Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Pa igra je morala negde da ti pamti savegame (ako ti je radio save i load kako treba), ajd probaj da pretražiš C particiju za fajlom "SGTA400" ili "SGTA412". Ako ih nađeš, iskopiraj ih u My Documents/Rockstar Games/GTA IV/savegames, pa probaj ponovo da pokreneš igru.

Ljudi jel pikate vi sto ste prsli ovo chudo?? sta igrate posle jel ima neki mission editor da tipa sam pravis svoje misije itd. ???

jedno prosto pitanje:

da li postoji neki nacin ili mod da se lockuje kamera u toku voznje?

Jel zna neko kako se stavlja brzinometar u igru?Nasao sam brzinometar,ali ne znam kako se ubacuje...

Imam cudan problem sa njom. Na visti, sa gta 4 rip od 8.3GB (kada se instalira 13GB), igrica pada nakon 5 min. Igrao sam je 15 min na low, medium, high. Mogu reci da nije zahtevna kao sto pricaju.
Nakon 5 min izbacuje neki error koji je vezan za manjak memorije. Ali ja od 1015MB utrosim mx 900MB tako da je to ok. Restartujem, upalim o5 isto. E onda skinem obicnu, pa obicna na 75% izbacuje catastrophic failure. Izguglao za sve ovo ali nema nista. Kada patchujem ripovanu gta iv.exe jednostavno prestaje da radi. izbacuje neka ******. Onda sam pukao pa instalirao xp pa instalirao rip ali kad pokrenem preko rgsc on bas kad treba da ucita meni izbaci send error port or don't send. Sad skidam obicnu. Imate vi ideju kako da se resi ovo?
P.S. Nigde ne sacuvava savegame bez obzira na to sto sam ja sacuvao i imam sp3 i directx10 za xp.

Poslednja izmena:
DX 10 za XP e svasta. Stavio si buzdeni DX i hoces da ti igra radi.

Pa, da deinstaliram dx10 pa da instaliram 9.0c? Ili da mi vi date neki dobar link za dx10.
Nego kako da resim problem sa drugom verzijom koja nece ni da se instalira. Do cega je to?

Nema DX10 za XP. DX10 radi samo na Visti i W7. Dakle instaliraj zadnji DX9.

A i nije prvi

jel zna neko gde se tacno nalazi fajl sa kontrolama?

namestio sam kontrole kako meni odgovaraju i sad rusim sistem,pa treba da sacuvam taj fajl kad budem opet instalirao igru,a ne znam tacno ni koji je to fajl ni gde se nalazi?

jel moze pomoc? :)

jel zna neko gde se tacno nalazi fajl sa kontrolama?

namestio sam kontrole kako meni odgovaraju i sad rusim sistem,pa treba da sacuvam taj fajl kad budem opet instalirao igru,a ne znam tacno ni koji je to fajl ni gde se nalazi?

jel moze pomoc? :)

Trebalo bi da se nalazi u

"C:\Documents and Settings\User Name\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Savegames" ili

"C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\Savegames"

ime fajla je ControlMap.dat.

Kod mene se nalazi u C:\Documents and Settings\User Name\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Savegames" tako da za ovo drugo nisam baš siguran.

jeste,tako je.

resio sam to pola sata nakon postavljanja posta.

hvala na pomoci ;)

Mozda je bilo ovo pitanje ali ne mogu da citam sve prethodne postove. Da li je prvi dodatak za GTA IV izasao za PC, i ako nije da li hoce?

Mozda je bilo ovo pitanje ali ne mogu da citam sve prethodne postove. Da li je prvi dodatak za GTA IV izasao za PC, i ako nije da li hoce?

Nije. :)
Nece verovatno ni izaci... Mada ako i izadje u nekoj blizoj-daljoj buducnosti (za sta nema nikakvih nagovestaja), cuces sigurno. ;)

GTA IV: The Lost and Damned Headed to PC?

GTA_1257901525.jpg

Igrao sam letos igru i sve je radilo dobro. Obrisao sam je i rekoh danas da je instaliram ponovo... kad instalirao sam pach 1.04... i ono nece da radi.... Odmah mi izbaci error probam da odradim instalaciju bez pacha isto. Stavio sam nove drivere i direct X.... Ima neko neku ideju... ostalo nista nisam menjao ni hardwere ni win

Da li neko zna cemu sluzi garaza u bohanu?Izvinite ako je negde pisalo ali stvarno nemam vremena da citam sve.

U njoj mozes da prodajes pozajmljena kola kada zavrsis Bruci-jevu misiju.
Nisam dobar sa nazivima ali misli se na garazu gore desno kada gledas u mapu?

Onda jos nisi skupio sva vozila.
Trebas zavrsiti sve misije sto brucie trazi za nabavku kola preko maila pa posle te upozna sa nekim likom kome vozis kola u tu garazu i kad to zavrsis onda je uvek otvorena i otkupljuje sta god da dovezes.
To je u principu to ali se ne secam tacnog redosleda posto prelazim ponovo 3-grad mi je zakljucan, bruci mission 100% a lik se jos ne javlja inace on salje sliku auta na mob.
Garaza je i meni jos uvek zatvorena.

ja cu verovatno da pocnem da je igram ponovo kad kupim graficku ati radeon 4770. pre sam igrao na low ali sad sa ovom ima da cepam :D

ja imam sličan problem kao djole172001, igrao sam letos sve normalno, jedino što sam letos imao xp sp3, a sad imam 7.. jedino što meni igra radi, ali se svakih 3-4 sekunde zamrzne na pola sekunde, i to jako nervira.. pokušavao sam da smanjim i rezoluciju, i nivo detalja teksture, ništa ne pomaže.. inače imam radeon 4650 512 mb ddr2 , amd x4 na 2200 i 4 giga rama.. kontam da bi ta konfiguracija trebalo lepo da gura igru..
i isto, kad sam stavio taj pach, prestalo je da radi sve komplet..

imam problem sa gta 4.igra koci,ali ne znam do cega je .moj komp je nvidia 9600gt ddr3 2gb rama e 4500 2.21ghz

kada stavim na high ide jedno 4 sekunde lepo pa secne i sve tako.ne znam koji je problem :(

A nisi probao da igraš na medium/low?

Vrh Dno