Šta je novo?

ZTE Grand X

Ako neko slucajno zna ili sazna gde mogu da skinem original rom iz vipa nek posalje pm ili okaci ovde. Molim vas

Ne postoji backup, jer ne moze da se odradi... Prelistaj malo forum, jer se to pitanje dosta puta ponavljalo do sad... A i zbog cega ce ti VIP ROM, kad je ruski bolji?

Zbog garancije. Za svaki slucaj. Meni radi lepo ali imam ga tek tri meseca, a vidim da se kvari dosta.

Ako ti lepo radi onda nista ne diraj, a sto se tice garancije, ne postoji trenutno nacin da se vrati na stock rom, tako da je jedino mozes iskoristiti ako skroz umre jer tad ne mogu da vide sta je naprzeno na njega jer umre ploca :)

E izgleda da je i moj umro...sinoc poceo o5 da stuca i u poslednjih 2h se samo resetuje i sad ga samo prijavi kao APX kad ga zabodem na komp...Jesu li kome pravili probleme zbog custiom ROM-a?

Poslednja izmena:
Odneo sam telefon u telenor, i dali su mi nokiu e6, tako da ne moraju da zure za popravkom :)
Odbijac zte grand x do isteka ugovore (ako bude moglo) :D

Ja ga imam vec nekih desat dana i sve radi super, a covek ga pre mene koristio pet meseca.

pa tako nešto, oko šest meseci mu je i rok trajanja. Nadam se da ćeš toga biti pošteđen, ali je statistika izgleda surova. Mene baš zanima koliko je Grand-ova pocrkalo od ljudi koji su ovde na forumu? Tu podrazumevam kvar nakon koga u servisu menjaju ploču.

Ne bavim se statistikom pa ne mogu da tacno procenim broj ljudi koji su imali problem sa ovim telefonom. Svakako ja sam jedan od njih i meni su navodno menjali plocu da bi nakon mog odbijanja da ga preuzmem ipak bio nateran da to i ucinim nakon cega mi isti dan totalno riknjava sto me raduje nije me mrcvario neko duze vreme. Od Telenora ocekujem neki poziv gde ce mi ponuditi neki od telefona tj da dometenem razliku za drugi telefon. Nevidim drugi rasplet moguce da me ucene uzimanjem drugog ZTE-a ali ja nisam za tu opciju da ponovo prolazim kroz probleme koje sam vec presao. Nadam se da su vratili sve telefone ako ih je i ostalo na stoku tako da mogu da biram neki krsteni telefon. U svakom slucaju ja cu pisati sta god da mi se desi ali ovo za mene je do sada najgore iskustvo koje imam sa nekim operaterom. Nadam se da ce biti i poslednje izuzetno sam razocaran jer se agonija jos nije zavrsila ali svakako ove nedelje ocekujem razresenje i konacnu potvrdu smrti ZTE iz BG elektronika.

Dobro je pa se cene gleda na dan kad je telefon uzet, a ja sam ta platio 12k uz moju tarifu, pa su posle nekih mesec dana spustili na 5-6k...U tom cenovnom rangu je Samsung Galaxy S Advance pa ako mi njega ponude, uzeo bih ga ili bi mozda video da doplatim 3k za HTC Desire X

HTC Desire x nema prednju kameru i snima u 480p,tako da bi se pre odlucio za samsung ,jedino sto je GB ali izasao je apdejt za jelly bean :)

Sta god da uzmes bice svakako bolje od ovog sokocala :D

Lumia 620 ili L9 su tu cenovno negde isti po ceni, mozda da dodas malo.

ja tipujem na L9 :D to bih vrlo rad oposedovao

Ma ja i na ovom ne pamtim kad sam ukljucio prednju kameru, a za ni kad sam snimao neki video :)

Meni je marta riknuo a uzeo sam ga oktobra, tako da mu je to negde prosek ;)

Predlazem ideju koju mi je ispricao ortak bosanac - Njih je isto tako zezao provajder za neki Sony koji su stigli u bosnu ziljavi i njih 20 se skupilo (ne vise) i napravili halabuku ispred provajderove firme, glavni ofis. dovoljno je bilo njih 20 da ne dodju novinari, i da im se obezbede svima drugi uredjaji iste cene paketa u vremenu uzimanja, ili uz doplatu jaci.

Pa kad istekne garancija, istece i ugovor pa onda jovo-na-novo...Pa ako bude neko okupljanje u NS ja sam za...

Moj uzet u oktobru i vec u decembru ispustio dusu, zamenjena ploca.

Nazad
Vrh Dno