Pa majku mu, da je kupio 4, odmah stavi sve 4, a ne da vozi stare, dok čuva nove.
@maxy je gore jasno naveo razlog za kupovinu dve gume.
Riken I Tigar su iste gume.Рикен, за сва годишња доба, баш у тој димензији, сам ја узео за жениног Клиа пре пар година, за њене потребе у Бг сасвим довољан. Наравно, нисам имао прилике да проверим каква је гума у било каквим захтевнијим условима.
Ovo mu dodje bolje od Hankook WINTER I*CEPT EVO 3 W330? Isti je cenovni rang. Doduse ova Hankook cak i nije za SUVove(ne znam koliko je bitno), imaju posebnu verziju za SUV, W330A..https://alltyretests.com/bridgestone-blizzak-lm005-test-review/
16193 din. komad, u toj dimenziji. Komplet je oko 100€ skuplji u odnosu na Tigan/Riken (Mišlen) klonove, mislim da se itekako isplati obuti SUV u Bridgestone.
Skoro svi ozbiljni brendovi/podbrendovi imaju i putničku i SUV verziju istog modela gume.Ovo mu dodje bolje od Hankook WINTER I*CEPT EVO 3 W330? Isti je cenovni rang. Doduse ova Hankook cak i nije za SUVove(ne znam koliko je bitno), imaju posebnu verziju za SUV, W330A..
Koliko je Michelin Alpin 6 bolja od ove dve? Vredi li 5k doplate?
Koliko si presao za 6 sezona sa njima ugrubo ?
19 nedelja ili godina?!
To može da bude dobra guma, ali ne može regularno da košta. Jedino u slučaju retkih dimenzija se gume ne prave svake godine,što nije loše znati.
Mozes da menjas dimenzije bez problema, vidi ako ti odgovara 235 55 17Godina.
Nisam ni pitao za cenu, jer znam da neće biti upola cene, a ako ću da dam 100+k za gume, 10-20 hiljada mi ne pravi razliku.
Moje su 225/60/17. Koliko sam shvatio to je prilično popularna dimenzija kod malih SUV/Crossover/Kako god zvali ove debeljuskaste gradske automobile.
Pre 20ak godina, kada sam vozio Ford Pumu, je bilo mučenje za dimenziju gume, od dve preporučene, jedna je bila retka, druga nepostojeća kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari