Samo prepravio pool, upisao svoju adresu i odradio ono što piše u README FIRST fajlu...@mareG kako si setovao taj ruski script, cinimi se da je on podesen za nvidiju
svaka grafika 1 bat i nemas problema![]()
kako ste startovali scriptu ja ne mogu nikako da na bodem citam uputstvo i nikako
Ja kopam sa genoil na suprnovi, pucanje sam bez skripte resio sa ovim ...
:loop
genoil.exe -c zec.suprnova.cc:2142 -u username.workername -p password -f 2
goto loop
Od kada sam to ubacio radi sve kako treba, tj kada se neka graficka zapuca samo se rekonetuje i posle dvadesetak sekundi nastavi da kopa bez gasenja minera, to je za 0.6 verziju minera, ne znam da li radi na manjim verzijama.
A sta da radim kad pukne jedan od 6 "genoil prozora" sa sva dodatnim windows prozorom "stop responding" i trazi klik na njega da potvrdim + press any key u prozoru minera da se sam miner ugasi i onda ostane 5 prozora. To je ono kad startujem svaki gpu u svom mineru. Sta tacno radi Ruska skripta? Da li ona zna ceo prozor minera da killuje i da ga celog opet krene?
Sve zivo sam probao i nista ne pomaze. Kada iskljuci gpu ne pomaze nikakav watchdog niti -z 1 -f 0... Nesto me gadno ..be. Sutra prelazim na win7x64 pa da vudimo. Ako ni to ne pomogne, onda moje 470ke imaju gremline...
Sent from my 6045K using Tapatalk
Ne...Kad izadje stop responding tu nema leka
to je napisao pre 2 dana![]()
al sam poludeo od čitanja upravu si nego ja pobrljavio ne znam ni koji je datum
ubi me ova zečetina:crash:
po njegovom danas ili sutra najkasnije bi trebao da izadje... ma zecetina je dobra za sad i sa ovim minerimasamo koliko ce ovo da potraje sigurno nece na duze staze ali barem da ima neki coin da parira eth-u zbog diff-a a i da ima neku normalnu isplatljivost...
ma neka bude ista zarada kao i eth jer sam nacuo da ce mozda eth da predje na pos a nemam toliko minera da kopam male coine da mi se isplati...bar ne jos .... zec me mozda pogura da zavrsim ovu moju masinu koju pravim vec 2 god .... da me bas briga koji coin kopam
citao sam i ja za taj pos ali to posle nove godine a i nzm da li ostaje etc i exp za kopanje ako eth ode u pos? i ja planiram da sirim farmicu xD samo cekam da se ovo malo stabilizuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari