Meni prvom nije islo u prilog da navodim greske i samim tim smanjim cenu, ali nisam zeleo da kasnije ulazim u probleme s nekim zbog skrivenih mana. Jos nisam ni isplatio telefon a uzeo sam ga na rate uz cenu od 12600 a dobio zq njega skoro pa duplo manje.
Samo ću reći: Svaka čast na iskrenosti. Malo je takvih ljudi koji su voljni da priznaju manu robe a znaju da će im to smanjiti vrednost iste.
:wave:
Poceo je da mi automatski anzurira. Samo odjednom. Ranije mi samo izbaci dostupna anzuriranja i onda ja izaberem sta hocu a sta necu da anzuriram. Kako to da regulisem?
Izgleda da sam ja jedini koji je dobio ispravan Zte Grand X, telefon ni funkcionise odlicno, nema gasenja, zabadanja, kasnjenja poruka itd...... Izgleda da sam diobio potpuno ispravan primerak, i savim sam zadovoljan. Imao sam problem sa trosenjem baterije dok je telefonu ugasen ekran, ali to sam resio prostim task killerom.
Swapp2 stvarno resava problem zakucavanja, mada mozda nekome moze da zasmeta malo sporiji rad telefona ili seckanje prilikom slusanja muzike sa ukljucenim netom (ne desava se uvek)
Da možda ne prodaješ telefon pa se hvališ kako radi. Ne znam koliko često koristiš telefon ali prosto je nemoguće da nemaš baš nikakavih problema. Meni se zna zakucati ali se sam otkoči posle par minuta ili nekoliko sekundi ali to nije OK neretko se desi da se tako zabode da moram bateriju da mu čupam napolje i uradim restart. Bar da su nekako ubacili reset dugme da ne moram bateriju da vadim napolje.
Meni su tri puta vraćali telefon kao ispravan, a on i dalje blokira. Sada ga koristi ćerka, ona ga svake noći gasi i njoj ne blokira pri pozivima ali ona skoro uopšte ne telefonira, uglavnom kucka SMS. Više o mom iskustvu sa servisima (pročitaj ceo thread, nije predug):
http://forum.benchmark.rs/showthrea...atite-paznju&p=3234300&viewfull=1#post3234300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari