Šta je novo?

ZTE Grand X

Evo i ja ubacih ovaj novi 1.2 rom. Za sada vidim da je touch osetljiviji, baterija malo bolja, i kao da radi malo brze.. Sta je sa 1.3 verzijom, zna li neko?

Verzija 1.3 je još brža ali postoji problem sa baterijom koji će biti ispravljen u 1.4 verziji najverovatnije večeras ili sutra.

Super onda, vi izbacite kad uzadje 1.4 i novije verzije. Sad je bas dobar touch.

ja sumnjam da cu do vikenda to testirati, pa ako je neko vec flashovao na 1.4 nek javi

Obično i ja testiram vikendom , kad se ima vremena.

Možda probam ovaj 1.4 večeras preko verzije 1.3 ako stignem pa javim kako radi :)

Da i zvanično potvrdim da sam se oprostio sa mojim Grand X-om, i sa zadovoljstvom preuzeo LG L9 u zamenu ;d. Moram da priznam da je Telenor u celoj ovoj priči na kraju ispao i više nego korektan, eto meni razloga da ipak ne menjam mrežu :).

Neka vas ovaj telefon služi onako kako mene nije, a ja se odjavljujem sa ove teme :D.

Da i zvanično potvrdim da sam se oprostio sa mojim Grand X-om, i sa zadovoljstvom preuzeo LG L9 u zamenu ;d. Moram da priznam da je Telenor u celoj ovoj priči na kraju ispao i više nego korektan, eto meni razloga da ipak ne menjam mrežu :).

Neka vas ovaj telefon služi onako kako mene nije, a ja se odjavljujem sa ove teme :D.

sa srecom ga nosio i da te dugo sluzi :D

Skide ti bedu sa vrata.U zdravlju te sluzio.

Instalirao sam ga .

Koristio sam ga jedan dan , malopre sam napunio bateriju i kalibrisao pa ću da vidim kako drži.

Ostalo sve radi odlično, baš je brz ima neke animacije koje se nekom možda ne sviđaju ali se mogu isključiti ili promeniti brzina.

U developer se isključe windows i transition animations.

Danas mi se zakucao prvi put na 1.2, a koliko sam skontao poruke su ok, kao i baterija (posle kalibrisanja)

Ubacio sam sad 1.4 ali ne mogu nigde da nadjem kako da vratim na ICS LockScreen

EDIT: Aj sad cu ja staviti ovaj 1.5 jer sam tek stavio 1.4 pa nemam sta da izgubim

Poslednja izmena:
Radite full wipe i kalibraciju u suprotnom curi baterija .

Je li koristio ko alsa mixer, jer ne znam sta bi trebalo da se podesi u njemu

Koliko čitam po forumima izgleda da jb neće biti moguće pokrenuti sa mašinama koje imaju samo 512mb rama što me dovodi do zaključka da mi sa grand x nećemo imati update na jb :(

Poslednja izmena:
Ma to su gluposti, jelly bean (cm10) na g300 sa 512rama radi i brze nego ics, cak je i antutu skor dosta veci.
GrandX bi ga sa svojim dual core-om pokidao :)

I ja gde sam god nasao pise da JB nece imati vece prohteve, vec ce uz pomoc nekih virtuelnih delova biti i brzi...

Može neko da mi pojasni kako da rešim out of space problem kad pokušam da skinem.neku malo veću aplikaciju? Tražio sam po netu ali mi brisanje keša i vraćanje na fabričku verziju marketa nije pomoglo.

Sta ti skidas kad uspes da ostanes bez memorije? Jesi li mozda pokusao da skines na komp .apk i onda da ga ubacis diraktno na karticu u tamo instaliras?

Danas sam ga vratio u telenor odnosno servis, zabagovao je u toku razgovora ni posle vadjenja baterije se nije mogao uključiti. Videćemo šta će biti.

Danas sam posle duze vremena usao u poruke koje se nalaze na kartici i tamo zatekao samo Telenorove servisne poruke vezane za cene u roamingu i sl. Sad sam ih pobrisao pa cu videti dalje.

Telefon mi se upravo zakucao i to dok je bio zakljucan, tj sa iskljucenim ekranom...Samo mu svetluca LED da nema mreze...Mada s obzirom da je radio kako treba od 17. ovo je do sad najduze da je izdrazo

Poslednja izmena:
Vrh Dno