Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Oborio sam sistem i instalirao ponovo gta 4. Sacuvao sam bio save, medjutim sad kad ga prekopiram i kad pokrenem igricu prijavljuje mi failed, nece da ucita nijedan save nego moram opet da prelazim ispocetka. Jel zna neko sta treba da radim i u cemu je problem? Ne prelazi mi se sve ponovo ispocetka presao sam vise od 50%... :mad:

ja mislim da je to zbog windows live

ja kad sam je presao 40% radio sistem i kad ubacio save nista. tako mi je sad i za betmena

Pretpostavio sam i ja isto odmah da je to zbog toga, ali sam mislio da postoji neko resnje.
Znaci popizdeo sam sad skroz, opet sve moram ispocetka... :mad:

Hvala ti u svakom slucaju na pomoci. :)

:wave:

Ne verujem da moras ispocetka ako si sacuvao profil. Ako sam ja mogao ucitati saveove sa tudjeg kompjutera (od nekoga sa ove teme) onda valjda i ti mozes sa svog :)

Ne verujem da moras ispocetka ako si sacuvao profil. Ako sam ja mogao ucitati saveove sa tudjeg kompjutera (od nekoga sa ove teme) onda valjda i ti mozes sa svog :)

Pa sacuvao sam bio onaj ceo folder iz appdata/local/rockstar games. Tu mi se nalazio save. Jel si na to mislio ili?

Da se ne bi zezali sa live nalozima evo modinga koji uklanja upotrebu live naloga u igri, tj. mogu se ucitavati sejvovi bilo ciji i uopste nema upotrebe live naloga:

Prilozi

• xliveless-0.99b1.rar
    99.2 KB · Pregleda: 50
IgorHW@ E to nisam znao, nisam to ni sacuvao xlive profil, mislio sam da je ovo samo bilo dovoljno... :S:

Gdin_M@ Reci mi samo kad uradim ovaj moding za live jel ja mogu onda da uninstaliram windows live game ili ne? Hoce li mi posle njega u opste i trebati? I hoce li mi posle modinga raditi stari save i ako nisam sacuvao xlive profil?

e ljudi samo jedno pitanje... hoce li igra raditi na procesor Intel dual core 915 2.8GHz S775, maticna Asus P5B, 1Gb Kingston DDR2, VGA ATI Radeon 5770?????
Cisto da znam da ne kupujem igru i dajem silne pare ako nece...

@stolex
Ne treba ti uopste games for window da bi ucitao sejvove, samo procitaj readme fajl za xliveless.
@jovan_novko
Veliko je pitanje KAKO ce da ti radi. Previse je slab procesor, igra ce da radi ali framerate ce da ti bude dosta nizak. Meni je sa starim athlonom x2 3600 na 2.7 framerate nije isao iznad 30-35 kako god da stavim podesavanja. Mozda ce sa ovim novijim patchevima da radi bolje, u svakom slucaju "kupi" igru sa neta ako te ne mrzi da probas pre nego sto se stvarno odlucis da pazaris igru.

Xaxa...znaci remapirao SPACE na LEVI KLIK i opet ne mogu da udjem u helikopter:D:DDa zovem Flash-a da mi kucka, ja n'umem brze dobicu artritis:d

Ova fenomenalna igra ce mi izgleda ipak ostati nezavrsena...sto je porazavajuce s obzirom da sam presao FarCry2:p

Prerovih pola teme da nadjem ima li rjesenja :D. I ja zaglavio ovdje lol. Znaci mogu da lupam space do ujutru nema sanse, probao i neke druge tastere ne radi :(. Nece Niko u heliHopter i dzaba :d. Probao da smanjim "repeat rate" na tastaturi, ali ni to ne pomaze. Zao mi da je ne zavrsim.
Da li bi pomogao mozda patch 1.0.0.5? I da li ce mi se sje*ati sejvovi ako patchujem na 1.0.0.5? Sad sam na verziji 1.0.0.4

Prerovih pola teme da nadjem ima li rjesenja :D. I ja zaglavio ovdje lol. Znaci mogu da lupam space do ujutru nema sanse, probao i neke druge tastere ne radi :(. Nece Niko u heliHopter i dzaba :d. Probao da smanjim "repeat rate" na tastaturi, ali ni to ne pomaze. Zao mi da je ne zavrsim.
Da li bi pomogao mozda patch 1.0.0.5? I da li ce mi se sje*ati sejvovi ako patchujem na 1.0.0.5? Sad sam na verziji 1.0.0.4

ja ne znam ocemu vi pricate ja sam je presao jednom na PS3 i dva puta na PC -u zbog ne sacuvanih save-ova :S: i nisam naleteo na taj problem :|
inace sad prelazim treci put pa cemo vidimo mozda i mene zadesi ta nesreca xD

ja ne znam ocemu vi pricate ja sam je presao jednom na PS3 i dva puta na PC -u zbog ne sacuvanih save-ova :S: i nisam naleteo na taj problem :|
inace sad prelazim treci put pa cemo vidimo mozda i mene zadesi ta nesreca xD

