Barum bi trebalo da su za klasu kvalitenije od matadora ali zavisi i od konkretnog modela i dimenzijeA matador?I njih mi nudi za istu cenu ko barum.
Za takve light off road/dirt road izlete bih pre uzeo Alpin 6, imaju agresivniju šaru, koja se lakše čisti od blata, snega i makadama. Probao sam Alpin 6 baš na takvim blatnjavim putevima na planini, grip je veoma dobar za jednu klasičnu gumu (koja nije deklarisana kao AT). Naravno, bočni zidovi su i dalje osetljiviji u odnosu na AT/MT/RT gume, pa ne treba preterivati.Michelin Zimska guma 205/60R16 96H XL ALPIN 7
Da li je ovo ok guma za Suzuki SX4 S-cross? Idem cesto u planinu zimi, volim malo i da sidjem sa puta. 🙂
Posebno me zanima zbog indeksa nosivosti (veci), da li je to nesto sto "smeta"?
Nasao sam povoljnu cenu, jeftinija nego obicna, DOT 2025
Jos jedno pitanje, izvinite ako sam dosadan.
![]()
Zimske gume | Akcijske cene | Veliki izbor brendova | Ananas
Za sigurnu zimsku vožnju izaberite gume na Ananasu - veliki izbor zimskih guma različitih brednova, akcijske cene i pouzdana brza dostava!ananas.rs
Sta mislite o ovoj gumi? I neko poredjenje, ova i Michelin Alpin 6?
Auuu, sinoc sam video cenu i bas sam se pitao koji je tacan DOT.Imaš ovu na IPG dot 2023 na popustu za 9979 din komad:
![]()
GOODYEAR 205/60 R16 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 92H
Zimska guma GOODYEAR 205/60 R16 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 92H dostupna je uz besplatnu isporuku na adresu vašeg vulkanizera.www.internet-prodaja-guma.com
Uzeo pre neki dan istu dimenziju, dot 2723.
Ta Conti guma koja ima oznaku P je neka njihova budžet varijanta i ima lošije performanse od one bez P.Moze pomoc, treba da uzmem 4 nove zimske gume 215-60-17. Na ove sam bacio oko, pa me zanima ako ima nekog iskusnijeg da li ima neka posebna razlika u ovim gumama sem cene. Hvala.
![]()
Continental Zimska guma 215/60R17 96H FR WinterContact TS 870 P | Ananas
Kupite proizvod: „Continental Zimska guma 215/60R17 96H FR WinterContact TS 870 P” online, brzo i lako. Besplatna dostava preko 2.999rsd. Na vašem pragu do 4 radna dana!ananas.rs![]()
Zimske gume | Akcijske cene | Veliki izbor brendova | Ananas
Za sigurnu zimsku vožnju izaberite gume na Ananasu - veliki izbor zimskih guma različitih brednova, akcijske cene i pouzdana brza dostava!ananas.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari