cvexkeks
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2010
- Poena
- 169
Montary 8.2, 20w, kao mix Cloudy 2.5 i Lamhoang roma.Jel ima neki dobar Custom Rom sa 20w?
Ovaj Claudy nije izbacio update 100 godina...
Montary 8.2, 20w, kao mix Cloudy 2.5 i Lamhoang roma.Jel ima neki dobar Custom Rom sa 20w?
Ovaj Claudy nije izbacio update 100 godina...
Tako sam i ja pomislio, ali opet, nije ni LG izbacio nikakav update posle 5.0 tako da nema covek na cemu da radi, ovaj Cloudy 2.5 je meni super radio dok sam ga koristio.
Montary 8.2, 20w, kao mix Cloudy 2.5 i Lamhoang roma.
Ima ovakoNije izasao 5.1 ali je izaslo dosta novih verzija 5.0, mislim da je 2.5 verzija zasnovana na 20h i a izaslo je dosta verzija posle 20h...
Hvala, probacu taj rom.
P.S. Bilo bi dobro da postoji Thanks dugme a forumu
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271809205003&alt=web
Kupio sam ovaj circle case.Nisam siguran da je original.
Jel ima neko ovaj?
Staklo je uvek bolje. Bolji osećaj pod prstom,bolja zaštita, lepše izgleda, dugotrajnije je, ne grebe se, manje otisaka ostaje.Kakva je fora sa tim duplim staklom? Imam obicnu mat foliju , sta je bolje?
Flesnuo ali i dalje isto prijavljuje...isto ovaj 6602
Pucala je plastika i na sony-u. Secam se arc s sam imao mislim da nije postojao model na kome plastika nije pukla. Ja sam moj nosio 3 puta u servis tako da nije samo do lg-a.+ puca plastika sama od sebe
Proverio i stvarno prijavljuje, a siguran sam da pre desetak dana nije, češ češFlesnuo ali i dalje isto prijavljuje...isto ovaj 6602
Pre par dana sam uzeo g3 i nudi mi OTA V2ot-Avg-18-2015 od 17,52 mb. Da li da prihvatim ažuriranje. Sada mi je V2ot-EUR-XX.
Koji je zadnji update i može li se skinuti v20w. Ako može link.
Ja sam imao Samsung Galaxy S3 i pukla mi je lajsna na 3-4 mesta, i to je tako bilo na 95% uređaja...Pucala je plastika i na sony-u. Secam se arc s sam imao mislim da nije postojao model na kome plastika nije pukla. Ja sam moj nosio 3 puta u servis tako da nije samo do lg-a.
a ovde posle ~3m makar ti mob ta 3m stajao na astalu..
Meni je na S3 puko posle 3 meseca, nikad ispadao ili slično, čuvao ga samo tako i posle 2 godine bio kao nov ali lajsna ispucala...Da samo sto na s3 puca posle 2godine ili ako sednes na mob dok ti je u zadnjem dzepu a ovde posle ~3m makar ti mob ta 3m stajao na astalu..
Npr prvi put sam u zivotu video da ram puca sam od sebe i to na lg nexus 5. A od mobova sam imao g2,lg nexus 4,s1,s3.
Ocigledno da je ram sastavljen sa previse stresa pa mora sam da pukne negde da bi se oslobodio..
A krastavac...te zute fleke su ti ko i ovo za pucanje plastike sto pricamo.Procitao sam nekoliko desetina zadnjih stranica ove teme,i vidim da se ljudi zale na neke zute fleke na displeju telefona.
Posto se razmisljam o kupovini G3 telefona ovo me sad potpuno zbunilo.
Da li kupiti G3 ili ne ?
Hvala unapred na svim savetima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari