nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
Sad kad ti pošalju bagovit neki L9 :-D
Ne *****avaj se sas moji živci :d.
Sad kad ti pošalju bagovit neki L9 :-D
Ne *****avaj se sas moji živci :d.
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-review-868.phpNe *****avaj se sas moji živci :d.
Nije uspelo ni tako...Uspeo sam tako sto sam u Music-u izabrao bilo koju pesmu i stavio kao ringtone, pa je posle toga progiralo i settings\sound..Ne znam sta mu je bilo jer sam vec ulazio u njega posle flashovanja...Je li ko probao taj novi ruski rom?
Drago mi je da si rešio problem sa telefonom interesuje me na koji paket si morao da se prebaciš i koliko si doplatio ako nije tajna.
Dobro pitanje...nisam prelistavao strane a uredjaj bi uzeo jedan prijatelj koji je na mtsu pa me je zamolio da pogledam par modela. Znaci nije za preporuku?
Izgleda da fon samo meni radi kako trebana kraju cu od muke morati da ga tresnem o pod pa da mogu da ga menjam za neki drugi, ako bih ga vratio u telenor i kazao da imam problema i da se telefon povremeno zakoci oni bi ga verovatno uzeli i poslali u servis i tamo ga verovatno flesovali ili sta ti ja znam da bi ga na kraju vratili sa konstatacijom da je sve ok. Moracu da ga nateram da poludi
ali on nece da se zakoci ali nikako, sta da radim nisam pametan?
Vise nista sto ima u nazivu "Grand".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari