n1tr0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2007
- Poena
- 480
Ajde molim te ako ces ovako nesto pisati idi na neki tamo burek forum ili nesto tako, ovde dolaze ljudi koji se razumeju u tehniku i software. Ovo je isto kao kad si napisao za onaj Cozy Magnifier da mozes blize autofokusirati i raditi macro fotke a ono radi samo 1:1 crop i digitalni zoom.nije, jer sam malopre rekao da za GPS mora da se uradi Fix na svim MTK telefonima a Chrome ce naravno da radi bolje na GOOGLE uredjaju.
Dzabe mu rezolucija i PPI kada se vidi da je losiji ekran na ovom snimku iznad.- veca rezolucija
- veci PPI
Jeste bas tih par grama i mm se osete.- tanji, overall manje zapremine
Na senzoru velicine delica nokta... Poredjenje kvaliteta kamere na osnovu megapixela je cista glupost. Senzor i optika su najbitniji. Da li kazes da ce tvoj zopo napraviti bolju fotku od mog Canon DSLR jer ima 14 Mpix a moj Canon 12 Mpix?- 14 megapiskela u poredjenju sa 8 megapiksela
Kao sto sam napisao gore za ekran.- veci ekran
Ovo je jako bitno jer svoju karticu od 16 GB vadim svako par minuta pa mi je tesko otvoriti telefon... Naravno da ne - stavim je jednom - kad kupim telefon...- eksterni SD slot
Opet - megapixeli nista ne znace - procitaj gore.- drasticno bolja front kamera (5 vs 1.3)
Dal jos neko u 2013. godini i to na Android uredjaju uz koji uzmes paket sa internetom slusa FM Radio?- FM radio
Diskutabilno - meni je N4 lepsi mnogo.- lepsi dizajn
Svaka maska je lomljiva, ali da kod N4 se lakse lomi, ali isto tako i bolje izgleda + ne koristim telefon da bi gadjao komsijske macke i slicno tako da mi nije bitno.- Nelomljivu zadnju masku
Jel? A koliko su ti dostupni? Crkne ti nesto i onda cekas mesec dana da stigne iz Kine?- jeftinije rezervne delove
Sto ne uporedis neke bitnije stavke - tipa:
- podrsku od proizvodjaca - zvanicni update-i
- stabilnost sistema
- brzinu telefona u realnoj primeni, multitasking
- kvalitet veze prilikom razgovora
Poslednja izmena: