Ja sam telefon odneo proslog ponedeljka u telenor ,na sajtu bg elektronika se pojavio u subotu i od tada pa do danas jos uvek stoji "Aparat je zaveden u servisnom centru. Molimo, ponovite upit kasnije." Sta li im to znaci ,cudo da ga jos uvek nisu pregledali da vide sta mu je ,dakle od subote je u servisu ,ne racunajuci nedelju to je 5 dana do danas
Bravo !A zar prilikomte kupovine i oni ne daju saglasnost da je taj aparat ispravan?
Ajmo sad svi u telenor prodavnice ,cene su niske da nize ne mogu da budu ,nokia lumia 620 na prenesi i surfuj 500 od 24000 na 14 000 ,samsung galaxy s advance od 12000 na 8000 ,LG L7 II koji sam ja uzeo za 7000 a do juce je bio 16800![]()
Ocu odma cim mi omoguce zamenu dvoumim se izmedju LG L9 i L7II koji da uzmem? U slucaju ukoliko budem uspeo da izboksujem zamenu
Je li se ko raspitao kako racunaju vrednost uredjaja, da li porede onu koju si ti platio sa sadasnjim...Ja sam ZTE platio 12600 a sad za te pare mogu da se uzmu mnogo bolji, tako da li ce mi dati (ako kojim slucajem odobre drugi telefon) da uzmem neki u toj vrednosti?
Pa ako je stvarno ispravan posle servisa, na mozes nista...Mozes samo da ga preuzmes i da po prvom zakucavanju odneses na reklamaciju...
Epa to je problem ,sto BG elektronik kaze da je ispravan ,a ustvari nije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari