Šta je novo?

ZTE Grand X

Da li se jos kome desilo da se settings crashuje kad se udje u sound...ne mogu nikako da postavim ringtone a defaultni mi je izgleda jako kratak pa ga ni ne cujem...

Ako ne mozes kroz settings,

probaj da udjes u dialpad, pa meni > setings i tu bi trebalo da imas isto da podesis ringtone.

Nije uspelo ni tako...Uspeo sam tako sto sam u Music-u izabrao bilo koju pesmu i stavio kao ringtone, pa je posle toga progiralo i settings\sound..Ne znam sta mu je bilo jer sam vec ulazio u njega posle flashovanja...Je li ko probao taj novi ruski rom?

Nije uspelo ni tako...Uspeo sam tako sto sam u Music-u izabrao bilo koju pesmu i stavio kao ringtone, pa je posle toga progiralo i settings\sound..Ne znam sta mu je bilo jer sam vec ulazio u njega posle flashovanja...Je li ko probao taj novi ruski rom?

Ja isprobao , koristim StarscreamMod 1.2 , ima i tweakova nekih vizuelnih.

Za sada sve radi dobro.

Probacu ja onda direktno 1.2 pa javljam sta je bilo

Koja je verzija, B06 ili neka druga?

Poslednja izmena:
Isto je b05 samo odrađeni twikovi za bateriju i touch. Sada je touch mnogo osetljiviji i bolji i još neka podešavanja.

Nije to oficijalni nego je jedan član sa foruma obradio taj rom .

Drago mi je da si rešio problem sa telefonom interesuje me na koji paket si morao da se prebaciš i koliko si doplatio ako nije tajna.

Najverovatnije neću ništa doplatiti, a ostao sam u istom paketu. Ja tražio tako, momak poslao moje želje, čestitke i pozdrave nadređenima, i posle dva dana mi javio da je odobreno. Videćemo kad stigne telefon.

Doduše, moram reći i to da sam se istog dana u drugoj prodavnici raspitivao o zameni i da su mi u njoj rekli da za zamenu dolaze u obzir samo Smart HD, Blade III i G300, a da za sve ostalo treba doplata. Mislim da ni oni još uvek nemaju jasnu direktivu šta da rade.

Poslednja izmena:
Edit: Ovi u mtsu stvarno nisu normalni! U specifikacijama za ovaj model pod mobilnim uredjajima navode da ima procesor od 1.6ghz, a po gsm areni je to zte grand x IN koji ima i 1gb rama. Kad se ode na web shop, stoji da je procesor 1ghz sto bi automatski zancilo da ima 512 rama! Ko je ovde lud?

Koliko god da ima, da li ti, posle svega napisanog na ovoj temi, zaista ozbiljno razmišljaš da uzmeš ovaj telefon? Sve i da je IN?

Grand X IN je potpuno druga platforma, Intel Medfield SoC (CPU: Atom Z2460 1.6Ghz single core + HT, GPU: PowerVR SGX 540), 1GB RAM i 8MPix camera. Na našem tržištu ga do sad nije bilo pa ne postoje razlozi za preporuku kao ni oni za izbegavanje. U svakom slučaju nema veze sa telefonom koji je predmet ove teme.

Poslednja izmena:
Dobro pitanje...nisam prelistavao strane a uredjaj bi uzeo jedan prijatelj koji je na mtsu pa me je zamolio da pogledam par modela. Znaci nije za preporuku?

Odluku sam donesi da li kupiti ovaj telefon na forumu imaš puno kritika na račun ovog telefona ali nisu svi nezadovoljni telefonom npr eo ja sam izgleda jedini ovde retko zadovoljan korisnik koji ima "kršten" telefon, stim da ti uvek možeš naravmo kupiti bolji i lepši. Danas da se odlučujem koji bih model kupio lako bi se odlučio, opredelio bih se za lg l9. Neki ljudi imaju loše iskustvo sa ovim telefonom tako da ti ga ne bi preporučili u svakom slučaju odluka je na tebi. Ukoliko se pokvari zamenuće ga jer imaš 2 god garanciju

Poslednja izmena:
Izgleda da fon samo meni radi kako treba :( na kraju cu od muke morati da ga tresnem o pod pa da mogu da ga menjam za neki drugi, ako bih ga vratio u telenor i kazao da imam problema i da se telefon povremeno zakoci oni bi ga verovatno uzeli i poslali u servis i tamo ga verovatno flesovali ili sta ti ja znam da bi ga na kraju vratili sa konstatacijom da je sve ok. Moracu da ga nateram da poludi :D ali on nece da se zakoci ali nikako, sta da radim nisam pametan?

Toso Brate i kod mene je ista situacija, radi telefon pa razbija doduse sa ruskim romom onim ne modifikovanim skinut sa ruskog sajta. Paralelno koristim i Galaxy S2, jer kad mi je istekao ugovor gledam sta da uzmem i uzmem ovo čudo i jedini razlog sto jos nisam prodao S2 je njegova kamera koja snima u HD odlicno, inace u igricama i otalim stvarima ne vidim nikakvu razliku grand radi extra. Jedino mi smeta ova kamera koja je katastrofa!

Poenta je u verovatnoći da telefon ne radi kako treba, koja je sa ovim modelom ogromna. Što ne znači da neće imati dobro iskustvo, ali ja, opečen ovim iskustvom, ne bih rizikovao, pa sve i da je IN model u pitanju. Ko se jednom opeče... :-D

Ja sam ubedjen da telefon nismo nabavili preko naših operatera da bi bolje radio sto posto.

Gledam i onaj Grand S deluje moćno i prelep dizajn. :)

Onaj u mts-u je najverovatnije grand x in, na zte sajtu pod serbia support piše grand x in (mts).

Ubacio sam ovaj novi ROM i izgleda da mi vise crpi bateriju nego sa V3... U toku noci je posisao 15%

Koja verzija ? Na 1.2 mi je bila dobra baterija. Kako si instalirao , full wype ?

Sačekaj da se isprazni pa kalibriši bateriju .

Pa oba linka sto si stavio su 1.2 pa sam instalirao sa prvog. Radio sam full wipe

Ja sam instalirao 1.1 preko ruskog pa onda 1.2 preko 1.1 , nisam radio wype .
Baterija dobro drži . Kažem obično kad instaliram neki novi rom ispraznim do kraja pa kalibrišem bateriju.

sad cu mu ukljuciti wifi pa cu ga forsirati da istrosi bateriju do spavanja

Vrh Dno