zivadinovic87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.08.2012
- Poena
- 154
Da bre, samo update i on sam prelazi na novu verziju - ako je uopste bude bilo kod nas. 😀
da jer izgleda da ce da izbace sad jos malo b07, mozda ga pripremaju za jb, ko zna
Postoji U970 koji je kod nas sa tegrom 2 512 mb , 4,3 ekran i u Rusiji V970 koji je identičan ovom našem .
Ovi ostali V970 isu rađeni za Kinesko tržište i imaju mediatek procesor.
Takođe mislim da postoji i U970 za Kinesko tržište sa 1,2 tegra procesorom , 1gb rama i 8 mpix kamerom( nisam 100% siguran za oznaku )
U sustini - puno ti hvala na odgovoru, u isto vreme - nista mi nisi odgovorio :d
Kapiram da bi onda nas, sobzirom da su samo ram i CPU razlike (valjda) bio identican kineskom, odnosno bi pasovali romovi ?
elem, ja dobih ovo u nekoj kompenzaciji, i tek sad vidim da sam mozda malo i prevaren - zakljucan je na telenor, i izgleda da NIGDE na netu nema nacin da se otkljuca. Ocigledno je da ovaj uredjaj ekskluzivno za Telenor Srbija sastavlja ZTE i da se kao takav ne prodaje nigde u svetu. Poslao sam email ZTE podrsci, i jednom liku iz Shenzhen-a koji radi za ZTE a znam ga licno, pa se nadam da nece da se ustekaju za makar jedan kljuc ...
, programiranje je uradio najverovatnije svedski telenor,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari