taxi011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.09.2007
- Poena
- 319
ma ne kopam 2 zeca pogresno sam napisaokopam 0.018-9 dnevno zavisi.
PA TU SMO OTPRILIKE ZAJEDNO NA CEKANJU NA CLAYMORE
ma ne kopam 2 zeca pogresno sam napisaokopam 0.018-9 dnevno zavisi.
Meni po neki put nece da kopa tj kopa ali izbacuje 0.0/s, i onda restartujem majner nekoliko puta i proradi, ne znam u cemu je fora?
jel ti to win 10 aniversary ili je neki drugi?
Ja kopam na coinmine.pl cini mi se da su ok? Kakva su vasa iskustva sa njima
@taxi011
Čemu dreka po forumu?![]()
Ja kopam na coinmine.pl cini mi se da su ok? Kakva su vasa iskustva sa njima
Izvinjavam se sto upadam. Ali da iskoristim priliku kad vec pricate o tome. Sledece nedelje sklapam jedan rig, pa se dvoumim i oko tih exdendera...koje extendere pre uzeti? Flat kabl ili usb ?Probaj drugi Amd-ov drajver ja koristim 16.9.2....
Onda pisao je goldi o tome par stranica unazad da moras da imas dobre ekstendere i stabilnu internet vezu i onda sve radi bez problema nikad ne izbacuje genoil....
Ove sve komponente sto si nabrojao su kompatibilne medjusobno...Znaci ili ti driver pravi problem ili ti ekstenderi ne verujem da je internet veza problem...
Na koji pool kopas i koju verziju genoil-a koristis?
Win7Ult x64+Cat16.9.2+50Mb/s NET...Probaj drugi Amd-ov drajver ja koristim 16.9.2....
Onda pisao je goldi o tome par stranica unazad da moras da imas dobre ekstendere i stabilnu internet vezu i onda sve radi bez problema nikad ne izbacuje genoil....
Ove sve komponente sto si nabrojao su kompatibilne medjusobno...Znaci ili ti driver pravi problem ili ti ekstenderi ne verujem da je internet veza problem...
Na koji pool kopas i koju verziju genoil-a koristis?I koji Windows koristis?
USB definitivno!Izvinjavam se sto upadam. Ali da iskoristim priliku kad vec pricate o tome. Sledece nedelje sklapam jedan rig, pa se dvoumim i oko tih exdendera...koje extendere pre uzeti? Flat kabl ili usb ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Win7Ult x64+Cat16.9.2+50Mb/s NET...
I ja tipujem na ekstendere sunce li im njihovo...
Danas poručujem USB iz Kine ima samo da seva.
Meni se komp sa 470 tkame i 480tkama zamrzavao bukvalno 2 puta dnevno ..samo fizicki restart pomagao a nekad i samo gasenje iz struje i opet paljenje .. klasicni ekstenderi sa onim napajanjem za 12V ..onda reko ajd da probam bez tog napajanja od 12V na ekstendery posto mi je ploca ona za SLI i ima dva ulaza za grafiku i trebalo bi da trpi dosta struje i kad sam skinuo ta najapanja od 12V sa ekstendera od tad racunari nije zamrzo NIJEDNOM..znaci radi 20 dana bez problema..sad moguce da mi zbog toga bacaju manje na ZECu ali opet na ETH koji trosi vise struje mi bacaju normalno tj koliko treba da bacajuRig se sastoji od sledećih komponenti:
1xH81 Pro BTC+1xCeleron1840+2x4GB DDR3+1xSSD+5xklasični ekstenderi sa moleksom+1xCorsair RMX1000+5xMSI RX 470 8GB+win7Ultimate x64 (možda ima još nešto a da ni ne znam :d)
Izbaci Genoil, restartuje se drajver i onda zabode ceo sistem. Dok sam bio kod rigova video sam na monitoru da se pojavljivao BSOD sa ATI Driver uopozorenjem. Poslednja slika koju ja na TV vidim je frozen desktop sa Genoil izbačenom skriptom (ako ga uopšte i vidim)...
Jedna konstatacija: grafe u jednom rigu sve imaju dobar ASIC od preko 75 dok mi u drugom rigu jedna ima 88 ASIC pa 75 pa 70 pa 65 pa 59...
Čini mi se da, dpk sam isprobavao svaku pojedinačno, je svaka imala ASIC oko 75 a sada grupno jeb....ada...
Probajte novi nicehash miner na kartama sa 4GB pokrenite dva bata, na kartama sa manje od 4 ne moze nego jedan.
Na kartama sa 8GB pokrenite 4 bat-a tako cete stabilizovat gpu usage i nece biti pucanja drivera.
https://github.com/nicehash/nheqminer/releases/download/0.4a/nheqminer_v0.4a.zip
Ko se dvoumi izmedju USB i obicni, moj mu je savjet USB extenderi.
Ček malo ako sam te dobro razumeo.Meni se komp sa 470 tkame i 480tkama zamrzavao bukvalno 2 puta dnevno ..samo fizicki restart pomagao a nekad i samo gasenje iz struje i opet paljenje .. klasicni ekstenderi sa onim napajanjem za 12V ..onda reko ajd da probam bez tog napajanja od 12V na ekstendery posto mi je ploca ona za SLI i ima dva ulaza za grafiku i trebalo bi da trpi dosta struje i kad sam skinuo ta najapanja od 12V sa ekstendera od tad racunari nije zamrzo NIJEDNOM..znaci radi 20 dana bez problema..sad moguce da mi zbog toga bacaju manje na ZECu ali opet na ETH koji trosi vise struje mi bacaju normalno tj koliko treba da bacaju
silentarmy solver je prerastao u miner, za sada samo za linux, mozda bude i windows verzija uskoro, ili ako neko zna da iskompajlira kako treba..
https://github.com/mbevand/silentarmy
Win7Ult x64+Cat16.9.2+50Mb/s NET...
I ja tipujem na ekstendere sunce li im njihovo...
Danas poručujem USB iz Kine ima samo da seva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari