nikolabrej
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.03.2013
- Poena
- 154
moja recenzija ovog aparata: touchscreen je ocajan, potrebno je i do 2 sekunde da fiksira poziciju prsta u svom koordinatnom sistemu, i to vazi za svaki pomeraj ne vezano za to ako na primer kliknemo, vucemo prst i stanemo. i u toj tacki B ce isto fiksirati koordinatu 2 sekunde. ovo vazi za svaku od 5 tacaka koliko moze da prepozna ekran. ne znam da li je do drajvera ili do samog digitajzera. fabricki launcher je uzasan i prespor, kad ga promenite (nekim boljim) telefon ce pruzati brzi odziv. ekran (ppi) je fantastican, ali boje se ne mogu porediti sa npr htc one X. ipak ovo je subjektivan osecaj i ne mora da znaci iz tudjeg oka. boje dalje regulise i sam hardver, u ovom slucaju nvidia uli tj. implementiran gpu uz sam cpu. maska je ok, svidja mi se, pruza osecaj ozbljnog telefona. unlock/on off dugme zvecka tj ima medjuprostor izmedju fizickog prekidaca i dugmeta. odziv u aplikacijama je dobar, solidan. ipak za taj cpu (sa ovim fabrickim soft. moram da napomenem) je spor. npr. samsung galaxy s plus sa custom soft. od 4.0._. pa do 4.1.2 je znatno mocniji. ipak, sve igrice rade fenomenalno i nisam imao probleme moram da priznam. na b06 baterija je bila odlicna, sa 2g nonstop aktiviranim drzao je 10sati uz moje koriscenje, a to je verujte maltretiranje uredjaja. kamera jeste ocajna. na puno starijim telefonima je daleko bolja (naravno na pojedinim modelima kao sto su s2 galaxy s, s+, xperia mini, pa evo naprimer i noviji xperia miro) ali po danu je ok. meni je za 3 ipo mes. usla prasina u front camera i to se jasno videlo kroz taj deo maske. toliko.....editovacu text ako se setim icega. sveukupna ocena, vredi za dinar.