zivadinovic87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.08.2012
- Poena
- 154
Da bre, samo update i on sam prelazi na novu verziju - ako je uopste bude bilo kod nas. 
da jer izgleda da ce da izbace sad jos malo b07, mozda ga pripremaju za jb, ko zna
Postoji U970 koji je kod nas sa tegrom 2 512 mb , 4,3 ekran i u Rusiji V970 koji je identičan ovom našem .
Ovi ostali V970 isu rađeni za Kinesko tržište i imaju mediatek procesor.
Takođe mislim da postoji i U970 za Kinesko tržište sa 1,2 tegra procesorom , 1gb rama i 8 mpix kamerom( nisam 100% siguran za oznaku )
U sustini - puno ti hvala na odgovoru, u isto vreme - nista mi nisi odgovorio :d
Kapiram da bi onda nas, sobzirom da su samo ram i CPU razlike (valjda) bio identican kineskom, odnosno bi pasovali romovi ?
elem, ja dobih ovo u nekoj kompenzaciji, i tek sad vidim da sam mozda malo i prevaren - zakljucan je na telenor, i izgleda da NIGDE na netu nema nacin da se otkljuca. Ocigledno je da ovaj uredjaj ekskluzivno za Telenor Srbija sastavlja ZTE i da se kao takav ne prodaje nigde u svetu. Poslao sam email ZTE podrsci, i jednom liku iz Shenzhen-a koji radi za ZTE a znam ga licno, pa se nadam da nece da se ustekaju za makar jedan kljuc ...
, programiranje je uradio najverovatnije svedski telenor,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari