Šta je novo?

ZTE Grand X

Ja sam telefon odneo proslog ponedeljka u telenor ,na sajtu bg elektronika se pojavio u subotu i od tada pa do danas jos uvek stoji "Aparat je zaveden u servisnom centru. Molimo, ponovite upit kasnije." Sta li im to znaci ,cudo da ga jos uvek nisu pregledali da vide sta mu je ,dakle od subote je u servisu ,ne racunajuci nedelju to je 5 dana do danas

Ništa se ne brini, po mom iskustvu prvo ga ostave malo da ostoji da se prilagodi novom okruženju, onda ga ostave još malo da odstoji, al na sajtu promene status u popravka i testiranje i na kraju ga ostave još malo da odstoji u servisu da se lepo odmori pa ga vrate u telenor. Eto, kad tako odstoji jedno mesec dana bez da ga uznemiraaju kojekakvim popravkama onda takav telefon po njihovoj logici od neispravnog postane ispravan i može da se vrati srećnom vlasniku. To je otprilike logika 99% domaćih serisa.

U pravu si potpuno ,evo sad pise da je telefon popravljen i testiran

^^ Baš je popravljen :D

Znaju ljudi da ne mogu da ga poprave pa se i ne muče više , samo ga vrate .

"Aparat je zaveden u servisnom centru. Molimo, ponovite upit kasnije." Napredujemo...

Kakvi djubrici ovi iz telenora.

Objasnili mi da procitam uputstvo za telefon, pazi sad ovo :smash:

IMAG0011.jpg

Jeste kad sam uzeo telefon , pristao sam da koristim nesispravan telefon.

Kakva je ovo mafija, od sada koristim samo fiksni, i mail,chat ...

Poslednja izmena:
A zar prilikomte kupovine i oni ne daju saglasnost da je taj aparat ispravan?

A zar prilikomte kupovine i oni ne daju saglasnost da je taj aparat ispravan?
Bravo !

I meni su poslali slicno pisamce ,kao da su na telefonu ubacili novi softwer bla bla,pa su mi napisali da moram redovno da gasim pokrenute pozadinske aplikacije i jos nesto ... Drugim recima nema sanse da nam odobre novi model ,a najgore je od svega sto je bg elektronik ovlasceni serviser za zte i samsung i vrse GARANTNE popravke za ova dva proizvodjaca ,tako da i sto puta da posaljemo telefon oni ce sto puta da nam ga vrate

Ode jos jedan Grandovac, nije mi smetalo sto kad kad blokira pri pozivima ali sad ode totalno, 30 sekundi nakon paljenja ode u crno i dovidjenja. Poslat je na servis sad videcemo, verovatno zamena ploce itd. Uzas.

Pa ni meni nije smetalo toliko to blokiranje, ali ako se ponovi posle servisa, smetace mi itekako...

Svi smo znali da kupujemo ne proverenu robu, ali sa druge strane za nas novac ne moze da nas cima niko, samo je problem sto je ovo i dalje zemlja Srbija.

Pa nismo znali da kupujemo neproverenu robu (sem ako mislis da smo se svi zaleteli da ga uzmemo cim je izasao) jer do ovog modela nije bilo preteranih problema sa ZTE-om koliko je meni poznato...Koliko sam upoznat sa situacijom i mts je davao nokia X3-02 telefone koji su posle kraceg vremena poceli da umiru, a koliko sam cuo da se i u Vip-u pojavio neki HTC koji nije bas u najboljem stanju...

Poslednja izmena:
Meni je telefon po drugi put bio na servisu,i ne samo da ga nisu popravili vec mi sjebali i prednju kameru imam neku mrlju kad je upalim,odma sam ga sutra dan vratio ,i u telenoru naisao na 3 najbolja i najljubaznija radnika od kako sam u telenoru (6 godina ) ,dva muskarca i jedna devojka (pravnica) ,znali su za moj problem sa telefonom i odmah su me odveli kod sefa ,i lik mu sve lepo objasni sta mi se desava sa telenfonom ,sef mi je rekao da ga ponovo posaljem na reklamaciju ali u sa sto vise detalja o kvaru i plus mi je pravnica sastavila zalbu koju smo poslali u predstavnistvo telenora ,a zalbu je sastavila ,svaka joj cast ! I sef mi je rekao da od telenora ocekuje pozitivan odgovor,pa javljam sta sam uradio :)

samo da vas obavestim da su mi vratili ponovoooo telefon kazu ponovo zamenili plocu na telefonu, a ja ih pitam dokle tako.... svakako nisam hteo da ga preuzmem kazu mi u telenoru da ako ovi u servisu nece da zamenu telefon za drugi da to moze Telenor ali pitanje sta ce biti ja ga svakako nisam preuzeo, a sad nek rade sta oce sa njim ja sam rekao da mi se ne javljalju sve dok mi ne odobre drugi telefon ja ZTE necu preuzeti I . Sve u svemu ovo je zestoka zaebancija koju ja kao krajnji korisnik moram da peglam sto nije korektno. Od maja se ova agonija nastavlja sad cekam videcu sta ce biti i opet cekam odgovor dve nedelje minimum pa ako moram da ga preuzmem pa opet vratim i tako u krug dok im ne dosadim i ja i zte.

Ajmo sad svi u telenor prodavnice ,cene su niske da nize ne mogu da budu ,nokia lumia 620 na prenesi i surfuj 500 od 24000 na 14 000 ,samsung galaxy s advance od 12000 na 8000 ,LG L7 II koji sam ja uzeo za 7000 a do juce je bio 16800 :)

Ajmo sad svi u telenor prodavnice ,cene su niske da nize ne mogu da budu ,nokia lumia 620 na prenesi i surfuj 500 od 24000 na 14 000 ,samsung galaxy s advance od 12000 na 8000 ,LG L7 II koji sam ja uzeo za 7000 a do juce je bio 16800 :)

Ocu odma cim mi omoguce zamenu dvoumim se izmedju LG L9 i L7II koji da uzmem? U slucaju ukoliko budem uspeo da izboksujem zamenu

Poslednja izmena:
Ocu odma cim mi omoguce zamenu dvoumim se izmedju LG L9 i L7II koji da uzmem? U slucaju ukoliko budem uspeo da izboksujem zamenu

L7 II je na prenesi i surfuj 500 6800din ,a L9 15800din ,nije bas mala razlika ,tako da L7II ispada ekonomicniji ,jer ne zaostaje bas mnogo u odnosu na L9 :) .Al ako imas para uzmi L9 :D

Poslednja izmena:
Je li se ko raspitao kako racunaju vrednost uredjaja, da li porede onu koju si ti platio sa sadasnjim...Ja sam ZTE platio 12600 a sad za te pare mogu da se uzmu mnogo bolji, tako da li ce mi dati (ako kojim slucajem odobre drugi telefon) da uzmem neki u toj vrednosti?

Je li se ko raspitao kako racunaju vrednost uredjaja, da li porede onu koju si ti platio sa sadasnjim...Ja sam ZTE platio 12600 a sad za te pare mogu da se uzmu mnogo bolji, tako da li ce mi dati (ako kojim slucajem odobre drugi telefon) da uzmem neki u toj vrednosti?

Jesam ,i ja sam platio tel 12600 i rekli su mi da se racuna ta cena koja je vazila kad je sklopljen ugovor .

Samo da prijavim da sam i ja dobio hvala ali *****a odgovor. Pošto je BG elektronik rekao da je telefon ispravan tu oni ništa ne mogu al ja da ga preuzmem pa ako ponovo bude problema da se žalim pa će videti za dalje. Meni ne pada na pamet da ga preuzimam, ne znam dal da im pišem ponovo ili šta da radim?

Pa ako je stvarno ispravan posle servisa, na mozes nista...Mozes samo da ga preuzmes i da po prvom zakucavanju odneses na reklamaciju...

Epa to je problem ,sto BG elektronik kaze da je ispravan ,a ustvari nije

Ma nemoguće je da ne postoji viša instanca Telenora kojoj se možemo žaliti. Ovaj bezobrazluk zaista nema smisla. Najviše me je smorila ona od*eb rečenica njihovog odgovora: Nadam se da ćete sa razumevanjem prihvatiti naš odgovor i da će se naša uspešna saradnja nastaviti i ubuduće... mamicu im hohštaplersku njima i bg elektroniku...

Vrh Dno