Šta je novo?

ZTE Grand X

predlazem svima da ubuduce stavite Grand X na licitaciju.

U februaru: LINK

a u aprilu, pre par nedelja je koriscen uredjaj par meseci bio na licitaciji, dan pred istek aukcije bio na blizu 14 hiljada samo sto je prekinuta aukcija jer je stavio lik tudje slike.

Druze svi imaju softrverske probleme, to nisi iskreno trebao da navodis jer ovaj sto ga je prodao ima identicne probleme kao ti. Nije fora prevariti kupca, al kad ga svi zivi prodaju ziljavog za skupe pare prodaj ga i ti. Ispao si dobar covek, jer si naveo greske ali si pogresio jer SVAKI Grand X ima iste probleme.

Meni prvom nije islo u prilog da navodim greske i samim tim smanjim cenu, ali nisam zeleo da kasnije ulazim u probleme s nekim zbog skrivenih mana. Jos nisam ni isplatio telefon a uzeo sam ga na rate uz cenu od 12600 a dobio zq njega skoro pa duplo manje. Jednom se za..bo i vise ne uzimam neproverene telefone. Razmisljao sad nesto da uzmem zte blade 3 jer nisam cuo nijedan negativni komentar u vezi telefona ali na kraju odustao i ne zelim da rizikujem kao sto sam rizikovao sa ovim.
Iskreno meni nije mnogo ni smetalo to blokiranje jer nisam mnogo ni telefonirao s njim ali kap je prelilla kad su me zvali za posao na koji sam konkurisao a ja tada bio nedostupan iz cista mira. I tad sam rekao ili ga prodajem za bilo koje pare ili leti od zid...

Meni prvom nije islo u prilog da navodim greske i samim tim smanjim cenu, ali nisam zeleo da kasnije ulazim u probleme s nekim zbog skrivenih mana. Jos nisam ni isplatio telefon a uzeo sam ga na rate uz cenu od 12600 a dobio zq njega skoro pa duplo manje.

Samo ću reći: Svaka čast na iskrenosti. Malo je takvih ljudi koji su voljni da priznaju manu robe a znaju da će im to smanjiti vrednost iste.

:wave:

Samo ću reći: Svaka čast na iskrenosti. Malo je takvih ljudi koji su voljni da priznaju manu robe a znaju da će im to smanjiti vrednost iste.

:wave:

+1 Video sam oglas kada si ga postavio. Kada bi vise ljudi takvih bilo, gde bi nam kraj bio. Svaka cast.

Poceo je da mi automatski anzurira. Samo odjednom. Ranije mi samo izbaci dostupna anzuriranja i onda ja izaberem sta hocu a sta necu da anzuriram. Kako to da regulisem?

Izgleda da sam ja jedini koji je dobio ispravan Zte Grand X, telefon ni funkcionise odlicno, nema gasenja, zabadanja, kasnjenja poruka itd...... Izgleda da sam diobio potpuno ispravan primerak, i savim sam zadovoljan. Imao sam problem sa trosenjem baterije dok je telefonu ugasen ekran, ali to sam resio prostim task killerom.

Izgleda da sam ja jedini koji je dobio ispravan Zte Grand X, telefon ni funkcionise odlicno, nema gasenja, zabadanja, kasnjenja poruka itd...... Izgleda da sam diobio potpuno ispravan primerak, i savim sam zadovoljan. Imao sam problem sa trosenjem baterije dok je telefonu ugasen ekran, ali to sam resio prostim task killerom.

Da možda ne prodaješ telefon pa se hvališ kako radi :D. Ne znam koliko često koristiš telefon ali prosto je nemoguće da nemaš baš nikakavih problema. Meni se zna zakucati ali se sam otkoči posle par minuta ili nekoliko sekundi ali to nije OK neretko se desi da se tako zabode da moram bateriju da mu čupam napolje i uradim restart. Bar da su nekako ubacili reset dugme da ne moram bateriju da vadim napolje.

Swapp2 stvarno resava problem zakucavanja, mada mozda nekome moze da zasmeta malo sporiji rad telefona ili seckanje prilikom slusanja muzike sa ukljucenim netom (ne desava se uvek)

Hvala za prosli odg! evo opet novih problema :) Juce sam imao nekih 70% baterije,negde oko 1 kad sam legao. Navijem sat u 9 kad ono probudim se u 12 sam. Nestalo baterije. To mi se drugi put desava. Jos sam smanjio brajtnes i pobio taskove. Da li je mozda otisla baterija,sta mislite?

Swapp2 stvarno resava problem zakucavanja, mada mozda nekome moze da zasmeta malo sporiji rad telefona ili seckanje prilikom slusanja muzike sa ukljucenim netom (ne desava se uvek)

ne koristim swapp uopšte nego android tastaturu za kuckanje ako na to misliš?

swapp resava problem zakucavanja prilikom poziva ali se desi da telefon sporije reaguje jer mu dodajes memoriju koja je sporija od ram memorje...u sustini, trebali su da ubace jos malo ram-a i to bi bilo to

Da možda ne prodaješ telefon pa se hvališ kako radi :D. Ne znam koliko često koristiš telefon ali prosto je nemoguće da nemaš baš nikakavih problema. Meni se zna zakucati ali se sam otkoči posle par minuta ili nekoliko sekundi ali to nije OK neretko se desi da se tako zabode da moram bateriju da mu čupam napolje i uradim restart. Bar da su nekako ubacili reset dugme da ne moram bateriju da vadim napolje.

Da znas da prodajem:)

Izgleda da sam ja ovde jedini dobro prosao, isplatila mi se igra sa kinezom, uzeo bih ZTE opet:)

ZTE koji sam ja imao je radio perfektno, bez bagova ili bilo kakvih drugih zabadanja. Moj drugar ga i dan danas ima i radi mu perfektno (da ga ne ureknem). Tako se potrefilo izgleda.

Ja sam moj telefon odneo u Telenor i podneo zahtev da mi se zameni aparat ukoliko mi vrate aparat ja ću im ponovo vratiti i vraćaću im sve dok mi ne zamene aparat za neki drugi. Ukoliko ne budu hteli da mi zamene telefon nego konstanto vraćali isiti verovatno ću morati sudski da pronađem rešenje problema.

Poslednja izmena:
Da li neko zna koliko se dugo čeka da servis odgovori tj. Telenor tražio sam zamenu za drugi telefon (drugi proizvođač)?

zakonski 45 dana jer si se pozvao na garanciju.

Tih 45 dana nema u zakonu odavno.

Али се још увек примењује:(

Osta je mi jedino da čekam i budem uporan. Pozvao sam podršku da se raspitam o mojoj situaciji ali i sam već unapred znao šta će da mi odgovore da će se potruditi da u roku od 15 dana mi daju odgovor.

Po zakonu moraju za 15 dana da ti daju odgovor.

OK hipotetički oni meni kažu ovako evo popravili smo ti telefon izvoli nazad i ja uzmem telefon, na putu do kuće on mi ponovo zabode i ja ponovo vratim telefon da li onda u tom slučaju ja ponovo moram da čekam odgovor 15 dana? Oni mogu da tvrde da je telefon ispravan , a ja tvrdim suprotono tj verovatno ću onda morati da tražim neko veštačenje, što znači da tako ja mogu do sudnjeg dana da se preganjam, ali mene zanima da li je neko imao sličnih problema sa Telenorom i da li je neko došao do suda sa njima?

Razumem da možda ovo nije tema za ova pitanja ali su problemi u vezi ovog aparata.

Poslednja izmena:
Meni su tri puta vraćali telefon kao ispravan, a on i dalje blokira. Sada ga koristi ćerka, ona ga svake noći gasi i njoj ne blokira pri pozivima ali ona skoro uopšte ne telefonira, uglavnom kucka SMS. Više o mom iskustvu sa servisima (pročitaj ceo thread, nije predug):
http://forum.benchmark.rs/showthrea...atite-paznju&p=3234300&viewfull=1#post3234300

Prema tome znači ja treba da pristanem na to da koristim neispravan aparat? A da li si probao sa tužbom? Zašto si odustao?

Nadam se da će da crkne potpuno pa ću onda da ih jurim. Nemam ni vremena ni živaca ni para da se jurim po sudovima, a i Telenor nije lud. Zakon je loš, a oni sigurno imaju advokate koji umeju da nađu rupe u istom...

Nazad
Vrh Dno