Šta je novo?

ZTE Skate

Narucih i ja ovaj telefon i sad me zanima kako da ubacim noviji OS i koji i kako? :)

sve imas oko toga na modaco forumu, vreme odvoj za citanje i nema razloga za brigu...

Mokee OS

A gde ima da se skine mokee? I kako se instalira? Citam i nikako ne kontam. Prvo se kopira na sd karticu rom i sta dalje? Help :)

Poslednja izmena:
Имаш детаљно упутство на modaco форуму.

Dosta vremena za citanje odvoj jer moras da ispratis celu proceduru da ne bi popio brick jer nema jedinstvenog i kratkog uputstva..

Drugar ga je kupio u VIP-u i odradio bih mu root zbog bedne interne memorije.

Da li ste to odradili odavde?
http://www.modaco.com/topic/349541-faq-rooting-for-beginners-updated-26-02-12/

Part 4a) Installing the right drivers - ovo imam jer imam instaliran komletan Android SDK.

Part 4b) Flashing superboot.

Turn your device on and connect it to the computer make sure USB debugging is ticked. Go to the folder you extracted and follow the instructions below:

If you have android “2.3.4” click “1_Install_Android_2.3.4_root.bat” this will flash the “boot.img” in that directory.
If you have android “2.3.5” click “1_Install_Android_2.3.5_root.bat” this will flash the “super2root.img” in that directory.

Da li ovo iznad radi sa VIP-ovim Skateom :)?

Da li VIP-ov Skate zaključan na njihovu mrežu?

Poslednja izmena:
Ћале избрисао целу СД картицу намерно , али у галерији су му остала два thumbnail-a, један од неке фотографије коју је он сликао телефоном и други је нека чудна ствар, црна позадина и два писма као пролећу (највише личи на иконицу од нечега). Уопште немам опцију да их избришем, а када идем на details пише да им је локација непозната.
Има ли неко идеју како да их се решим?

Da li se stavljanjem novog operativnog sistema gubi garancija ??

Konkretno moj je uzet u Vip-u

Da.

konacno ubacio mokee rom, i extra sam zadovoljan, tj. surak mi sredio posto sam ja na xp i na win7 imao problem sa drajverima, pa stane u pola posla, a on se sluzio vise linuxom nego windowsom...sredio i link2sd pa sam vec instalirao gomilu aplikacija, nego sad jedino imam problemcic sto posle razgovora, kad odvojim tel od glave, ekran se ne pali, a znam da ima bese neki program na store da to sredi ali ne mogu da se setim kako bese...?

Boro, a gasi se normalno kad pozivas , taj neko se javi i kad stavis telefon uz lice ?

da, ugasi se, i kad odvojim tel od glave i zelim da prekinem vezu, ekran se ne pali kao na stock romu...bilo je price o tome ali ne mogu da se setim a ko zna na kojoj strani bese... xD

greska, sad sam proverio, ne gasi se ekran cim ga prislonim uz glavu pri pozivu...

tacno, taj prox senz...sace da izguglam i vidim. tnx

To vec imas i u mokeeosu . Settings-system- calibrate

edit: A koristi li ko CFX2? Sada sve radi, od HQ videa do camcordera. Ali i dalje ne radi flash.

Poslednja izmena:
hvala p@in, mucih se po marketu i nista, a lepo ima u settings :D jos da kalibrisem bateriju, za to sam vec nasao aplikaciju, i mozda ekran, cisto kad vec sve podesavam...

Jel tesko da se rutuje zte skate, ja bih rutovao moj ali ne razumem se nesto u te stvari, korisim android oko godinu dana, znam osnovne pojmove. Jel mogu nesto da pogresim pa da zeznem nesto telefon?

Jel moram da se registrujem da bi video temu, posto kad otvorim temu rooting for beginers prvi post je "nice work" \Uopste nema uputstva za rootovanje

To je isti telefon, tako da radi. Ali ja sam stavio link jer si pitao u vezi rootovanja, a root previlegije mozes da dobijes i stavljanjem custom roma.

Pozdrav svima
Imam jedno pitanje
Ako neko koristi GoSMS pro aplikaciju,kako je moguce da podesim sms whitelist (znaci da brojevi iz te liste mogu da mi salju poruke a svi ostali da budu odbaceni)
Ubacio sam par brojeva u listu i poslao sam poruku sa broja koji nije na listi i normalno prima poruke.Da li mi neko moze pomoci?

Jel koristi neko [4.2] ColdFusionX 3 for the ZTE Skate [CM10.1] ja ga ubacio i mnogo mi trosi bateriju. I nekako mi pokocen telefon, jel moze neko da preporuci neki bolji rom, ali da ima 4.x.x android

Nazad
Vrh Dno