Dobih neku informaciju pa reko da proverim, da li identifikacija dolaznog poziva radi normalno ukoliko se uzme adsl preko isdn prikljucka ?
Evo i ja dobih ADSL konacno pre 2 dana u Vranju.Pre toga sam bio na ISDN.Prijavio sam se pocetkom novembra prosle godine.Za sada radi dobro,ali juce nuje moglo da se igra WOW.Moj sin koji to igra kaze da mu se svake sekunde "konektuje i diskonektuje" tako da je juce igrao na starom ISDN-u.Zena uz smeh kaze:"Uplacivaces ti jos internet vreme izgleda"!!!!.Torrenti vrlo slabo idu,ali obican download ide oko 27Kbs.Dobio sam paket od 256 iako sam trazio 512.Covek koji tamo radi rekao je pre potpisivanja ugovora da ne moze da se menja ono sto si rekao kad si se prijavljivao( Ja tada lupnuo da hocu paket od 256).Zna li neko zasto slabo radi WOW?
Izgleda da sam nasao resenje.Modem treba da ide u mreznu kartu a ne u USB.Kod mene je bio na USB zbog LAN mreze koju posedujem u kuci.Sad nemam LAN ali ADSL radi dobro.Kako da namestim mrezu da i drugi komp ima internet?Kad stavim u drugi ulaz u mreznu kartu ne radi i ne vidi mrezu!!Da li je moguce da u mrezu kartu idu dva kabla(ADSL i LAN)?
Hvala.da, pokazuje kao sto je i pokazivao
Subotica krece u ponedeljak.Ujutro pisem sa posla tacno koja centrala ali za sada znam da ide centar.
Subotica krece u ponedeljak.Ujutro pisem sa posla tacno koja centrala ali za sada znam da ide centar.
Kad kreću ostali provajderi?
Da li je neko isprobao obe varijante povezivanja ADSL modema, preko Lana i USB-a i da li ima razlike u brzini downloada? Kod mene je sa Rapida konstantni download 28kb dok mi neki poznanici prijavljuju i 30kb ili cak 33kb sto mislim da je nemoguce za ADSL paket od 256Kb/s. Ja sam svoj modem povezao preko USB-a pa me interesuje da li bi imao nesto veci protok preko Lana i koliko blizina centrale utice na brzinu?
tooo care
nadam se da ce novo selo da upadne u prvu grupu :cigar:
:banana: :banana:
na ovom sugavom dialupu jedva i drajvere uspevam da skinem...
da li znas mozda hoce li se moci menjati paket pri potpisivanju ugovora sa 256kbps na 512 ?
poz
Ne shvatas. Ovde nema niko ADSL. Ovo je samo internet drama, sa nama u glavnim ulogama. Ako smo tako uverljivi, pa si pomislio da je neko stvarno dobio ADSL, onda smo dobri glumci...Ljudi, aj' sad' ozbiljno... otkud vama nekima Telekom ADSL kad' jos zvanicno nije poceo da uvodi??? Stvarno mi nije jasno ovo.
Da li je neko isprobao obe varijante povezivanja ADSL modema, preko Lana i USB-a i da li ima razlike u brzini downloada? Kod mene je sa Rapida konstantni download 28kb dok mi neki poznanici prijavljuju i 30kb ili cak 33kb sto mislim da je nemoguce za ADSL paket od 256Kb/s. Ja sam svoj modem povezao preko USB-a pa me interesuje da li bi imao nesto veci protok preko Lana i koliko blizina centrale utice na brzinu?
Drama u preko 65 epizoda dobicete Oskara 25.02. za najbolju Telekomunikacionu dramu van engleskog govornog podrucija.Ovo je samo internet drama, sa nama u glavnim ulogama. Ako smo tako uverljivi, pa si pomislio da je neko stvarno dobio ADSL, onda smo dobri glumci...
...Obi_van i MCRAdisha ce dobiti ADSL2...
Interesntno nisam do sada zapazio da se menja i kada IP adresa.Jedno pitanje za iskusnije Telekom ADSL korisnike. Na koliko dana nam se menja IP adresa? Ili se menja samo pri restartu rutera?
Civil, brate, nemoj da te mrzi da procunjaš malo po počecima ovog threada...
Woe to you Oh Earth and Sea
for the Telekom sends Drasko Petrovic with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of Drasko Petrovic
for it is a human number
His number is six hundred and sixty six.
011 – Beograd:
Akademija, Bioskop Voždovac, Borča, Dunav, Vele Nigrinove, Voždovac, Guberevac, Dedinje, Žarkovo , Kluz, Krunski venac, Mijačka, Novi Beograd, Rakovica, Sivi dom, Tošin Bunar
012 – Požarevac:
u okviru sledećih numeracija:
• 210 000 - 214 299
• 220 000 - 227 999
• 530 000 - 532 900
• 540 000 - 543 999
016 - Leskovac:
Leskovac, Leskovac istok, Dubočica, Leskovac jug
017 -Vranje:
Donje Vranje, Vranje host, Ogledna stanica
018 - Niš :
Aleksinac, Aleksinački rudnici, Ardija, Bubanj, Gradsko polje, Delijski vis, Žitkovac, Kalča, Medijana, Nikola Tesla, Palilula, Pantelej, Soko Banja
019 – Zaječar :
Vlačić, Zaječar host, Kotlujevac, Kraljevica
021 - Novi Sad :
Betanija, Detelinara, Liman 2, Telep A
026 – Smederevo:
Papazovac, Smederevo
027 – Prokuplje:
Pojatsko naselje, Prokuplje
031 – Užice:
Arilje, Bajina Bašta, Zlatibor, Kosjerić, Krčagovo, Požega, Sevojno, Terazije, Užice
032 – Čačak:
Atenica, Ivanjica, Jezdino Polje, Ljubić, Preljina, Čačak
033 – Prijepolje:
Prijepolje
034 – Kragujevac:
Aranđelovac, Aerodrom, Batočina 2 (samo POTS), Bubanj, Erdoglija, Korićani, Kragujevac host, Lapovo, Metino brdo, Park, Rača, Stara Varoš, Topola, Crkva, Šest topola
033 – Jagodina :
Despotovac, Jagodina, Paraćin, Svilajnac, Pivara
036 – Kraljevo :
Bunjačko Brdo, Grdica, Kovači, Kraljevo centar, Kraljevo host, Ratina, Senjak, Čibukovac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari