Barum bi trebalo da su za klasu kvalitenije od matadora ali zavisi i od konkretnog modela i dimenzijeA matador?I njih mi nudi za istu cenu ko barum.
Za takve light off road/dirt road izlete bih pre uzeo Alpin 6, imaju agresivniju šaru, koja se lakše čisti od blata, snega i makadama. Probao sam Alpin 6 baš na takvim blatnjavim putevima na planini, grip je veoma dobar za jednu klasičnu gumu (koja nije deklarisana kao AT). Naravno, bočni zidovi su i dalje osetljiviji u odnosu na AT/MT/RT gume, pa ne treba preterivati.Michelin Zimska guma 205/60R16 96H XL ALPIN 7
Da li je ovo ok guma za Suzuki SX4 S-cross? Idem cesto u planinu zimi, volim malo i da sidjem sa puta.
Posebno me zanima zbog indeksa nosivosti (veci), da li je to nesto sto "smeta"?
Nasao sam povoljnu cenu, jeftinija nego obicna, DOT 2025
Jos jedno pitanje, izvinite ako sam dosadan.
![]()
GOODYEAR Zimska guma 205/60R16 92H UG PERF 3 | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: GOODYEAR Zimska guma 205/60R16 92H UG PERF 3 online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Sta mislite o ovoj gumi? I neko poredjenje, ova i Michelin Alpin 6?
Auuu, sinoc sam video cenu i bas sam se pitao koji je tacan DOT.Imaš ovu na IPG dot 2023 na popustu za 9979 din komad:
![]()
GOODYEAR 205/60 R16 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 92H
Zimska guma GOODYEAR 205/60 R16 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 92H dostupna je uz besplatnu isporuku na adresu vašeg vulkanizera.www.internet-prodaja-guma.com
Uzeo pre neki dan istu dimenziju, dot 2723.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari