kopaj na nanopool ja tamo jos nisam imao problema...
a miner ? meni se na nanopool svaka 2,3 sata ugasi po jedan gpu ,samo radim restarte
kopaj na nanopool ja tamo jos nisam imao problema...
svaka cast za ovo
I ja sam primetio da je share ma nanopoolu manji, ali ima svaki share na 10 min cini mi se zato je i mali![]()
Zelim da se zahvalim svim Amd-ovcima na iscrpnim kuckanjima i savetima. Posle duze vremena sam seo za svoj 4*470rig i dobio 110-120S/s uz 400w potrosnje iz zida! Win7/64, 16.9.2, genoil 0.6, 950/1650MHz. Do sada se vrteo nicehash sa oko 65S/s. Da sam samo ovih dana imao malo vise vremena mozda bi kapnuo jos koji mBtc vise
Inace, sa sve Nvidia kopace, nicehash je izbacio 0.3b sa kojim mi je prastari 6*750ti skocio sa 60 na 80 S/s. 3*970 je ostao na oko 65S/s.
Jos jednom hvala svima. Nije mi bilo tesko da procitam poslednjih 15ak strana i sve odradim bez nepotrebnog trolovanja foruma.
Pozdrav...
Jeste se flypool usporio...Ili je diff porastao
a mogao si samo da pitas svi bi ti pomogli da se ne smaras sa citanjem
40 sola do 50 sola na jednoj karti ne lazem stvarno evo dokaza slika http://prntscr.com/d2p0r0
Znaci retko kada padne ispod 40 i kad padne bude 39 sol a ide do 50 sol-a sa vremena na vreme obicno je prosek 45 sol-a...
Kako je to uopste moguce nemam pojma samo sam dodao Zec zec zec zec i odmah je krenulo kopanje na bolje za 100 posto takoreci jer pre toga kopalo je 25 sol-a do 30 retko....
Ne znam da li dodam jos Zec u start bat fajlu?I dalje mi graficka nije iskoriscena maksimalno....
Malo se temperatura graficke povecala za par stepeni takodje umesto 55 w koliko je trosila sada trosi oko 60w a vidim da ima jos prostora za iskoriscenje jer dok sam kopao Eth graficka je trosila oko 85w pa tom logikom kad namestim da mi graficka opet trosi 85w dok kopa Zec tek je onda 100 posto iskoriscena graficka...
ma lopovi odustao sam od njih još sa ethom 30% manje sam dobijao nego na alpereumu
Valjda ce da izadje neki Zec majner koji bolje greje..ovo je cetvra godina kako se grejem na majnere a ovaj zec je smrzavanje
mislis da kradu na nanopool?
Valjda ce da izadje neki Zec majner koji bolje greje..ovo je cetvra godina kako se grejem na majnere a ovaj zec je smrzavanje
COINFORALL FLYPOOL ZECPOOLHUB ...pa gde da se prebacim da kopam?
COINFORALL FLYPOOL ZECPOOLHUB ...
na koji ti kopas?
FLYPOOL
sta tamo da stavim za isplatu 0.01 posto vidim da kad stavis manje ide fee od 0.0002...?
dnevno kopas 0.008?
pa sto ne stavis onda da ti isplacuje 0.01 da ne placas fee to su ti 2 isplate dnevno i ostaje ti 0.005 za sledecuja kopam oko 1.8-9... ali vidim ode u bunar zekonja vec je pao ispod 1.2....
STABILAN JE ZEKA ...SKAKUCE ON OD 1 DO 1.40 IDEALNO ZA "BERZU" PA VISE UZMEM TAMO NEGO NA KOPANJU
A SA CIM KOPAS 2 ZECA
STA IMAS
RAZMISLJAM DA SE PONOVIM JOS SAM SA R9290 DVA RIGA SA 4 I 3 GPU JER MI CRKLA JEDNA NEMAM POJMA GDE DA JE NOSIM NA OPRAVKU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari