Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Meni po neki put nece da kopa tj kopa ali izbacuje 0.0/s, i onda restartujem majner nekoliko puta i proradi, ne znam u cemu je fora?

NEMA FORE PUCA KOD SVIH

NEGO IZBACIO SAM KINESKU SKRIPTU KOJA TI RESET URADI NA SVAKIH 30 MIN I PRESTANES DA OBRACAS PAZNJU

A EVO I OPET ...OVO TI JE SA MOG KOMPA PROMENI WALLET I WORKERA I POKRENI GA PREKO AUTO RESTART

http://www.mediafire.com/file/sjeezwtyjzabixk/budjavi_genoil.rar

I NE DIRAJ CLOSE PROGRAM KAD SE POJAVI ( JA SAM IH NAKUPIO 15:D)

A U AUTORESTART.BAT KORIGUJES NA KOLIKO SEC CE TI BITI RESTART NAJBOLJE OD 1000- 3600

U SVAKOM SLUCAJU JE LAKSA OD RUSKE

Poslednja izmena od urednika:

EVO KAKO SU GRAFIKE RADILE PRE A VIDI POSLE TOGA

EVE.PNG

SVAKI GPU IMA SVOJ GENOIL FOLDER I SVAKI SVOJ AUTORESTART.BAT I ULJUCIO SAM IH NA 3 SEC RAZLIKE

I SAD LUDO IZGLEDA AL RADI
Capture.PNG

***-a daj sta das sad koristim genoli sa restartom na 20 min. a pogledaj diff otisao u 125 :) za 2 dana ide u 150 :p presao sam na flypool da vidim tamo da li kradu, za 2 dana nanopool mi je isplatio 0.03413652 videcu sad koliko ce isplatiti fly mada diff raste nema racunjanja :)

Ja kopam na coinmine.pl cini mi se da su ok? Kakva su vasa iskustva sa njima

Nanopool lepo radi samo ne moze da se namesti isplata bilo kada isplacuju te kad oni hoce....
Takodje prvi put sam ostavio genoil 0.6 da radi preko noci i evo radi bez prekida :)

Poslednja izmena:
Потребан добар савет.
Доста често ми забада систем и после тога немам тајммвјуер контролу све док га овлашћено рестарт лице (кева) не рестартује

Poslednja izmena:
Objasni malo detaljnije sta zabode genoil samo?Ili ceo racunar?Kakva slika ti bude na racunaru?Sa koliko grafickih kopas?

Rig se sastoji od sledećih komponenti:
1xH81 Pro BTC+1xCeleron1840+2x4GB DDR3+1xSSD+5xklasični ekstenderi sa moleksom+1xCorsair RMX1000+5xMSI RX 470 8GB+win7Ultimate x64 (možda ima još nešto a da ni ne znam :d)

Izbaci Genoil, restartuje se drajver i onda zabode ceo sistem. Dok sam bio kod rigova video sam na monitoru da se pojavljivao BSOD sa ATI Driver uopozorenjem. Poslednja slika koju ja na TV vidim je frozen desktop sa Genoil izbačenom skriptom (ako ga uopšte i vidim)...
Jedna konstatacija: grafe u jednom rigu sve imaju dobar ASIC od preko 75 dok mi u drugom rigu jedna ima 88 ASIC pa 75 pa 70 pa 65 pa 59...
Čini mi se da, dpk sam isprobavao svaku pojedinačno, je svaka imala ASIC oko 75 a sada grupno jeb....ada...

Poslednja izmena:
Probaj drugi Amd-ov drajver ja koristim 16.9.2....
Onda pisao je goldi o tome par stranica unazad da moras da imas dobre ekstendere i stabilnu internet vezu i onda sve radi bez problema nikad ne izbacuje genoil....
Ove sve komponente sto si nabrojao su kompatibilne medjusobno...Znaci ili ti driver pravi problem ili ti ekstenderi ne verujem da je internet veza problem...
Na koji pool kopas i koju verziju genoil-a koristis?I koji Windows koristis?

Poslednja izmena:
Ja kopam na coinmine.pl cini mi se da su ok? Kakva su vasa iskustva sa njima

meni su odlicni najbolji pool definitivno, sto se vidi po ukupnom hashu prvi pol po snazi nije bezveze. Fee na isplate ukinut stabilan ne prekida, zarada po kalkulatoru sa whattomine, ne znam da moze bolje.
Bio sam na CFA zakino nas lik prvu noc, bio sam na flypool cjelu noc kopao jedna isplata a trebalo je bar 5 uopste mi nije sabirao sharove a mineri normalno radili da bi naredni dan dao nesto vise nego sam trebao dobit, bilo je ljudi sa jednim rigom dobili 0.1zec **** ti to kad se djele zecevi na srecu.... tako da sam presao na coinmine i ovde je sve kako treba.

