Šta je novo?

Nove poruke na profilima

Pozdrav druze jedno pitanje, posto vidim da si dobio usisivac na Ananasu
a iskustva nekih clanova su da hoce da posalju onu glupost Novogodisnji ukras,
gde mogu da otvorim koji sam poklon izvukao za slucaj da se naprave ludi :) Hvala
alsamblesav
alsamblesav
Usisivač je stigao posle devet dana, a telefon posle šest - od kad sam ih izvukao.
A telefon mi je čak stigao i pre nego što su mi isporučeni svi proizvodi iz te porudžbine, on je stigao 30.12, a poslednji proizvod 6.1.
D
Dexter2104
Znaci nema pravila. Hvala n aodgovorima druze. Svako dobro. Ziv bio
alsamblesav
alsamblesav
Nema na čemu, takođe. Pozdrav
Pozdrav, jos samo jedno pitanje. Da li trebam da skinem najnoviju verziju Biosa ili neku drugu?

M
Minke93
Ok, hvala. Juče sam skinuo neku što nije najnovija i nije dalo rezultata.
bmaxa
bmaxa
probaj rucno da podesis memoriju. ukucaj iste parametre kao sto je dato za XMP...
M
Minke93
Hoću. Prvo tako na ovoj verziji biosa, ako nece onda skidam tu najnoviju
  • Like
Reagovanja: bmaxa
Pozz ljudi. Ja sam nov na Payoneeru i pre acio sam sa By Me A Coffe 85 evra i stiglo mi je zza 2 dana, al' kad sam povukao na banku ono mi je konvertovalo sa dolara u eve i 72 evra. Sad poslao sam 16 novembra i nine mi stiglo do dan danas. Pisao sam im imejl ali oni .ii govore da proverim podatke o banci, .a banka ne sve uredu imamu Postanskoj devizni račun u evrima i sve je Ok. Dal neko može da mi pomogne sta da rad
uji
uji
Trošak korespodentske banke čini tu većinsku razliku, iako si verovatno uneo samo podatak o deviznom računu u Poštanskoj. Takođe, Payoneer je pre toga verovatno primenio i autokonverziju prema nepovoljnom kursu.
Posle 10 godina, ovaj rodjendan je prvi prošao MI u NE čestitanju u 00.01h od strane Benchmark-a putem email poruke. ENDe
Postovanje,mozete li mi preporuciti VPN za Mi Box S uredjaj posto sam citao na forumu da ste nesto od toga nabavili i instalirali.Hvala unapred na odgovoru,pozdrav Igor
A
Audiofilka
Pozdrav, koristim NordVPN koji sam platila na godinu ili dve i sve radi bez problema.
gilespi
gilespi
Zahvaljujem na odgovoru,pozdrav
Zanima me razlika,prednosti i mane,pogona za električne bicikle:prednji,zadnji srednji,heck Motor
evo šta meni nude da pređem sa total 5 na veću tarifu. Znači Total data bi me izašao 1775 ako mi šalju račun preko emaila ;-), brzina u Pančevu, kad sam kod kuće brzina mi je oko 80 download, oko 40 upload. A1 je pre bio katastrofa u gradu što se tiče neta, a bio sam i na mts-u 4G, u Pančevu najbolje radi yetel.

Prilozi

• total data.jpg
    total data.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 12
  • brzina.png
    brzina.png
    35.3 KB · Pregleda: 13
D
David97
Kod mene najbolje radi A1 tako da sam na njemu ostao, imam 200 MBPS download i 70-80 MBPS upload i prezadovoljan sam
Zdravo,

Hteo bih da kupim TP-Link ruter, da li to moze negde da se preuzme u Beogradu ?
Evo i moj broj telefona: 0638222360

Pozdrav,
Srdjan B
spaad
spaad
Pozdrav
Ja sam iz Zrenjanina, jedino kurirskom ili ako neko dolazi do ZR.
S
srdjanblagojevic
Zdravo,

Pa moze da se posalje, samo ako moze da stigne do petka, posto mi treba za vikendicu, a idem u petak posle posla.
Verovatno ako bi danas/sutra ujutro poslao, stiglo bi.
Adresa: Rudnička 2, 11000 Beograd
Ime: Srdjan Blagojevic
tel: 0638222360

Pozdrav,
Srdjan B
spaad
spaad
Pozdrav Srđane. Izvini, ali sad sam stigao sa posla, a ruter je obećan danas u 13h. drugom kupcu. Da si samo malo ranije javio.
Izvini.
Поздрав друже.Ако ти није проблем да ми кажеш или да ми пошаљеш линк где је имао 65U8HQ за 90000?Bazzar?
imam par pozivnica za ip torrents i za TD torrent, rado bih je menjao za jednu revolution tt
Pozdrav, pomogao si mi da izaberem napajanje pre nekoliko dana. Hteo sam samo da te pitam šta misliš o ovom napajanju:

Znam da si mi preporučio FSP Hydro PRO 500, ali mi je ovo ispalo na akciji i malo se plasim da 500 ne bude dovoljno. Hvala ti.
Pozdrav Boki vidio sam da si objavljivao po forumu da posjedujes midea all easy pro, trenutno se razmisljam da kupim 3 komada 12-tice primarno za grijanje. Kakva su ti iskustva do danas sa tom klimom i jesi li zadovoljan grijanjem i potrosnjom ?
Javljam se za pozivnicu za YUWABITS.
Unapred hvala!
Dobar dan, mozete li mi u privatnu poruku poslati broj telefona interesuje me laptop koji ste okacili pa da vas pitam neka dodatna pitanja o njemu🙂
Pozdrav druze, moze malo uputstvo kako si podesio NordVPN preko EON-a kako bi IRIS radio ?

Hvala ti puno .
pozzz
koristim sfvip player na kompu i moram stalno na 2-3 dan da ga ponovo instaliram a liste ostanu na njemu koje su dodate , a ista stvar je bila i kada sam imao samo 1 listu
znate li u cemu je caka
hvala
E drug, a kakve misliš da su Beyedynamic MX 300 Gen 2?
NJih lik prodaje i još nije prodao, možda bi dao za 100 eur.
Ali ja kad uzimam od njega uzimam napamet,dodiše ja sam kupovao sluške za komp za igranje...
evo ove:
Nazad
Vrh Dno