nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
Sad kad ti pošalju bagovit neki L9 :-D
Ne *****avaj se sas moji živci :d.
Sad kad ti pošalju bagovit neki L9 :-D
Ne *****avaj se sas moji živci :d.
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-review-868.phpNe *****avaj se sas moji živci :d.
Nije uspelo ni tako...Uspeo sam tako sto sam u Music-u izabrao bilo koju pesmu i stavio kao ringtone, pa je posle toga progiralo i settings\sound..Ne znam sta mu je bilo jer sam vec ulazio u njega posle flashovanja...Je li ko probao taj novi ruski rom?
Drago mi je da si rešio problem sa telefonom interesuje me na koji paket si morao da se prebaciš i koliko si doplatio ako nije tajna.
Dobro pitanje...nisam prelistavao strane a uredjaj bi uzeo jedan prijatelj koji je na mtsu pa me je zamolio da pogledam par modela. Znaci nije za preporuku?
Izgleda da fon samo meni radi kako treba 🙁 na kraju cu od muke morati da ga tresnem o pod pa da mogu da ga menjam za neki drugi, ako bih ga vratio u telenor i kazao da imam problema i da se telefon povremeno zakoci oni bi ga verovatno uzeli i poslali u servis i tamo ga verovatno flesovali ili sta ti ja znam da bi ga na kraju vratili sa konstatacijom da je sve ok. Moracu da ga nateram da poludi 😀 ali on nece da se zakoci ali nikako, sta da radim nisam pametan?
Vise nista sto ima u nazivu "Grand".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari