Šta je novo?

Nove poruke na profilima

Probaj da obrises kes google play aplikacije (ono podesavanja aplikacije, google play). Restartuj telefon pre novog pokusaja.
Pozdrav
Kupio sam TCL televizor 65C635 i prezadovoljan sam sa njim , generalno...ali imam problem.
Televizor cesto zabaguje,prilikom menjanja kanala i jedino resenje je vadjenje kabla iz uticnice.To se cesto desava i naprosto me izludjuje.
Na njemu je V 508.Na telegram kanalu je aktuelan V 560,za ovaj tip televizora.Da li ce se resiti problem ako uradim apdejt ili... ???
Molio bi za pomoc.Hvala
P
pedjapedjapedja
pozz.KAKO ODIGRATI MISIJU OTKRI 2 VOZILA DOK SI SKRIVEN.U pitanju je laki tenk
Evo, ovaj sam koristio, original je lha, ali forum ne dozvoljava tu ekstenziju, pa sam prepakovao u zip. Ukoliko ne radi javi. Pozdrav

Prilozi

• DragonsLair.zip
    5 MB · Pregleda: 6
Poslao ti je pa pogledaj prvo da li je uopšte pošiljka za Srbiju u bilo kom praćenju, prevara na svakoj strani. Ako je interni dogovor nznm šta da ti napišem i svaka mala koja legne prvo priča o nevinosti.
Dragoni
Dragoni
Sve je kako treba, kod je ispravan i destinacija je Srbija. Poslao sam trazene slike i odmah mi uvazili reklamaciju. Dosad nisam imao ovakav kod za pracenje.
Zdravo druže. Može li za starca Foču (od 75 leta) IPTV Pro + YU.m3u8 list koji sada radi? Bio bih zahvalan.
Imam problem sa uparivanjem tv Tcl android i daljinskog upravljača.
Probaj Nova video player.On nije kompatibilan sa Serviiom koji ja koristim ali bi trebalo da radi sa Windows deljenim folderima.
boki78
boki78
Hoću, hvala ti puno na preporuci!
E brt sve probo i biro sam mreze nikada mi nije upalio podatke cak i ako mi je stiklirano za roming..a sad ni reci mod menjas u podesavanjima ili ovako kad izbaci karicu samu u meniju pa ti stavljas automatiku ili rucno..al kazem ti kako god podatke mi u romingu nijednom nije izbacio.