Onda pisao je goldi o tome par stranica unazad da moras da imas dobre ekstendere i stabilnu internet vezu i onda sve radi bez problema nikad ne izbacuje genoil....
Ove sve komponente sto si nabrojao su kompatibilne medjusobno...Znaci ili ti driver pravi problem ili ti ekstenderi ne verujem da je internet veza problem...
Na koji pool kopas i koju verziju genoil-a koristis?
Izvinjavam se sto upadam. Ali da iskoristim priliku kad vec pricate o tome. Sledece nedelje sklapam jedan rig, pa se dvoumim i oko tih exdendera...koje extendere pre uzeti? Flat kabl ili usb ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Na koji pool kopas i koju verziju genoil-a koristis?I koji Windows koristis?
Win7Ult x64+Cat16.9.2+50Mb/s NET...
I ja tipujem na ekstendere sunce li im njihovo...
Danas poručujem USB iz Kine ima samo da seva.

Izvinjavam se sto upadam. Ali da iskoristim priliku kad vec pricate o tome. Sledece nedelje sklapam jedan rig, pa se dvoumim i oko tih exdendera...koje extendere pre uzeti? Flat kabl ili usb ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
USB definitivno!
Poruči iz Kine. 4€ su tamo volj ti kabl 30cm ili 60cm (razlika 0.01€!).

Win7Ult x64+Cat16.9.2+50Mb/s NET...
I ja tipujem na ekstendere sunce li im njihovo...
Danas poručujem USB iz Kine ima samo da seva.

Pa da tako je najbolje naruci usb ekstendere nisu skupi u odnosu na to koliko kostaju ostale stvari koje su potrebne za rudarenje onda ce biti sve ok sigurno :)

Rig se sastoji od sledećih komponenti:
1xH81 Pro BTC+1xCeleron1840+2x4GB DDR3+1xSSD+5xklasični ekstenderi sa moleksom+1xCorsair RMX1000+5xMSI RX 470 8GB+win7Ultimate x64 (možda ima još nešto a da ni ne znam :d)

Izbaci Genoil, restartuje se drajver i onda zabode ceo sistem. Dok sam bio kod rigova video sam na monitoru da se pojavljivao BSOD sa ATI Driver uopozorenjem. Poslednja slika koju ja na TV vidim je frozen desktop sa Genoil izbačenom skriptom (ako ga uopšte i vidim)...
Jedna konstatacija: grafe u jednom rigu sve imaju dobar ASIC od preko 75 dok mi u drugom rigu jedna ima 88 ASIC pa 75 pa 70 pa 65 pa 59...
Čini mi se da, dpk sam isprobavao svaku pojedinačno, je svaka imala ASIC oko 75 a sada grupno jeb....ada...
Meni se komp sa 470 tkame i 480tkama zamrzavao bukvalno 2 puta dnevno ..samo fizicki restart pomagao a nekad i samo gasenje iz struje i opet paljenje .. klasicni ekstenderi sa onim napajanjem za 12V ..onda reko ajd da probam bez tog napajanja od 12V na ekstendery posto mi je ploca ona za SLI i ima dva ulaza za grafiku i trebalo bi da trpi dosta struje i kad sam skinuo ta najapanja od 12V sa ekstendera od tad racunari nije zamrzo NIJEDNOM..znaci radi 20 dana bez problema..sad moguce da mi zbog toga bacaju manje na ZECu ali opet na ETH koji trosi vise struje mi bacaju normalno tj koliko treba da bacaju

Cesto pada gpu usage i samim time variranje napona, zato vam karte pucaju tj. puca vam driver i zalede i zato su bolji USB od obicni extendera.... sve isprobano i potvrdjeno u praksi.

Mislim da ne rade

Meni se komp sa 470 tkame i 480tkama zamrzavao bukvalno 2 puta dnevno ..samo fizicki restart pomagao a nekad i samo gasenje iz struje i opet paljenje .. klasicni ekstenderi sa onim napajanjem za 12V ..onda reko ajd da probam bez tog napajanja od 12V na ekstendery posto mi je ploca ona za SLI i ima dva ulaza za grafiku i trebalo bi da trpi dosta struje i kad sam skinuo ta najapanja od 12V sa ekstendera od tad racunari nije zamrzo NIJEDNOM..znaci radi 20 dana bez problema..sad moguce da mi zbog toga bacaju manje na ZECu ali opet na ETH koji trosi vise struje mi bacaju normalno tj koliko treba da bacaju
Ček malo ako sam te dobro razumeo.
Ploča ima na sebi 2 strujna moleksa. Šta sa njima? Da ubodem oba napajanja ili samo jedno ili nijedno naploču? a Ovi na grafikama da ostanu ili kako već???

Nazad
Vrh Dno