Nisi ti naletio na problem, sto ne znaci da problem ne postoji kod drugih. Imali su i nex999 i OCz isti ovakav problem, a citam na netu da se kod dosta ljudi pojavljuje ovaj bug. Nema sanse da udje u helikopter koliko god da lupam space ili bilo koji taster... presao nekoliko puta tu misjiu, mislim dodjem do helikoptera i to je to, Niko padne u vodu, Pegorino ode i aj i ovo na novo. Tacnije i ne trudim se vise, jer vidim da nema efekta. Probacu novi patch, bekapovacu sejvove pa cu vidjeti.

***, ja nisam uspeo uopste...na kraju mi je Rajke presao taj deo :)

Meni je bug bio da cim udjem u helikopter ovaj u sekundi pobegne, tako da sam kraj igre posle milion pokusaja morao da odgledam na youtube-u.:D

Nisi ti naletio na problem, sto ne znaci da problem ne postoji kod drugih. Imali su i nex999 i OCz isti ovakav problem, a citam na netu da se kod dosta ljudi pojavljuje ovaj bug. Nema sanse da udje u helikopter koliko god da lupam space ili bilo koji taster... presao nekoliko puta tu misjiu, mislim dodjem do helikoptera i to je to, Niko padne u vodu, Pegorino ode i aj i ovo na novo. Tacnije i ne trudim se vise, jer vidim da nema efekta. Probacu novi patch, bekapovacu sejvove pa cu vidjeti.

probaj i ti taj lek kao nex999, dovedi nekog da ti odigra misiju :type: uglavnom se desava da taj neko cak predje i iz prve da bi se ti jos vise nervirao :laugh:

A nex999 je doveo Rajketa kuci da mu predje misiju :D:D:D:D. Lolek :D. Covjek mu poslao svoj sejv pa mu Rajke presao na svom kompu. Nisi citao taj dio teme izgleda :p. Ako na nekom kompu zabaguje nema sanse da ti niko predje, osim da posaljem nekom kod kog radi kako treba, pa da predje za mene i da mi vrati sejv :).
U svakom slucaju odustao sam zasad. A nisam jos pokusao da patchujem. Odgledacu end na youtube, posto ovo nece kod mene koliko god da se trudim.

Nova zakrpa za veci frejmrejt :)
Rockstar Games Social Club
• Remove Rockstar Games Social Club application
• Separate RGSC application no longer required to launch game
• Social Club login now occurs during the launch process

Shadows
• A new, less memory-intensive, and better-looking scalable shadow solution has been implemented
• Enhanced Night Shadows added with user-selectable level of detail (replaces Shadow Density)

Performance
• Rendering optimizations have been made to improve performance, particularly when enabling shadows
• User-configurable graphics settings have been added for shadow control
• Improved memory management

Multiplayer
• Enhanced security to isolate users from cheaters and hackers Episodic Content
• Provide in-game support to purchase “The Lost and Damned” and “The Ballad of Gay Tony” (Not available in Russian/Japanese Versions)

Bug Fixes
• Vehicle shadows re-enabled between 8pm and 6am
• Fix floating street textures
• Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping
• The Moon has been implemented with simulated lunar phases
• Fixed garbled text in Japanese Multiplayer menus
• “RESC 10″ error fix for specific hardware configurations

nego, ka'ce Liberty City stories za pc ? kasne malo il' mi se cini ?

da... jel podleze ova zakrpa 1.0.6 brijanju ?

Poslednja izmena:
Oxoxoo ! Odrezi, narezi, zarezi ...jeeee !

Radi, provereno. ;)

R A D I. . .

Radi, radi i to bolje tj. bolji FPS kod mene na masini iz potpisa, konacno neki PATCH koji je optimizovao GTA 4 malo bolje. . .

Radi, radi i to bolje tj. bolji FPS kod mene na masini iz potpisa, konacno neki PATCH koji je optimizovao GTA 4 malo bolje. . .

Ne da ga je optimizovao nego je sasvim druga igra! Ove nove senke su 15x bolje od starih, sve cistije izgleda a igra duplo bolje radi. Svaka im cast, samo su se malo kasno setili... Vidim ja da ce biti jos jedno "obrtanje" igre :)

Ajmo neki screen, da vidimo na sta lici.

Kod mene je patch ubio fps, vidim ljudi se masovno žale i na gtaforums... :S:

Rade li stari sejvovi posto sam na pola igre a bojim se da mi patch ne ubije sejvove.

Nazad
Vrh Dno