Brands | Goodyear Corporate
Find the right Goodyear tire brand that offers the benefits today's drivers are looking for.
Imaju dosta brendova u grupi, svasta moze da se proizvodi u Trajalu.
Nije svako pravolinijsko kočenje baš pravolinijsko, jer u kritičnim situacijama se uvek pokuša neki manevar volanom, što tera zadnje točkove u stranu.Pogledali ti video? 😅
U svakodnevnoj vožnji kojoj JA vozim, 90% je BG, vise imam pravolinijsko kočenje... nego vožnja u krivni na ivici da ni se dupe zabaci..
Ne znam gde ti voziš ali ako imaš više dugačkih krivina gde hoćeš brzo da voziš.. Onda bolje pozadi.. To ti je test pokazao..
Takvih krivina po beogradu i da imam uslove zbog gužvi tj da mogu da vozim dovoljno brzo imam mozda 3x godišnje.
Opet kažem.. Ja imam svakodnevno 30 - 50 pravolinijskih kocenja.. Za mene bolje gune idu napred.. I uklapa mi se u rotaciju bolje losije gune zbog ravnomerne potrošnje.
90% lupanja su pravolinijska.. Iznanadna kocenja.
Tebi ako se uklapa u tvoju svakodnevnu vožnju.. Stavi nazad 👌
Najnoviji test
Za dobro pravolinijsko kočenje, bolje gume idu napred, mišelin test stazi urađen test. 😊
Pogledajte test. Ovde sam ubacio jer se ovde o tome raspravljalo.
Шта зна Мишел како је на Миријеву. 😆A sneg se nisi setio da ubaciš 😀
Najnoviji test
Za dobro pravolinijsko kočenje, bolje gume idu napred, mišelin test stazi urađen test. 😊
Pogledajte test. Ovde sam ubacio jer se ovde o tome raspravljalo.
Nov auto, kupljen pre mesec dana. Tojota korola karavan hibrid. Iskocila mi je prilika da kupim originalne felne po odlicnoj ceni, a kod istog prodavca mogu da montiram i gume, senzore, poklopce felni. Pa da rešim sve o jednom trošku dostave i uloženog vremena.Zašto bi sada kupovao zimske gume kada je zima zvanično prošla? Ok, još uvek je negde loše vreme i biće još par sedmica, ali svejedno nema rezona
Ako baš želiš, nisi naveo za koje vozilo? Gradski auto, limuzina, SUV ....
Npr
2024 ADAC 17 Inch Winter Tyre Test - Tyre Reviews And Ratings
2024 ADAC 17 Inch Winter Tyre Testwww.tyrereviews.com
Nema tu neka prevelike nauke. Pogledaš testove sam i uporedis cene, pa proceniš šta ti najviše odgovara, koliko novca želiš da potrošiš i koliko generalno prelaziš zimi. Iz mog iskustva se continental pokazao odlično, ali opet koje god da kupiš od premium proizvodjaca nećeš pogrešiti. Nije ti previše težak auto, a neverujem da planiraš da divlja sa njim, pa će svaka biti dobra. Meni su zimske gume kao nove na Toyota auris touring, ali zbog starosti ih više neću koristiti.Nov auto, kupljen pre mesec dana. Tojota korola karavan hibrid. Iskocila mi je prilika da kupim originalne felne po odlicnoj ceni, a kod istog prodavca mogu da montiram i gume, senzore, poklopce felni. Pa da rešim sve o jednom trošku dostave i uloženog vremena.
Не знам где у ЕУ набављаш и какве су цене, у Норвешкој су зимске тренутно баш скупе, управо је навала на летње моделе. Ако је тако и код тебе боље да се стрпиш па да гледаш на јесен нешто актуелно, него да скупо плаћаш сад остатке из претходне сезоне.Naletelo mi da kupim dodatni set originalnih felni pa bih odmah stavio i zimske gume. jel moze preporuka koje zimske da uzmem u dimenziji 225/45 R17?
Kupujem u EU.
@mitar1982
Zivim na planini, ali auto vrlo malo vozim zimi. Zimske gume moram imati jer je sezona bas duga a cak i autoputem prolazim na 1300m nadmorske. odustao sam od all season jer auto najvise vozim leti po primorju. Uzeo bih premijum klasu, osim ako bas nema neka besna akcija za neke solidne gume iz srednje klase.I ono najbitnije - u kom podneblju (klimatskom regionu)
Oni su mi ponudili Hankook Winter I cept RS3, koja je 5. i ima sledeci opis na testuThe Dunlop Winter Sport 5 provides good performance on dry, wet, and wintery surfaces, resulting in a good overall rating for driving safety. It offers precise steering, good braking distances, and reliable grip, particularly in snowy conditions. Although its aquaplaning performance on wet roads is only satisfactory, it excels in handling with ample safety reserves. The tyre also boasts a good environmental record with a long lifespan, low abrasion, and good efficiency due to its low weight and fuel consumption.
The Hankook Winter i*cept RS3 receives a satisfactory rating for driving safety, with good performance on wet and wintery roads but falling short on dry surfaces. It lacks precision and feedback on dry roads, requiring steering corrections and exhibiting a tendency to oversteer. However, it performs well on wet and snowy surfaces with good braking and handling. It also has good environmental performance with a long lifespan, low abrasion, and good fuel efficiency, though manufacturing residues on new tyres are a negative point.
Po meni taj Hankook nikad ne može da ide u isti koš sa premijum gumama. Mogu da je cenovno guraju tu, ali taj kvalitet nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari