waikiki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.10.2006
- Poena
- 320
Sad mi je mnogo lakse. Mislio da ce ISDN korisnici da popasu par meseci duze...Stigli su danas modemi za ISDN korisnike u Prokuplju.
Sad mi je mnogo lakse. Mislio da ce ISDN korisnici da popasu par meseci duze...Stigli su danas modemi za ISDN korisnike u Prokuplju.
U nedelju sam poslao mail telekomu, u kojem sam ih pitao sto nisam dobio potvrdan mail u vezi adsl-a, kao moj drugar koji je isao isto sa mnom da se prijavi. Znachi mail je bio upucen na adresu [email protected]. Takodje sam ih naznachio da sam se pre 2 meseca obratio telekomu pitanjem dali imam tehnicke mogucnosti za adsl uslugu, gde sam dobio potvrdan odgovor.
Da bi danas dobio odgovor sa adrese [email protected] od PTT NET-a !!!
Ljudi ja koliko znam do su dve razlicite firme . Odkuda ja da dobijem mail od njih kad sam poslao mail telekomu !!
Evo sta sam dobio :
Ljudi ja se nisam prijavio na sajtu www.ptt.yu , kad sam poslao mail na [email protected].
Znachi nema veze sa vezom !!!
Zna li neko u cemu je ovde fora ???
Na ovo moram da odgovorim !!
Subotica je u Srbiji zar ne ? Posto vidim da je Novi Sad na "spisku" onda jeste sigurno...
A zašto nema ni jednog grada osim Novog Sada?
Inace Cacak je MANJI grad od cak tri vojvođanska grada!
1. Subotica
http://www.resuscitatio.org.yu/shmp/opstine/severna-backa/subotica.html
2. Zrenjanin
www.zrenjanin.org.yu
3.Pancevo
www.sopancevo.org.yu
Posle ovoga nadam se da je svima jasno da veći gradovi nemaju nikakav prioritet za uvođenje Adsl-a, već je u pitanju isključivo neki hir odgovornih ljudi u telekomu koji određuju redosled priključka na "mrežu".
Hvala na razumevanju .
Ako nekome znaci nesto u Pazovi treba da krenu sa uvodjenjem, prikljucivanjem...
masnikosa
hvala na informacijama.
nadam se da su tacne...
ali opet..na ovim centralama koje si ti spomenuo nema novo selo****ga.
Je'l ima jos neko "pouzdanu" informaciju za Suboticu ili "masnikosa" ima jedini e'sqlusivnu ves's ???
...a i ako napisem gde radim bicete besni posto mi firmu ovde spominjete oko trilion puta dnevno.
...pa i ne spominjali je kad su tako uzasno spori i losi, i mozes da radis u njoj jos sto puta toliko, najgori ste definitivno!!! Sta da mislim ja konkretno o tvojoj firmi kad su me uveravali da cu dobiti ADSL krajem decembra prosle godine, a sada ispade da cu dobiti (mozda!!!) tek decembra ove godine...:wall: ...pa gde je tu "O" od ozbiljnosti i postovanja prema korisnicima...?!
Kad je tad nisam napucao,necu nikad
Ljudi radi se.Jos koji dan i eto.U Subotici sam surfao vec na adsl-u brzinom koju nesmem napisati a i ako napisem gde radim bicete besni posto mi firmu ovde spominjete oko trilion puta dnevno.
Taj ko ti prverava informacije je malo omanuo.Jos nedelju i po dana.Za sada ce samo posta kertvaros,glavna posta,4.juli,m.bajmok.
Kakve lepe vesti, upada li Prozivka u te pošte koje su u prvom krugu? :eyebrows:
Pa ne razumem sta ti je ona tu kriva, ona ti samo kaze ono sto njoj kazu da ti kaze, ako nekoga trebas da napucas to je jedan od glavonja koji donose odluke, a veruj mi, ja bi ga drzao da ti lepse "legne"![]()
Evo mene najzad na ADSL-u.Uzeo sam danas paket.Sutra slikam i kačim na sajt.Morao sam da preinstaliram Windows jer sam nešto čačkao oko servisa pa nije hteo da se uključi ADSL veza.Inače je sve automatizovano bilo na USB ili na mrežnu karticu.Od mog prvog posta na ovu temu prošlo je tačno 4 meseca i 3 dana što i nije loše kako sam se nadao.Danas je u Prokuplju podeljeno nešto oko 40 paketa za ISDN i 20-tak za analogne.Pitanja sutra posle 18h jer radim.
Želim vam svima da dobijete ADSL.
Živeli.
Da ga ne bi mozda "odveo u planinu i vezao za drvo"?![]()
Evo i ja dobih ADSL konacno pre 2 dana u Vranju.Pre toga sam bio na ISDN.Prijavio sam se pocetkom novembra prosle godine.Za sada radi dobro,ali juce nuje moglo da se igra WOW.Moj sin koji to igra kaze da mu se svake sekunde "konektuje i diskonektuje" tako da je juce igrao na starom ISDN-u.Zena uz smeh kaze:"Uplacivaces ti jos internet vreme izgleda"!!!!.Torrenti vrlo slabo idu,ali obican download ide oko 27Kbs.Dobio sam paket od 256 iako sam trazio 512.Covek koji tamo radi rekao je pre potpisivanja ugovora da ne moze da se menja ono sto si rekao kad si se prijavljivao( Ja tada lupnuo da hocu paket od 256).Zna li neko zasto slabo radi WOW?
Nalazis se na centrali koja je istureni stepen neke druge centrale zbog toga ti je ping ogroman ovo je u 99% slucajeva problem
Nalazis se na centrali koja je istureni stepen neke druge centrale zbog toga ti je ping ogroman ovo je u 99% slucajeva problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari