Šta je novo?

LG G3

Imam Samsung S3 Neo dual i OK je telefon, ali lično mi smetaju neke stvari koje ima LG a Samsung nema (najvažnija je podrška, a i knock-knock), a inače ranije sam uvek koristio LG telefone.
Elem, rešio sam da uzmem LG G3 Dual sa 3GB RAM i 32 GB. Vidim da za njega tek izlazi Lolipop i mora ručno da se instalira, a za običan već ima.
E sad pitanje, najavljen je Android 6 za G3, da li će biti i za dual verziju, da li uzimati onda dual ili ne?

Poslednja izmena:
TV treba da ti ima HDMI ulaz. Potreban ti je MHL micro USB na HDMI kabel adapter. To ti je kabel sa adapterom sve u jednom. Na jednom kraju je mikro USB koji ukljucis u telefon, a na drugom kraju su ti HDMI koji ukljucis u tv i obican USB koji isto ukljucis u tv radi napajanja ili mozes u punjac za mobilni. Odmah imas sliku ekrana telefona na tv-u.

Druga opcija je bezicna ako imas noviji smart tv koji ima wifi i podrzava Miracast funkciju koju LG G3 ima i da je tv povezan na istu wifi mrezu kao telefon. Samo spusti na telefonu gore slajder sa notifikacijama i podesavanjima i imas ikonicu Miracast pa je ukljuci. Pronadji tvoj tv, konektuj se i imas bezicni prenos slike ekrana telefona direktno na tv.

ako neko zna da mi kaze koji micro USB podrzava LG G3 11-pinski ili 5-pinski nasao sam adapter i u specifikaciji pise da za LG G3 treba 11-pinski

ako neko zna da mi kaze koji micro USB podrzava LG G3 11-pinski ili 5-pinski nasao sam adapter i u specifikaciji pise da za LG G3 treba 11-pinski

i još nešto.
da li je neko prikacio lg g3 sa ovim MHL micro USB na HDMI kabel linkom adapterom i kako radi, nasao sam da tel. radi samo sa SlimPort Micro USB to HDMI Adapterom

i još nešto.
da li je neko prikacio lg g3 sa ovim MHL micro USB na HDMI kabel linkom adapterom i kako radi, nasao sam da tel. radi samo sa SlimPort Micro USB to HDMI Adapterom

e sad kad si ti to napisao, uzeo sam da proverim. Ja imam MHL micro USB na HDMI kabel adapter koji sam davno uzeo i koristio sam ga za prethodni LG telefon (4x HD) i radio je normalno, a otkad imam G3, taj kabel stoji ukacen u tv i nisam se nijednom setio da isprobam sa G3 posto na G3 koristim miracast bezicno na TV i sad kad sam isprobao stvarno ne radi, nema slike Tako da si izgleda u pravu, da G3 ne podrzava MHL vec izgleda treba taj slimport adapter. Procackaj svakako na netu pre kupovine.

Ja više od 4 sata nisam prešao...bilo u kućnim bilo u kojim drugim uslovima...možda da pogasim sve google servise preko appsopa i sync kao i data i wifi pa onda....
uploadfromtaptalk1444066158640.pnguploadfromtaptalk1444066169538.png
Posao, kuća, Wi-Fi stalno, tapatalk skroz, surfanje i glupi 24sata i pozivi i poruke, 3 sync maila stalno, plus ostali sync poput Google photos, instagram

Ne znam kako ali kod mene kao sto rekoh jedino da koristim telefon kao dumb phone pa mozda onda

ff67054fc3e6137bb3397d62eeafda9d.jpg

1476faf978c7dd4c8b62a63041a42796.jpg

Ovo je moj rekord [emoji14] Cloudy 2.5 uz Gabriel kernel sa Bullet93 profilom. 70% na wifi u kućnim uslovima, sat vremena napolju uz mobilni net 3g/2g,Telenor ima loš signal u mom području. Koristio sam Messenger, Telegram, Tapatalk, 10 minuta yt. Desetak poruka i oko 10 minuta razgovora. Osvetljenje 100% auto.

