Šta je novo?

LG G3

Jel moze neka preporuka za neki dobar rom.Bitno mi je da sot bude sto veci,i obavezno da moze remote na njemu da radi.
Sad video sam neko kaze sa stock ima najbolje rezove,neko sa cm 12.1 neko pominje cloudy 2.5 (taj sad koristim i sot je uzas).
Jel ima neko da mi upload Androidnow HD 14 ne mogu nigde da ga nadjem?
Ili ako moze neka preporuka za rom ili kernel da mogu da guram 5h

Ima logike, ugasis svetlo, a onda i moras da smanjis osvetljenje telefona, jer ce da te ubija dok gledas u mraku u telefon.

Jel moze neka preporuka za neki dobar rom.Bitno mi je da sot bude sto veci,i obavezno da moze remote na njemu da radi.
Ja cu ti dati najbolji savet za SoT i G3 koji sam i ja licno primenio pre nekog vremena - G3 poklonis, a kupis neki drugi flagship (Android ili iPhone) samo proveri kakav mu je isti pre kupovine. Sta god ti radio ekran je hw cija potrosnja iskljucivo zavisi od osvetljenja, a G3 jos dodatno ima lose premaze pa cim je kace svetlo moras mu boostati osvetljenje, tako da nemas neko resenje sem da menjas telefon. Meni je to bilo od izuzetne vaznosti i zato sam uzeo drugi fon...

Može li neko da mi postavi link odakle da skinem zadnju verziju softvera za LG G3 DUO LTE D858HK, još mi je na tel ona koja 4.4.2 mislim sa kojom sam kupio tel.
Hvala

Meni se nesto cini da G3 nece ni videti 6.0 i da zato pustaju 5.1.1

Ako puste 6.0 na G3 onda ce ljudi ostati na G3 umesto da prelaze na G4 i V10

Daj boze da gresim ali nesto mi mirise na to

Meni se nesto cini da G3 nece ni videti 6.0 i da zato pustaju 5.1.1

Ako puste 6.0 na G3 onda ce ljudi ostati na G3 umesto da prelaze na G4 i V10

Daj boze da gresim ali nesto mi mirise na to
Ko je lud da ostane na telefonu samo zbog software-a? Ako ništa drugo zamenice ga svako normalan zbog lose baterije i slabo osvetljenog ekrana.

Ko je lud da ostane na telefonu samo zbog software-a? Ako ništa drugo zamenice ga svako normalan zbog lose baterije i slabo osvetljenog ekrana.
Pa ja bih npr ostao sigurno jos godinu dana na g3 ako stigne 6.0

Nisam toliko probirljiv da mi smeta osvetljenje ekrana a baterija mi je posle updatea na v20w mnogo bolja nego sto je bila na v20h pri tom meni je bitnija softverska podrska nego baterija i ekran..

Ako ne predjem na nexus na iphone gotovo sigurno hocu upravo zbog te softverske podrske...eventualno mozda o win phone ako se popravi stanje sa aplikacijama...

Kako se stiže do V20w ja sam na t i stalno mi prijavljuje da je to poslednja verzija? Telefon je sa vipa i sve stock

To zavisi od regiona sa kog si dobio telefon. v20w postoji samo za telefone iz Emirata.. Interesuje me kako radi cloudy 2.5 sa UX 4.0 u odnosu na v20u? 2GB verzija

20w moraš skinuti ručno i flashati. Odlična je verzija. Baš se osjeti tranzicija 20h vs 20u/w

Pa ja bih npr ostao sigurno jos godinu dana na g3 ako stigne 6.0

Nisam toliko probirljiv da mi smeta osvetljenje ekrana a baterija mi je posle updatea na v20w mnogo bolja nego sto je bila na v20h pri tom meni je bitnija softverska podrska nego baterija i ekran..

Ako ne predjem na nexus na iphone gotovo sigurno hocu upravo zbog te softverske podrske...eventualno mozda o win phone ako se popravi stanje sa aplikacijama...
6.0 sigurno stiže na Lg G3 to im je najprodavanji telefon prošle godine(15 milona prodali,dosta pomrsili konce S5-ci).Tako da tu nema neke sumlje.Samo je pitanje kda će doći,dali će LG biti dovoljno pametan da ispoštuje nas kupce!!!!

6.0 sigurno stiže na Lg G3 to im je najprodavanji telefon prošle godine(15 milona prodali,dosta pomrsili konce S5-ci).Tako da tu nema neke sumlje.Samo je pitanje kda će doći,dali će LG biti dovoljno pametan da ispoštuje nas kupce!!!!

Zato sto Android proizvodjaci postuju kupce i imaju dugu podrsku za svaki telefon sto izbace? Pa koliko flagshipova posle godinu dana ostane bez podrske... Pa treba i G4 da se prodaje... Ja cisto sumnjam i nikad ne planiram da cekam novi OS godinu dana da dobijem update.

Evo i komšijin yugo čim smo počeli da sklapamo punto dobio klimu i servo volan.

Jel ima neki dobar Custom Rom sa 20w?
Ovaj Claudy nije izbacio update 100 godina...

Tako sam i ja pomislio, ali opet, nije ni LG izbacio nikakav update posle 5.0 tako da nema covek na cemu da radi, ovaj Cloudy 2.5 je meni super radio dok sam ga koristio.

Nazad
Vrh Dno