Prilozi

• Screenshot_20230326_001953_SIM toolkit.jpg
    Screenshot_20230326_001953_SIM toolkit.jpg
    19.1 KB · Pregleda: 8
  • Screenshot_20230326_002008_Call settings.jpg
    Screenshot_20230326_002008_Call settings.jpg
    31.8 KB · Pregleda: 8
V
vojkan85
Ja ugasim automatiku pa biram rucno. Prolazi svaki put, ili uradim restart uredjaja ali sa manual mrezom.
Broj telefona je 0628201712.
Telefon podrzava 4g, ali internet radi samo na 3g.
  • Like
Reagovanja: dakistrafe
uji
uji
Zamenjena SIM kartica? Aktiviran 4G u Yettel aplikaciji?
Nasao sam gresku vezanu za temu sajta. Naime, kad mi je tema podešena na tamnu dešava se situacija sa slike ispod:
1677080458414.png
Radi se o tome da je dugme za temu ostalo na beloj iako sve radi potpuno ok. Kada kliknem jedanput ništa se ne desi sem što se prekidač pomeri na crnu kako i treba. Kada pritisnem drugi put vraćam se na belu temu što i treba tako da funkcioniše.
Zdravo , da li mozes poslati neki link tj objasnjenje kako se koristi vpn u pitanju je NORD . NOVI SAM OVOM
Creative_X
Creative_X
Nije 100% sigurno za torente. Možeš dobiti kaznu lako. Za streaming samo biras zemlju koju hoces i videces kada si nakacen. Za streaming koristim srpske i bosanske servere. Za torente u Nemackoj koristim specijalan Freifunk ruter, raspitaj se, mozes kupiti na eBay-u.
W
wiruss
Znaci mislis da NordVPN niie dobar za torrente ovde , jer je ishvaljen sa svih strana a platio sam ga 120e na god. Ali ipak hvala za savet.
Creative_X
Creative_X
Nisam ga koristio za torente. Ti probaj :)
Pozdrav Miroslave , da li bi mi objasnio kako da na IRIS boxu (Skyworth hph07) namestim da radi kao običan android box , da mu se instaliraju aplikacije normalne , on je zaključan i nemam mu pristup a radi , ispravan je?
Pozdrav kako da napravim od IRIS mts boksa standardan android box , nigde nemogu pronaći objašnjenje?
P
paradoxian
Instalirajte launcher, zatim button mapper, zatim u button mapperu definišite prečicu za launcher (na primer dugme taraba na daljincu), okačite se na wifi, isključite utp kabal. Kad startujete i dodjete do greške, pritisnite taster koji ste programirali, i u launcheru ste.
M
melencan79
Hvala vam na objašnjenju , ali problem je u tome što neće da se loguje jer nemam user i pasword , box je ostao u kući od prethodnih stanara koji su otišli preko i nemam mu pristup
P
paradoxian
Prvo proverite model, ako je hph07, onda kucajte šifru na daljincu kako sam gore naveo. Ako neće, ja ne znam za drugi način.
Pozdrav Druže , ubacio sam android launcher u IRIS boks , i kako sad da ga butuje prilikom paljenja uvek mi startuje IRIS aplikacija?
M J
M J
Button Mapper
WBLU5H
Pozdrav, izbrisao sam kodi jer je bio onaj robinhood i sada ne mogu instalirati ni jedan, greenrev kaze da ne postoji, robinhood primi al nema nista na zipfile. Moze li pomoc kako ponovo instalirati i sa kojim url ili zipfile. Hvala velika
sicons
sicons
Mora i onaj drugi, teamviewr host
Skoplje123
Skoplje123
Nista druze od direktnig povezivanja, kada sam sve instarlirao i pokusao sa svog telefona da se povezem, govori mi da tv nema doviljno memorije za povezivanje. Jedino ako imas neki url ili sta god da sam pokusam. Kazem, ranije sam imao sve i sve bilo ekstra, sada sta god pokusam ga ne prepoznaje ili neda pristup trazi logovanje. Hvala u svakom slučaju
sicons
sicons
Mislim da je neko negde ovde napisao,treba zakaciti tastaturu i ukucati Ctrl-Alt-Delete,nisam probao pa neznam sigurno,ali na kraju ostaje da pozoves MTS i da resetuju uredjaj online iz centrale ,i to je negde pisalo.
Prijatelju ,kao što si video po postovima imali smo istu muku.Niko se ne javlja danima .Ja napišem meil -to uvek pali jer ima trag-sa slikama kočenja ekrana,skrinšotvima brzine neta od 20 do 98 u roku od jednog dana.Prekjuče došla dva dečkića ,zbunjena do zablude .Ja im na laptopu otvarao meni za ruter ......UŽAS.Ali j u Zaječaru boljeg nemam ,moram da trpim.
Dushajni
Dushajni
Ista prica, ja im palio cmd na windowsu i kucao komande xD umesto da me pozovu da im preko kompa odradim to dok su na fonu, slali su dvojicu koji ne umeju komp da upale i na kraju mu rekli da to mora u centrali da se sredi a ne na terenu. I evo jos uvek nije sređeno.
Imam problem sa redmi 9 sagovornik me ne cuje prekinem vezu pozovem opet sve je ok tada mikrofon na telefonu sam zamenio
Pozdrav, interesuje me Altec. Elektronicar sam, probao bi da ih sredim. Jel ok 20e?
Pozdrav!

Da li mozda imate pozivnicu za yuwabits? Imao sam nalog tamo i nakon promene sajta ne mogu da se registrujem, nema ni adrese na koju mogu da pisem administratorima.

Hvala unapred,
zmanic
zmanic
Nemam.
Ja sam bio dosta godina odsutan, nemam pohma što su me odbacili, jedva sam se vratio i nešro posebno nisam zatekao.
Slučajno sam dovio pozivnicu ovde i hvala, ali nije kao šro je nekada bilo.
Nije više neka posebna ekskuziva. Sve to pojavi se na na www.balkandownload.org za par dana.
zmanic
zmanic
Nazad
Vrh Dno