ja sam imao sot 4h i neki minut,ali 5h nikada,jedino na g2 je miglo i do 7h sa aosp

e sad kad si ti to napisao, uzeo sam da proverim. Ja imam MHL micro USB na HDMI kabel adapter koji sam davno uzeo i koristio sam ga za prethodni LG telefon (4x HD) i radio je normalno, a otkad imam G3, taj kabel stoji ukacen u tv i nisam se nijednom setio da isprobam sa G3 posto na G3 koristim miracast bezicno na TV i sad kad sam isprobao stvarno ne radi, nema slike Tako da si izgleda u pravu, da G3 ne podrzava MHL vec izgleda treba taj slimport adapter. Procackaj svakako na netu pre kupovine.

probao sam da povezem tel sa SLIMPORT adapterom i nema slike kao ni sa MHL adapterom ne znam zasto ako neko moze da mi pomogne mozda ima neke veze sto je telefon LG G3 DUAL sim D858HK10f 4.4.2 os android ili mozda trebaju neka podesavanja
HVALA
Nasao sam na netu DUAL sim nema podrsku za SLIMPORT a zasto ne znam :mad:

Poslednja izmena:
probao sam da povezem tel sa SLIMPORT adapterom i nema slike kao ni sa MHL adapterom ne znam zasto ako neko moze da mi pomogne mozda ima neke veze sto je telefon LG G3 DUAL sim D858HK10f 4.4.2 os android ili mozda trebaju neka podesavanja
HVALA
Nasao sam na netu DUAL sim nema podrsku za SLIMPORT a zasto ne znam :mad:

Jesi li dobio mogućnost da predješ na Lolipop za tvoj dual G3?
Koliko ti baterija izgura?

Kolika je realna cena lg g3 16gb uz njega samo punjac i sa leve strane zuta fleka? Telefon nema garanciju.

Jesi li uklonio žutu fleku (menjao staklo ili nešto drugo) i koliko je koštalo?

Oko 200e mozda ajde da kazem 220. Posto ce samo da se siri da zuta fleka.

Bolje uzmi kupi neki drugi telefon... Mada G2 i G3 su poznati sa tim zutim flekama i samo da uzmes takav sa garancijom, jer je displej 200 jura.

^Tako je rekao LG, dok ne dobijemo, ne mozemo zasigurno da znamo. :D

Lg G3 sa 16gb i sa 32gb dobijaju update na 6.0 nema razlike.

Oko 200e mozda ajde da kazem 220. Posto ce samo da se siri da zuta fleka.

Bolje uzmi kupi neki drugi telefon... Mada G2 i G3 su poznati sa tim zutim flekama i samo da uzmes takav sa garancijom, jer je displej 200 jura.

Ja sam ovaj G3 uzeo pre pola godine, medjutim skoro sam primetio tu zutu fleku i planiram da ga izbacim na oglase. Inace, znam da G2 i G3 imaju problem sa ovim zutim flekama. Pre G3 sam imao G2 koji sam nosio godinu dana, ali nikakvih problema sa displejom nisam imao..

Ja sam ovaj G3 uzeo pre pola godine, medjutim skoro sam primetio tu zutu fleku i planiram da ga izbacim na oglase. Inace, znam da G2 i G3 imaju problem sa ovim zutim flekama. Pre G3 sam imao G2 koji sam nosio godinu dana, ali nikakvih problema sa displejom nisam imao..

Pa mozes da reklamiras to?

Telefon od 300+ jura i ima probleme sa žutim flekama
Neshvatljivo !

Lg bi to trebao popravljati i bez garancije, to je njihova sramota (osobno mišljenje, nije stvarno stanje)

Telefon od 300+ jura i ima probleme sa žutim flekama
Neshvatljivo !
Lg.. Firma koja sebi uvaljuje zutica displeje a apple iphonu odlicne displeje sa minimalno mana. Zato su tu gde i jesu.

Nego bas me interesuje kako ce se g4 pokazati po tom pitanju,izgleda kao da su se urazumili

Poslednja izmena:
Je l bar kad zamene ekran, je l on valja onda? Ne vracaju se one zute sline vise? :D

Nazad
Vrh Dno