Da li postoji neko ko će pored ovakvog coolera kupiti TT BT ili Zalman-a? Mislim da je CM napravio kuler kao nikada od sada.
Posebno me je prijatno iznenadila cena (~45€), očekivao sam, bio sam sasvim siguran da će biti skuplji od 50€...
sta mislite o njegovoj tezini, ali uracunajte i dva ventilatora od 12cm
te kilaze
ovo je najjace :-D
sta da ti pricam kad moj novi sistem za montazu za ln2 ima pritisak od 100 kilogarama :-devil-: , kilo dva je smesno imalo nemalo iza nesto.
Kako - onako fabricki, bez ventilatora? :dodlican cooler, verovatno za stepen 2 stepen bolji od TT BT-a, od Zalmana 5C npr.
Kako - onako fabricki, bez ventilatora? :d
Ma kakvi CM-ovi, dernjaju se k'o nenormalni.CM Led SILENT :wave:
Ono sto bih ja preporucio "na keca" je onaj TT-ov ventilator koji stize uz Big Typhoon...
1300RPM, 54.4CFM... 16dBA
Jezivo tih i jezivo dobar fan.
Da li moze da se nadje kod nas (odvojeno) - stvarno ne znam![]()
Ono sto bih ja preporucio "na keca" je onaj TT-ov ventilator koji stize uz Big Typhoon...
1300RPM, 54.4CFM... 16dBA
Jezivo tih i jezivo dobar fan.
Da li moze da se nadje kod nas (odvojeno) - stvarno ne znam![]()
CM Led SILENT :wave:
Ili ako imas nekoga preko da ti posalje NEXUS-e![]()
Ma idi, onaj ventilator je zaista fantastican... bas sam cackao neke ventilatore koje imam pre neki dan, i bukvalno je necujan sa metra udaljenosti - popuno isto radi li ili ne!Taj nandzarasti sto ide na TT BT (i vx-a i obicnog) je Nexus najbaolji fanoci na svetu kad se gleda buka/perf odnos. Bolji je npr 1.3-2.8k rpm TT Ljubicasti ali se mnogo mnogo vise cuje na 1.3k od Nexus-a, doduse malo bolje i hladi na tih 1.3 stepen mozda ali se dere u poredjenju sa lepim zvukom nexus-a na 1.3
BTW, kako to da taj ide i na VX-a, pa tamo se vrti do 2000RPM pri istih 12V, dok je ovde max 1300RPM pri istom naponu, nesto mi nije jasno... mislim, ne sporim to sto kazes, samo mi nije jasno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari