Meni je ona Kama preko slika uvijek djelovala da ima brutalno duboku šaru.Opet se ti javljaš Rekoh ranije da si ti odnosno tvoji uslovi van konkurencije 😀 Norveška
Btw, ranije su nordic a i ruski adekvatni pneumatici dolazili sa preko 15mm materijala gazećeg sloja
Iz mog iskustva sa prodajom polovnih guma, na "Balkanu" se ne lupa glava oko DOT-a, već baš suprotno. Prije mjesec dana sam prodao gume iz 2017. koje su došle uz auto. I to nije beznačajna/simbolična cifra. Tako sam slično imao i pretprošle godine. Najčešće "balkanac" gleda šaru, a DOT je tu, usput.Uzimaj i ne cepidlaci... Samo se na Balkanu lupa glava zbog DOT-a. Uzas.
Nije to skroz besmisleno, oni dosta vise trose gume nego prosecan vozac plus retko (ako uopste) izlaze iz grada, pa su im skuplje gume overkill. Wintera je sasvim okej za njihov use case.Nikada mi nisu bili jasni taksisti, posebno ovi veliki, što na većim, jačim kolima, hibridima, trpaju Wintere...
Evo jedno poređenje:
Uniroyal AllSeasonExpert 1 - 10.5 mm tread depth (danas poznate i kao Matador MP 62 All Weather Evo)
Uniroyal AllSeasonExpert 2 - 9.1 mm tread depth
Uniroyal AllSeasonExpert 3 - 7.8 mm (neki Poljaci ih testirali, čini mi se da sam video taj broj, ili 7.6 mm)
A generalno deluje da premijum zimske gume (bar EU/centralnoevropski modeli) polako klize ka stapanju sa premijum all season klasom.
Quadraxer 3 ili zimske?Danas sam bio na planini prvi put i kleberke su sjajne i ja sam zadovoljan definitivno sa njima.
Quadraxer 3,prva all season guma kod mene.Quadraxer 3 ili zimske?
Uzmi jeftinije koje su,ne vidis planine,7-10.000 km godisnje,nema potrebe da bacas pare onda.Naravno da jesam prelistao, nekih 15-20 strana unazad. Uglavno se ovde za AS spominje Kleber, pa rekoh možda neko ima i Hankook AS da kaže koju reč.
U svakom slučaju pogledao i par testova i manje više su slične. Na suvom prednost Hankook, na snegu Kleber, na mokrom su tu negde.
Nisi pogrešio.Bićeš zadovoljan.Naručio ove Kleber 4.kom - 22.400 Ananas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari