Vozim hyundai i20 1.4 100, potrebna mi je preporuka sta uzeti kao AS gumu, dvoumim se izmedju Kleber Quadraxer 3 XL 185/60/R15 88H ili Hankook H750 Kinergy 4S 2 185/60 R15 88H XL? Takodje postoji varijanta 84T koja je malo jeftinija, e sad da li je dobra i ona ili doplatiti za 88H?
185/60R15 84H |
Ja sam uzeo u istoj dimenziji Fuldu Multicontrol 88H XL za Fabiju 3. Vec pola godine se vozimo i za sada je ok.Vozim hyundai i20 1.4 100, potrebna mi je preporuka sta uzeti kao AS gumu, dvoumim se izmedju Kleber Quadraxer 3 XL 185/60/R15 88H ili Hankook H750 Kinergy 4S 2 185/60 R15 88H XL? Takodje postoji varijanta 84T koja je malo jeftinija, e sad da li je dobra i ona ili doplatiti za 88H?
Posto su AS, mislim da im je najveći test kada se leti voze koliko degradiraju na asfaltu koji je usijan..Preko godinu dana vozim All season gume
Kada sam uzeo na satu bilo 177400km, prošle godine početkom maja i evo me sada na 197,XXXkm
Prezaodovljan sam sa gumama. Zimus vozili preko Češke na -10C cesta iskristalisana, jako fina i prijatna vožnja, uopšte nije bilo proklizavanja.
Do 3% mozes da menjas u + bez problema, pa vidi mozda neku drugu kombinaciju.Po tom sajtu preporucene su
Bez XL ne mogu da nadjem
185/60R15 84H
Cuo sam da mogu da prave problem na tehnickom ukoliko nije preporucena dimenzija guma. Ja bih isao na fabricku dimenziju.Do 3% mozes da menjas u + bez problema, pa vidi mozda neku drugu kombinaciju.
185/65/15 ti je mislim 2cm veci prečnik.
Upss, moje nisu čak ni 6, već Pilot Alpin 5-ica.😁@Shomi22
Da li sigurno govorimo o istim gumama, jer Michelin ih je predstavio u maju ove godine!
Ја баш хтедох да питам јесу ли потребне уопште зимске у Холандији.... jer čim izađem iz Holandije su obavezne.
Ne, ali trebaju neke dobre za kišu.🤣Ја баш хтедох да питам јесу ли потребне уопште зимске у Холандији.
jer bude poledice i zimske gume su obavezne po zakonu, zamisliDa pitam isto i za Srbiju. Čemu zimske gume?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari