Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

40-50 sol po karti ili ukupno?

Koliko imas karti toliko bi trebalo zecova da se pise

ma samo da radimo dok ne izadje claymore imam jedan komp da proveravam sve i svasta

ako izadje nesto jos bolje postavljam ovde

40 sola do 50 sola na jednoj karti ne lazem stvarno evo dokaza slika http://prntscr.com/d2p0r0
Znaci retko kada padne ispod 40 i kad padne bude 39 sol a ide do 50 sol-a sa vremena na vreme obicno je prosek 45 sol-a...
Kako je to uopste moguce nemam pojma samo sam dodao Zec zec zec zec i odmah je krenulo kopanje na bolje za 100 posto takoreci jer pre toga kopalo je 25 sol-a do 30 retko....
Ne znam da li dodam jos Zec u start bat fajlu?I dalje mi graficka nije iskoriscena maksimalno....
Malo se temperatura graficke povecala za par stepeni takodje umesto 55 w koliko je trosila sada trosi oko 60w a vidim da ima jos prostora za iskoriscenje jer dok sam kopao Eth graficka je trosila oko 85w pa tom logikom kad namestim da mi graficka opet trosi 85w dok kopa Zec tek je onda 100 posto iskoriscena graficka...

Poslednja izmena:
Pisano pre par strana
2a0975941cb34d927e3dd919429c2626.jpg

Ja sam dodao 4 Zec znaci mogu da stavim jos Zec-ova da pokusam da je iskoristim 100 posto :) javljam vam rezultate :)
Pokusao da stavim 5 puta Zec nece da radi daje onda samo 10 sol-a sa 4 zec-a u start bat fajlu opet baca od 40 do 50 sol-a prezadovoljan sam :)

Poslednja izmena:
Ja sam dodao 4 Zec znaci mogu da stavim jos Zec-ova da pokusam da je iskoristim 100 posto :) javljam vam rezultate :)
Pokusao da stavim 5 puta Zec nece da radi daje onda samo 10 sol-a sa 4 zec-a u start bat fajlu opet baca od 40 do 50 sol-a prezadovoljan sam :)

480 najviše 8gb i mislim možeš 4 zeca ....preko toga komp će dobiti zečititis
gpu tesla ima 16 gb ali jos niko nije probao kopanje sa njom jer je preskupa(neisplativa)...bar ne još

U pravu si :) samo desilo se nesto cudno imao sam 0.0050 Zec na flypool i odjednom su nestali i sad pise da imam 0 kako je to moguce?

Stavio si auto payment na 0.005 verovatno

Mislim da je bilo na 0.5 na auto payment u svakom slucaju nigde ne pise da je to poslato na Poloniex pre mislim da me je neko hakovao jer evo kopam 20 min vec i dalje imam nulu na flypool kao da ne kopam uopste...
Moram da napravim novu adresu za Zec izgleda....
Evo sad imam 0.00065 Zec bas me zanima da li ce i oni da nestanu...

Poslednja izmena:
Mislim da je bilo na 0.5 na auto payment u svakom slucaju nigde ne pise da je to poslato na Poloniex pre mislim da me je neko hakovao jer evo kopam 20 min vec i dalje imam nulu na flypool kao da ne kopam uopste...
Moram da napravim novu adresu za Zec izgleda....

ma to se i meni desilo sacekaj jos malo i pogledaj na koliko ti je payout podesen jer je meni isto na 0.005 jer na 0.01 fee je 0% a na istoj strani pogledaj istoriju isplata
flypool je postao nesto spor u zadnje vreme

koliko vam bacaju rx 470 4gb i 280x 7970 karte solsa?

Poslednja izmena:
Jeste postao je spor prilicno ali radi sada opet kako treba :) sad sam vratio payout na 0.1 tako je najbolje necu vise ista da cackam...Nisam znao da je fee 0 posto onda nemam sta da se zalim :D...
Kako onda flypool ima zaradu na osnovu cega?Ako nema proviziju?

Jeste postao je spor prilicno ali radi sada opet kako treba :) sad sam vratio payout na 0.1 tako je najbolje necu vise ista da cackam...Nisam znao da je fee 0 posto onda nemam sta da se zalim :D...
Kako onda flypool ima zaradu na osnovu cega?Ako nema proviziju?

aaaaa to pa oni ne kraduckaju oni kradu i to ti odmah kazu

najboljaili najefikasnija je isplata ako je 0.005 bez obzira sto onda imas fiksni fee 0.0002 jer onda tebe isplacuju a ostali na 0% nek cekaju

Poslednja izmena:
sto ne kopate na nanopool tu je fee 0% a isplata 0.001 4+ puta na dan, sta mislite za cenu zec-a hoce li biti bunar ili ce otici jos gore da znam nista nisam prodao sve cuvam jos :p

Opet mi je nestao Zec bez ikakvog traga ne znam sta se desava....Napravio sam novu adresu na Poloniex-u sad preko nje kopam pa cu videti sta ce biti...
Imao sam 0.0087 sada nemam nista 0 neko krade samo tako od mene....

Moracu samo prvo da vidim sta ce da bude sa ovom novom adresom sto sam napravio neverovatno je da Zec nestaje tako bez traga ikakvog....

riba1990-Koja su ti podesavanja u start bat fajlu?Nece da mi kopa na nanopool...Greska evo proradilo prvo mi je bilo pisalo 0 sol....

genoil.exe -c zec-eu1.nanopool.org:6666 -u adresazec/minerr -p z -i 20 -w 64 -P 0 -g 0 -k zec zec
pause
ako imas vise grafika dodaj posle -g 0 1 2 3 4 5 6....
ako ne mozes i za svaku grafiku poseban bat file

Hvala ti uspeo samo sam primetio da na nanopool dobijam manje shares to je sigurno jer je manji broj rudara na nanopool?

985.6 KSol/s 136 zeca dnevno pool statistika, svaki pool ima drugacije sherove neki vise neki manje...

I dalje sve po starom ...

Pa da samo na nanopool slabije baca shares iako je ista brzina sol-a ali makar Zec nece da mi nestaje iz cista mira kao na flypool....

Jeste se flypool usporio...Ili je diff porastao

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja sam primetio da je share ma nanopoolu manji, ali ima svaki share na 10 min cini mi se zato je i mali :)

Vrh Dno