Da nov Grand X ali od bg elektronika. Koliko sam ja razumeo oni su uvoznici i serviseri i direktno od njih sam dobio nov telefon sa folijom i sve, a licu mesta je otvorio kutiju. I na deklaraciji piše da je uvežen 2013. Sad ću tek da radim update ne b08 ali sam odmah primetio da nema onog sitnog mrdanja ekrana kada se zadrži prst.
hvala, nadam se da će sve biti okNeka te u zdravlju služi![]()
Nisi pročitao ZZP do kraja, tržišna inspekcija je jedino (što se tiče reklamacija) zadužena za taj odgovor u roku od 15 dana.Tržišna inspekcija nije nadležna, tako da time ništa ne bi postigao. U principu, osim suda, niko nije nadležan, odnosno nema ovašćenja da kažnjava i primorava bilo koga: http://www.zastitapotrosaca.gov.rs/cetiri-koraka-kako-do-resenja.php
4. Reklamacija
Član 58
Potrošač može da izjavi reklamaciju trgovcu, radi ostvarivanja svojih prava iz člana 54, odnosno člana 56. ovog zakona.
Trgovac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 15 dana od prijema reklamacije, odgovori potrošaču, sa izjašnjenjem o podnetom zahtevu i predlogom njegovog rešavanja.
Novčanom kaznom u iznosu od 300.000 do 2.000.000 dinara, kazniće se za prekršaj pravno lice ako:
42) ne odgovori u pisanom obliku, u roku od 15 dana od prijema reklamacije, i ne obavesti potrošača o mogućem rešenju, u skladu sa članom 58. stav 2. ovog zakona;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari