P.s. najverovatnije cju uzeti Geminii ovih dana, zamenicju moj odlicni TT ST,bicje mi zao
P.S. @ Misko aj molim te izmeri visinu Geminiija sve sa fanovima od podnozja ploce, da znam da li cje stati u kucjiste.
Hvala unapred:wave:
Pa znam da ne bih dobio neke spec performanse nego mi je u kucjistu pakao i kad opteretim procesor nekim programom ili igrom napajanje[verovatno je termostat na nekih 50-60C]pocne da huci ko ludo,mislim da se tada njegov vent okrecje na 2500-3000rpm-a .Tako da sam mislio da bih sa geminiijem mogao da poboljsam sto hladjenje proca sto hldacjenje okolnih komponenti i time poboljsao strujanje vazduha u celom kucjistu a najpre pored napajanja.Sta mislis o tome?Ma ne menjaj TT-a dobices plafon 2-3C ako ih dobijes uopste. ispoliraj samo TT_a stegni ga na mrtvo i bice xtra. Visok je tj. nizak 12cm, (otprilike je u visini sa grafickom sa sve fanovima tako da staje na keca u bilo koje kuciste)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari