vetar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2009
- Poena
- 330
Zetu se ovo desilo sa firminim kombijem (Reno Trafic), doduse uzbrdo i koji je imao Uniroyal AS gume. Nije znao da mi kaze koji je konkretan model u pitanju.
Zbog tog iskustva ne zeli da montira AS gume na licnom autu, vec koristi 2 seta srednje klase...
Vise puta smo oko toga diskutovali i nisam uspeo da mu promenim misljenje da je premium AS sigurno bolja od jeftinijih AS (pogotovo turskih) i sigurno nije losija od prosecnih sezonskih. Pokazivao mu i yt recenzije, testove, iskustva korisnika, ne vredi. I dalje je misljenja da AS zaostaju...
Pritom i na papiru smo bukvalno stavili i racunali, izaslo bi ga jeftinije da kupi 2 premium seta AS 17" na 3 godine nego da kupi i menja 2 sezonske (17" i 16") uz balansiranje svake sezone 4-5 godine...
Zato i kazem nezahvalno je bilo kome preporuciti, posebno ako je vec oko necega unapred odlucio.
Meni se desilo sa Fiat Ideom, 15" gume nisu bile nove ali u OK stanju, nisu bile Premium ali nisu bile ni neki donji segment, šara je više vukla na letnju,
svakako više faktora utiče na to što mi se desilo, ali nakon komentara ovde, ako bi stavljao AS, onda isključio premium sa šarom koja više vuče na zimsku.