Šta je novo?

[VIP] Otkljucavanje telefona

Poslali kod za ženinu Nokiu 6303 posle mesec i po od podnošenja zahteva. Za stari LG kuki freš još čekam.
 
Poslednja izmena:
Update...
Nakon zahteva VIP-u da potvrde ispravnost koda koji su mi poslali, dobio sam odgovor od njih da je to taj kod. Ali ja ne bih da se igram i da pokusavam uzaludno jer je ostalo jos dva pokusaja. Tako da ce telefon vervoatno ici kod nekoga da ga oni otkljucaju. Zao mi je samo sto nisam utvrdio ko je pocinio gresku, ako uopste postoji. Da li je moguce da se nesto zabagovalo, ili je VIP koristio/zahtevao neki drugi vid zastite? Laik sam za ovu stvar pa cisto pitam...
 
Kod za stari LG GS290 stigao mailom posle nekih 6-7 nedelja od podnošenja zahteva korisničkom centru, takodje mailom. Traje, ali kod se dobija, tako da ovo je ok za one kojima nije hića, kao i za telefone za koje se ne isplati plaćati dekodiranje. Sad ću da im podnesem zahtev i za Havajca G300.

Edit: Jedan savet - ako zahtev šaljete mailom, potrudite se da odmah navedete sve potrebne podatke: pretplatnički broj, vaš broj ugovora, ime i prezime, korisničku lozinku, kao i IMEI, serijski broj i tačan model aparata. Ukoliko nešto propustite da navedete, vip će tražiti dopunu, ali tek petnaesti dan od slanja vašeg maila, tako da gubite 2 nedelje. Ako ne znate neki od ovih podataka (korisničku lozinku, recimo) zahtev možete podneti i lično u nekoj poslovnici, u tom slučaju treba vam samo LK i podaci o telefonu.
 
Poslednja izmena:
Ja sam predao zahtev u poslovnici ,ali sam posle mesec dana čekanja poslao meil sa navedenim podacima. Doduše poslao sam samo broj telefona, ime i prezime i IMEI telefona (vip droid 2 - ZTE roamer) Ravno dve nedelje kasnije broj je stigao na meil.
Mislim da je bolje posao uraditi meilom nego u poslovnici.
 
Agonija je konacno zavrsena, telefon je konacno otkljucan. Dobio sam novi kod koji se razlikuje od proslog samo u zadnjoj cifri, umesto 0 je broj 2.
Sta reci, a ne zaplakati.
 
I meni su posle mesec dana poslali kod, s tim što sam ja u međuvremenu prešao u mts i kupio kod preko neta. :)
 
Nazad
Vrh Dno