Šta je novo?

Nove poruke na profilima

Zdravo drug, jedno pitanje!
Gde mogu skinuti (link ili sajt ) GPS mapu za GPS uredjaj koji ima u sebi igo nav igo8 2023 ?
Prošle godine sam skinuo super sve ali sada kao da više ne mogu naći te sajtove sa mapama ili ne znam koja je tačna mapa za igo8 Nav N go? Srbija i par zemlja u okruženju mi treba.
HVALA unapred!
NShappy
NShappy
Uf pa ne znam ja to više. Već duži niz godina koristim Sygic koji sam kupio. Radi ok
Zdravo Z1k4,

Imam problem sa kamera HC 801G , dali mozes mi pomoci?

moj kontakt je +38978438087 (viber)

Molim te ako imas vreme preko Anydesk ili Teamviewer, Hvala :)
pokusaj ovaj

6sLak6ne
  • Like
Reagovanja: damke80
D
damke80
Hvala druzja.
Prosao.
Valjda ce naleteti jos nesto, kasno sam se ukljucio..
Ako budes imao viska nekog sibni :)
Ja sam juce za 70% kupio igracku *****,a ne jakne i patike haha
Koja ti stoji zemlja,meni Srbija i prijavljuje da ne postoji za moj region,kada prebacim na Sad,kaže da se prebacim na Srbiju 😂
Pozdrav. Izvini ako smetam. Molim za pomoć. Kupio bih neki Android box. Nedavno sam uzeo Android box S96 MATE 4/32 GB android 11, ali mi ne radi HBO Max, nema zvuk. Da li mi možeš preporučiti neki box na kome će HBO Max sigurno raditi... Hvala i izvini na smetnji.
M
Mixoni
Pozdrav,

iskreno i ja sam nov u tome ali koliko vidim ljudi dosta hvale A95X F4 4/64GB.... E sad samo da vidis na forumu da li ljudima radi HBO kako treba i to je to.
Smišek
Smišek
Ok, hvala na usmerenju.
Zdravo, povodom sugestije za klima uredjaj. Zanima me gde si video gree amber comfort za 620e na akciji (ne nadjem) ? Eurotehna nema bergen kron vise.
1000000499-png.403825

Prilozi

• 1000000499.png
    1000000499.png
    1,018.8 KB · Pregleda: 4,697
e cao. pisao si mi za onh 8gb za ultru da je dovoljno. mislis da nisam pogresio sto nisam kupio 12 giga? da li da prodajem ovaj star 2 meseca i da doplacujem za 12 giga :D planiram da ga koristm sigurno 3,4 god. hvala unapred
zoreli_
zoreli_
Ako ti nije problem doplata od 150-200€ a želiš najbolje 12/512 sa pravom garancijom i da ćeš ga koristiti bar 2g , onda menjaj 🙂👍
P
pelezinho90
mnogo mi je to iskreno. Kad malo bolje razmislim, koristim tel za viber,instagram, kameru,menja mi laptop vezano za word,excel,koristim zà torentr i skidanje filmova i gledanje istih. Igricu igram toliko da je instaliram,2 puta upalim i dosadi mi,ni 😀 koristim za forume,you tube.a konstantno idem na clear recent apps ako nesto znaci.Tako da mislim da je ipak i ovih 8 gb sasvim ok i naredne 3,4 god. Kad sve sumiram...
zoreli_
zoreli_
E onda po ovome što si nabrojao 8 gb je i više nego dovoljno ... I ne moraš brisati app iz RAM-a , telefon to sam radi .
Pozzz. A gde moze da se kupi taj key za windows 11 a da je provereno za karticu dq sme da se plati bez brige?
Baterija je slaba, tu nema sta i desava se nekada da ima lag kada se nakacis na wifi koji nije 5g. Ostalo radi normalno, kamera sije. Zato te i pitam, dosta ljudi se zali i zelim da vidim mane sa kojima se suocavamo sa ovim modelom.
dulic993
dulic993
E kazi mi, dal ti se greje? 😁
A
Acke91DM
Pa iskerno ne, ali ne igram igrice, ne znam dal se ljudima greje samo dok igraju igrice ili inace? :D
dulic993
dulic993
Ni ja ne igram al se desavalo da se nekima greje. U 4k kada snimas duze vreme, neki put zna da se oseti, zato pitam 😁
Dobro za ovo zadnje mesec kad slikas, tako ti je pri max zoom, to je svugde tako. Za ovo ostalo ne bi smelo da se desava. Ja sam kupio isto nov P50 pro u mts-u i imao sam problem da se jako greje, wifi slabije radi, baterija ocaj, takodje neke aplikacije su bagovale. Odradio zamenu i za sada ovaj drugi P50 pro za sad radi normalno.
Vidim da imas P50 pro kao ja. Ajde molim te ukratko napisi mi mane koje ti smetaju kod njega
A
Acke91DM
Kupio sam nov p50 na kp i ja sam licno otovrio kutiju, prvo sto sam imao problem kad sam prebacio sve slike sa starog telefona na p50,svaki put kad udjem u galeriju slike se ocitavaju, ja ih listam na dole one se ucitavaju,vracam na gore gde su slike vec bile ucitane one se opet ucitavaju
A
Acke91DM
Jedan period sam imao problem nece da mi izlazi iz aplikacija u koju god da udjem nece ono da ide u nazad, nego samo skroz da izadjem i svega,ali gde god da udjem opet isto,pa sam morao svaki put da ga restartujem i na kraju drugar mi je rekao da probam onaj hard reset telefona i tako sam to resio.
A
Acke91DM
Dosta puta kad slikam mesec pri maksimalnom zumu, slikam ga lepo i dole levo ucitana slika mi pokazuje da mi je mesec tacno na sredini i kad udjem da vidim sliku pomeri mi se slika, mesec mi je negde u strani.
Ne znam sto nisam mogao ceo text od jednom da odg, pise mi nesto ne mogu vise od 420 znakova.
Zdravo druze. Ako nisi vec poklonio paket za motor, ja sam raspolozen. Hvala
dejanz
dejanz
U redu. Bas se dosta vozim motorom ove godine, evo jos malo krecem ka Kopaoniku. Zlu ne trebalo, bolje da ima covek...Kad stignes javi kako ide, hvala i ako dolazis ka Kraljevu oduzicu se :)
Dakii
Dakii
Sad sam ih zvao, rade od 9:00, javila se operaterka koja mora da proveri da li moze da se pokloni i koja je procedura ako moze, javljam cim me nazovu.
Ma bolje da se ima, god dana ti mirna glava a leba ne trazi, bolje da neko iskoristi vaucer kome treba nego da mi stoji.
Dakii
Dakii
Poslao sam ti privatnu poruku
Milose cao.
Pocelo je da mi se javlja da potvrdim da je ovo nalgo u istom domacinstvu...
Izasao sam, nisam nista hteo da biram.
Ocigledno je da su poceli da brane i u Srbiji da se dele nalozi.
Sta cemo?
Pozdrav
Cule
Nazad
Vrh Dno