Već sam pisao, ali opet ću. Zakon je loš zato što ne precizira značenje termina nesaobraznost, a posebno zato što ne kaže ko je nadležan da proizvod proglasi nesaobraznim (što je uslov da kupac ostvari pravo na zamenu ili povrat novca). Sa ovakvim zakonom, Telenor se krije iza servisa koji sve telefone koji nisu potpuno crkli proglašava ispravnim. Pri tome, neko je pomenuo (mislim baš u ovoj temi) da je BG elektronik i uvoznik što ga u stvari stavlja u poziciju da je u sukobu interesa jer uvoznik je taj koji snosi troškove garancije. Posebna je priča što oni zamenu ploče tretiraju kao zamenu celog aparata (opet se radi o slobodnom tumačenju zakona).
Savet onima kojima telefon radi OK osim što blokira prilikom poziva: restartujte telefon jednom dnevno i značajno smanjujete šanse za blokiranje. Moja ćerka ga gasi svake noći i već mesec+ dana nije blokirao a kod mene je blokirao minimum dva-tri puta nedeljno. Ovo nije rešenje, telefon treba da radi kako treba i bez toga, ali može da vam malo smanji frustracije zbog Grand-ioznog kvaliteta 🙁
U svakom slučaju, svima koji nisu digli ruke od natezanja sa Telenorom: želim vam sreću i iskreno vam držim palčeve da uspete.