- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
posto ce navodno biti prva igra koja ce raiditi u XHD rezoluciji (2560x1600).
Prva igra nece biti sigurno
posto ce navodno biti prva igra koja ce raiditi u XHD rezoluciji (2560x1600).
Zamolio bih te da navratiš do mene i poigraš GRAW 2 i nekoliko drugih Xbox360 igara koje postoje na PC-ju i ovoj konzoli, da se ne bi prepucavali. Konstruktivnije je da saznaš nešto iz prve ruke (najviše veruješ sebi, zar ne?), nego da pričaš napamet. Vidi se da nisi igrao konzolnu verziju, pa bih da te poštedim dalje zablude...
Slazem se u potpunosti sa Max-om oko Graw-a 2 na x360! Dovoljno je kompleksna i puna raznih komandi! Glupo je kometarisati ako igru nisi ni zaista odigrao... Nikakvih problema sa upravljanjem i dzojpadom nemam, to slobodno prepisite vasoj ne sposobnisti!
E da Goran je u jednome upravu, GRAW je tezi i realniji na PC-ju!(Mada licno mislim da su konzolarne verzije dosta bolje!)
Prilkljuci PC na LG i igraj u 1366x768 ili vec koliko ima![]()
@ByMAX (vezano za skaliranje slike) - zar ne postoji više opcija za skaliranje slike, tj. zar ne može i monitor to da radi? Ja imam opcije u control panelu za grafičku da to mogu da rade ili monitor ili grafička, a postoje i opcije da se slika uopšte ne skalira.
Zar monitor scaling nije hardverski odvojen od grafičke karte? Obe vrste skaliranja treba da rade istu stvar, ali preko drugih uređaja i onda kad pogledaš logički - ako ti ne radi na grafičkoj display adapter scaling, trebalo bi monitor da može to da uradi?Aman, postoji opcija, ali ne radi!
Grešiš jer ništa ne kapiraš. Monitor nema šta da skalira jer, koju god rezoluciju namestiš na GF8800, monitor "dobija" svoju native rezoluciju, u mom slučaju 1920 x 1200. Dakle, monitor pojma nema ni da je rezolucija promenjena. Naravno, kad stavim bilo šta osim 8800-tke, sve je u redu... FEAR i neke druge igre sam i igrao u 1600 x 1200 ili 1280 x 960, zadržavajući 4:3 i koristeći monitor scaling.
Grešiš jer ništa ne kapiraš.
Koliko god oni to radili do srca nemogu ni da prismrde Ubisoftu.Kad vec rade od srca mogu da se potrude oko same produkcije igre i samog engina.Sama prezentacija x360 grawa keca je impresivnija a ne sumorna kao Pc verzija.I naravno veliki minus je manjak oruzija u PC verziji(GRAW 1).
GRAW 1 je jedna od naj naj igara koje su se u poslednje vreme pojavile za PC i koje vredi igrati. Super je što je "sumoran"![]()
Jesi igrao graw na x360?
Prvo odigraj nesto od gore napomenutih konzolarnih verzija grawa pa on da postuj jer ovako vise nema smisla...Zrtve uprljavckog interfejsa roflmao bre?Pa ti covece jednostavno nisi kompententan da sudis o grawu dok neodigras na ostalim platformama uostalom koga briga, kada se ljudi jednostavno raduju mrvama tj. portovima koje igraju sa konzola, na 3x skupljem hardveru nego sto moze da se igra...aj uzdravlje
Možda je čovek mislio na to da ove igre nema smisla igrati na joypadu. Daleko od toga da nije u pravu, ali isto tako, nije nemoguće navići se na isti, mada si uvek precizniji mišem
Video sam thread još pre par dana, sa forums.nvidia.com, gde je rečeno da taj drajver rešava probleme i ja sam ga skinuo (drajver ne podržava 8800GTX, ali je na Guru3D-u već modovan, tj. ubačen je odgovarajući nvdisp). Nisam stigao da proverim, ali javiću...
sve radi sa 158.16 i 165.01 drajverima osetno brze (10-15%) i na xp-u i na visti
da,a izasli su i zvanicni (whql) 158.19 i za xp i za vistuto je neka heavy beta ?
Sa 158.16 ima 15% manji framerate ... sa 165.01 ne znam, to je neka heavy beta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari