Na supruginom autu menjam točkove sam, sporta radi. 15-ce oba seta, niskoprofilne fabrički. Imam dvorište, imam podrum, imam dobru pumpu sa manometrom mada kupljena zbog bajseva

Alat fabrički.
Za svoj auto, 16-ce oba seta, odem do drugara koji ima dizalicu i pneumatiku, više druženja radi nego što mi je neophodno.
Istina, šrafovi na oba auta se pašu i na alu i na čelične felne, tako da mi bar za to nisu neophodna dva seta.
Ova zanimacija mi je odlično došla zbog situacije pre cca mesec dana kada me na parkingu ispred firme dočekala skroz ispuštena/probušena guma. Nesrećno sam stao baš na šraf koji se nabio u nju, tako da se iskrivio i onda je ispustila do kraja. Inače sam imao i gore slučajeve pa vozio više stotina km jer tjubeles ispušta jako malo.
Sreća pa je fabrički ćopavac u gepeku, sreća da sam imao i pumpu u gepeku (opet zbog bajsa

), kompletan fabrički alat naravno, sreća da sam u relativnoj formi.
Za sve ove godine (kahm, decenije) koliko stežem točkove rukom/nogom i svojom težinom, nikada ih nisam pretegao ni nedotegao.
Prosto se držim prastarog majstorskog saveta iz doba stojadina -zategneš bez prevelikog pritiskanja rukom/nogom do otpora, pa onda još četvrtinu kruga. Treba malo prakse.
Oni koji misle da se kod vulkanizera ne koristi, očigledno ne znaju da na pneumatskom pištolju postoji podešavanje sile.
Problem nastaje kada radnici u takvim servisima ne znaju da ga podese ili ne obraćaju pažnju.
Jes forum za diskusiju, ali me uvek fascinira koliko se ponekada preteruje oko jednostavnih stvari, kao što su još neki primetili.
Opet - ljudi su se previše olenjili i zaboravili osnovne muške veštine