Šta je novo?

ZTE Grand X

Čitam na benchu o ZTE Grand x IN i mogu vam reći da je prava šteta što to nije bio u ponudi kod Telenora umesto običnog X ali verovatno ni cena mu nebi bila ta po kojoj je i nuđen. 1GB rama dosta znači kao i intelov procesor na 1.6ghz sve u svemu čini mi se da bi bio pun pogodak pogotovo u toj klasi.

ceo tekst imate ovde:

http://mobile.benchmark.rs/mobilni_telefoni/test_zte_grand_x_in

meni se ne iskljucuje tel ali je do sada dva puta zabagovao prilikom poziva,inace imam 1.5 verziju

Telefon ti se ne iskljuci vec se "zabaguje", tj ne usle kako treba startuje procesor i tu se malo ubije (valjda ne uspe da izadje skroz iz deep sleep moda i ne dobije dovoljno snage da izvrsi proces - nek me ispravi neko ako gresim)...Da ga ostavis malo duze, sam bi se resetovao za par minuta (10 minuta).

Kod mene je isti slucaj, ako se ukoci, ostavim ga na stranu nekih 10-ak min I sam se otkoci. U poslednje vreme ako baterija ode ispod 15% telefon se nonstop koci. Najjednostavnije skrolovanje menija na levo- desno ( ne uvek) zna da ukoci telefon, pa tada I ostavljanje telefona da se otkoci ne pomaze, jedino restart preko powera dugmeta pomaze. Da li ga neka aplikacija zeza ili je vreme za factory reset neznam ( fabricki rom) . Pocelo je da se desava u poslednjih 10-ak dana

cim sam uzeo telefon odmah sam zamenio karticu. msm da nije do kartice

Meni znatno manje zakucava posle zamene kartice i prebacivanja na SSM1.5...Pre nije mogao da izdrzi 2 dana da se ne ubije a sad se nije ubio ni jednom na poziv od kad sam ubacio 1.5

Ljudi, džaba vam sve to, očigledno je problem do samog hardvera kad je to zakucavanje u pitanju.

Prezadovoljan, nije štucnuo do sada. U poređenju sa ovim, dupe i oko...

Predao sam ga na servis Telenoru pre 10 dana niko mi se nije javio ne znam do kad da cekam? Ili da odem do njih pa da ......

Ne postoji vise taj rok od 45 dana. To je bilo po starom zakonu. Sada bi trebalo da max posle 15-tak dana jave sta ce uraditi sa uredjajem.

"Svaka opravka ili zamena se mora izvrsiti u primerenom roku i bez znacajnih neugodnosti za potrosaca, uzimajuci u obzir prirodu robe i svrhu zbog koje ju je potrosac nabavio"

Ееее мени бг електроник поправио телефон за 44 дана и ништа нису јавили само ја звао:confused: што значи да је закон и даље 45 дана

Kažite mi da li je bilo uspeha sa popravkama ili je i dalje ista stvar, i da li mogu da tražim drugi aparat (model) uz doplatu npr.

Неко је овде узео lg l9 уз доплату:D

Kažite mi da li je bilo uspeha sa popravkama ili je i dalje ista stvar, i da li mogu da tražim drugi aparat (model) uz doplatu npr.

Ne daj da ti popravljaju, već traži zamenu (sa ili bez doplate :-D)...

Za sad radi uz neke manje probleme da se povremeno ume zakucati ali nakon min dva sam se otkoči i idemo dalje nesmeta mi to za sad jer nije često, a ako baš bude bilo problema i učestalo to zapucavanje vratiću im nije prob. Ne bi trebalo da servis drži aparat više od dve nedelje.

Poslednja izmena:
Danas sa apdejtovao softver i izgleda da me je vratio na verziji B04. Nije mi jasno kako se to dogodilo kad sam bio na B06 i sad neće da mi ide u deep sleep. Neki predlog? Mogu li da vratim na B06 i kako? Probao sam update sa kartice sa onim fajlom sto je neko okacio na 62. strani, restartovao se sve fino poceo i onda mi pisalo update failed.

Poslednja izmena:
Posle dve sedmice na SSM 1.5 utvrdio sam da se zaglupi jednom na 7-8 dana, sto je prihvatljivo...Mozda sledeci vikend predjem na kgdma ROM jer vidim da im je on recommended na 4pda

Poslednja izmena:
Posle dve sedmice na SSM 1.5 utvrdio sam da se zaglupi jednom na 7-8 dana, sto je prihvatljivo...Mozda sledeci vikend predjem na kgdma ROM jer vidim da im je on recommended na 4pda

Jel se kgdma ubacuje po istoj proceduri kao ssm 1.5 tj video sam da pominje b05 rom da treba da se ima pa nisam siguran da sam razumeo kako treba

Pozdrav dobri ljudi! Imam jedan problem vezano za ovaj telefon! Ne mogu da ga povezem preko racunara i razmenjujem podatke (mtp,itd). Jednostavno ne prepoznaje,udjem u sdcard i svaki folder koji otvorim prazan. Sta da radim,postoje li odredjeni drajveri ili nesto tako?

Vrh Dno