Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

genoil.exe -c zec-eu1.nanopool.org:6666 -u t1grrjXVgGeuKTQ5Cm1C5f85Wouc3w5t4HP/minerr -g 1 -z 1 -f 0 -k zec zec
pause
jedino sto ja za svaku grafiku imam poseban bat i svaku posebno pokrecem samo menjas -g

Ovaj 0.6 genoil nece da se restartuje evo samo se ugasilo i moram ponovo da pokrecem.

genoil.exe -c zec-eu1.nanopool.org:6666 -u t1grrjXVgGeuKTQ5Cm1C5f85Wouc3w5t4HP/minerr -g 1 -z 1 -f 0 -k zec zec
pause
jedino sto ja za svaku grafiku imam poseban bat i svaku posebno pokrecem samo menjas -g

e ne mogu da verujem sad mi je nestala struja koj sam ja baksuz

u svakom slucaju hvala ...... kad izadjem iz kamenog doba mozda cu i nafatati kojeg zeca

screenshot1.jpg

Izgleda da ne radi ovaj genoil 0.6 bas kao sto pise u uputstu. Detektovao je 0 sols/s i sve je ostalo na "attempting to restart gpu#0 gpu#3". Jedna po jedna se gasila, on za svaku po jednom probao da restartuje i to je to. Sad cijeli rig daje 0 sols/s i udara u prazno kao i verzija 0.5, 0.4

Meni sa (e8500/W7x64/16.10.3) 7950 i 280x jedino "genoil-zec-miner-0.4.2" ne pravi probleme..ovi novi sa dodacima i raznim munjama samo mi bezveze oduzeli živce i vreme ;)

Jel ima neko 470ke od 4gb i koliko nacaju sola ? I naravno koji proizvodjac

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bicem :whip:

Ma nece oval 0.6 da restartuje samo upozori i to je sve

Ova ruska skripta dere ko luda, jednostavno ne daje da se majner zatvori :) Hvala

Pravi miner i 470 mogu preko 50 sola.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

@mare na kom poolu kopas

Dodavanjem -k zec zec se povećava hash kod RX4xx serije a sve zavisi koliko karta ima memorije...
1x ZEC = 1690MB memory
2x ZEC = 3365MB memory
3x ZEC = 5034MB memory
itd......................

SAMo meni nije jasno sto mi 470 i 480 daju tako bedno..470tke mi daju 18 a 480 24-5 ne pomaze ni taj zec zec..procesor je dual core amd

Kakva ruska skripta i koji pravi majner?
Ako imate nesto delite :)

Vrh Dno