Nisam obracao paznju,jeste reset je i kod mene tako.Ok, dobijem i ja tekstualni ispis, ali simbol stalno ostaje uključen dok ga ne resetujem. Reset dozvoljava samo kada je auto u stanju mirovanja.
Nisam obracao paznju,jeste reset je i kod mene tako.Ok, dobijem i ja tekstualni ispis, ali simbol stalno ostaje uključen dok ga ne resetujem. Reset dozvoljava samo kada je auto u stanju mirovanja.
@DjoleMC
Koji automobil je u pitanju?
Da li svaki brand ima svoje namenske senzore, ili više njih šeruje jedan tip?
vrelegume.rs
Dzabe sad kasno🤣lepa akcija ali kleber se pokazao odlicno za sad.Ford Kuga je u pitanju. Pa koliko vidim na AliExpressu se mogu naći senzori za sve brendove, ne znam u čemu je razlika tačno. Znam da ford ima 2 tipa, razlikuje se frekvencija na kojoj komuniciraju sa računarom, 315 i 433mHz.
Btw, alat za uparivanje je stigao, senzori su bez problema upareni. Cela zabava je koštala 18e senzori, 4e alat i vulkanizerske usluge.
Edit: posto je tema zimske gume, mozda nekom bude interesantno :
![]()
Vreme je za zimske gume: MICHELIN časti vozače u Srbiji - Vrele gume
MICHELIN CrossClimate³ i CrossClimate³ Sport uz značajne popuste MICHELIN je upravo najavio kampanju „Sell Out” kojom pruža podršku vozačima tokom ove zime. Ovom inicijativom, vozači u Srbiji imaju priliku da svoje vozilo opreme sveobuhvatnim portfoliom zimskih i guma za sve sezone...vrelegume.rs

Ananas sa vaucerima,uglavnom su tako najpovoljnije.Hajd na PM gde najpovoljnije uzimate te Kleber gume. Hvala.
Težak? Tebi je 1300-1400 kg teško za auto???Opel Astra J, ... Auto je limuzina, dosta je težak
Treba li na još nešto da obratim pažnju? Imam čelične originalne felne i senzore u gumama, oni ostaju koliko sam razumeo?
Težak? Tebi je 1300-1400 kg teško za auto???
To je perolaka kategorija iz današnjeg ugla
Imam i ja Astru J, mislim da je poslednja restilizovana te serije i zaista je pretežak, saobraćajna kaže 1613kg.Ako stvarno ima 1650 kg onda jeste pretežak auto za svoju klasu. Šta mu piše u saobraćajnoj?
A na velikim vrucinama na autoputu kakve su?Koristim ove Kleber AS 205/55/16 91H vec 1,5 god. Auto Meriva b 1.4 103kw (1471kg, 200kg laksi od Astre🙂) i zadovoljan sam sa njima. Doduse nije bilo prilike da ih vozim po jacoj zimi, snegu. Jedino sto su malo bucne pri vecim brzinama, preko 100km/h. Intrersantno da nisu poskupele, placao sam ih 8k.
Opel kao da je beton koristio za proizvodnju auta![]()
Nije samo Opel. "Plek" je jeftiniji od aluminijuma.Opel kao da je beton koristio za proizvodnju auta![]()
a meni se bas svidele sto su tihe ali gradska voznja pa jos nisam vozio preko 100,videcemo.Koristim ove Kleber AS 205/55/16 91H vec 1,5 god. Auto Meriva b 1.4 103kw (1471kg, 200kg laksi od Astre🙂) i zadovoljan sam sa njima. Doduse nije bilo prilike da ih vozim po jacoj zimi, snegu. Jedino sto su malo bucne pri vecim brzinama, preko 100km/h. Intrersantno da nisu poskupele, placao sam ih 8k.
Gde iskopa ovaj sajt? I znaš li engleski?1650 kg
I to jeste težak auto s obzirom da je u klasi sa Golfom, Meganom i 308.
Recimo za Superb II stoji 1667kg, a on je dosta duži od Astre J.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari